Gość: Bogusia& Gosia IP: 213.153.161.* 03.05.05, 15:48 jesli masz pytania dotyczace Alanyi,gdzie,co,jak i za ile chetnie odpowiem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.magma-net.pl 03.05.05, 18:48 Witam, mam pytanie dotyczące aktualnej pogody i jaka jest przewidywana poniewaz wybieram sie do Alanyi 11.05. i nie wiem czego sie spodziewac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 213.153.161.* 04.05.05, 15:02 witam, dzis jest slonecznie ok. 30, ale jest wietrznie, wieczory jeszcze sa chlodne (ale wystarczy sweterek),pogoda sie nie pogorszy i bedzie coraz cieplej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@ciek Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 16:42 jakie są ceny wycieczek np. statkiem po zatoce,KAPADOCJA itd. ,i proszę o opis co zawiera cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B:&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 213.153.161.* 05.05.05, 16:35 witam, w naszym biurze wycieczka statkiem kosztuje 15 Euro -obiad plus napoje,Kapadocja 2 dni 40 Euro,w cenie hotel 3*** HB wstepy polskojezyczny pilot.Czego nie ma w cenie to lunch- 6 euro i wieczor kapadocki z pokazem wirujacych derwiszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojed Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 22:04 to ja poprosze taką kapadocję 2 osoby dorosłe i 2 dzieci z side w lipcu 120Euro w sumie? a macie efes i pammukale? da się w taką tam pogodę? podam adres mailowy edith3@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
abugaj55 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 21.09.08, 15:15 Gość portalu: B:&G. napisał(a): > witam, > w naszym biurze wycieczka statkiem kosztuje 15 Euro -obiad plus > napoje,Kapadocja 2 dni 40 Euro,w cenie hotel 3*** HB wstepy polskojezyczny > pilot.Czego nie ma w cenie to lunch- 6 euro i wieczor kapadocki z pokazem podaj namiary na biuro, pozdrawiam > wirujacych derwiszy Odpowiedz Link Zgłoś
abugaj55 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 21.09.08, 15:17 abugaj55 napisał: > Gość portalu: B:&G. napisał(a): > > > witam, > > w naszym biurze wycieczka statkiem kosztuje 15 Euro -obiad plus > > napoje,Kapadocja 2 dni 40 Euro,w cenie hotel 3*** HB wstepy > polskojezyczny > > pilot.Czego nie ma w cenie to lunch- 6 euro i wieczor kapadocki z > pokazem > podaj namiary na biuro, pozdrawiam > > wirujacych derwiszy na abugaj@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elcia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.chello.pl 15.02.08, 14:34 Witam Wybieramy się we wrześniu do Alani do Kleopatra golden sun chcemy się wybrać na kilka wycieczek czy moglibysmy sie dowiedzieć co to jest za biuro i gdzie się znajduje jakie są wycieczki i ceny bardzo proszę o meila m.matras1chello.pl Pozdrawiam i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
abugaj55 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 21.09.08, 15:19 Czy ktoś zna hotel Sugar beach w mahmutlar? Prosze o kilka słow o tym hotelu? Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kakak5 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 04.05.05, 22:47 Mam zamiar popłynąc wodolotem na Cypr, czy wiesz ile kosztuje bilet w dwie strony i ile się płynie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.&B. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 213.153.161.* 05.05.05, 16:37 witam, cypr kosztuje ok.140 Euro w obie strony z jedna noca na miejscu plynie sie ok 4 godzin pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beniu11 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 00:14 Oczywiście na adres zbenek @op.pl Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek2213 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.07, 15:50 Cześć! Wszystkiego Naj z okazji Świąt!! Gosia jaki jest aktualny przelicznik LT do euro i USD jak możesz daj znac na dw13@vp.pl Papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.68.* 09.04.07, 09:49 Czesc, dzis 1 euro- 1.815 lira, 1 USD- 1.359 lira. Pozdawiamy serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agf byłam już 2 razy IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 15:39 Witam, byłam w Alanyi już 2 razy,w tym roku wybieram się 3. Byłam w hotelu Saritas (bardzo fajny i w dobruym stanie), a później w club hotel ulaslar 9Już mniej zadbany, choć ogólnie też fajnie). Jaki byście poleciły na ten raz? Chciałabym na pewno z opcją AllInclusive i żeby to był jakiś duży hotel - chce sie troche pobawic, wieć niekoniecznie coś małego i kameralnego :) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska... Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.centertel.pl 16.08.08, 19:26 witam ..wyjezdzam do Antalya ..mam pare pytan moze ktos mi powie cos o tych stronach...jaka bywa pogoda czy brac duzo bagazu....ciuchow...kosmetykow czy ewentualnie mozna tam kupic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sg Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 09:31 prosze o informacje gdzie niedaleko Okurcalar znajduje sie delfinarium? I jaka jesy cena wycieczki dla 2 osob doroslym i 2 dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.jasfbg.com.pl / 213.25.194.* 06.05.05, 10:52 właśnie słyszałam, że jednak pogoda popsuła się w Turcji, czy to prawda. Też mam zamiar kupić wycieczkę na 11.05. i obawiam się czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 213.153.161.* 06.05.05, 13:09 Delfinarium jest tyklo w Antalyi 110km. od Okurdzalar, jest natomiast aqupark - Water Planet kosztuje 18 Euro z obiadem,dzieci od 0 do 6 bezplatnie, powyzej 6 normalna cena.Nasz telefon:0090 242 511 81 94. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jelll Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 17:57 czy Alanyi jest ładna plaża ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagu Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 83.238.70.* 06.05.05, 19:02 Czy wiecie coś może o hotelu Riva Delta w Okurcalar? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 213.153.161.* 07.05.05, 12:23 W Alanyi sa dwie plaze:Kleopatry jest drobno-zwirowa,przypomina piasek ale nie jest on taki jak nasz baltycki poza tym w niektorych miejscach odkryte sa plyty kamienne wiec zejscie do morza jest utrudnione,druga plaza- wschodnia tu wiecej jest kamieni, plyt skalnych i jest ona wezsza. Tak szczerze powiedziawszy jest brzydsza od kleopatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 22:06 podobno palża kleopatry jest piekna Warto naprawde do niej jechać? z side? a co sądzicie o wynajmowaniu przez polaków samochodów w turcji ? faktycznie tak kiepsko z jazda tam? Odpowiedz Link Zgłoś
annasierpien Delfinarium jest również w Belek 22.08.06, 13:13 Delfinarium jest również w Belek, panie specjalistki Odpowiedz Link Zgłoś
katia_1985 Re: Delfinarium jest również w Belek 20.05.07, 20:16 potwierdzam w aquaparku troy aqa w belek znajduje sie delfinarium. całkiem sympatyczne:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 217.97.162.* 18.03.07, 08:07 A delfinarium i aqua-park w Troy-a w Belek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.232.63.* 20.03.07, 08:58 nie wiem dokladnie jekie sa ceny w Belek, ale mysle ze tak ok 15 no moze 18 euro. Pozdr. Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaw79 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 83.168.75.* 26.05.08, 00:23 Jak dlugo trwa podroz z Alanyi do Side?? Czy u Panstwa jest mozliwosc wynajmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaaa Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.euron.pl / *.euron.pl 06.05.05, 19:08 Cześć chciałabym spytać jakie wycieczki polecacie, czy do Kapadocji długo się jedzie? Czy jest możliwość wycieczki do Stambułu. Wybieram się do Was w końcu lipca i strasznie boję się że nie przeżyje tych upałów. Czy w morzu jest dużo meduz itp.? Jadę do Cleopatra Dream Beach. Czy znacie ten hotel? podobno jest niezły ale ma mały basen. Gdzie ja będę się moczyć jak nie w morzu (meduzy)! Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 213.153.161.* 07.05.05, 12:33 witam, bardzo usmialysmy sie z tych meduz uwierz mi mieszkam tu od kilku lat niedaleko plazy kleopatry i czesto ja odwwiedzalam i nigdy w zyciu nie widzialam tu meduz!!! poza tym tu morze jest za slone. Do kapadocji jest 600 km. mamy ta wycieczke na 2 lub 3 dni w cenie jest hotel 3*** i wstepy (40 euro)z alanyi jest najblizej wlasnie do Kapadocji, byc tu i jej nie zobaczyc to tak jak byc w Rzymie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonabw Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 17:30 Ciekawe, bo Morze Czerwone w Egipcie jest podobno najbardziej słonym morzem na świecie, a meduz tam zatrzęsienie. Więc to chyba nie od słoności morza zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 212.244.64.* 30.07.08, 13:21 a czy są jeżowce w okolicach Obakoy? czy Alanya?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carnietas Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.prenet.pl 03.08.08, 17:20 Witam, szykuję się do Alanyi z mężem i 2-letanią córeczkę po 15 sierpnia. Proszę o cennik wycieczek i kontakt do Państwa. Z góry dziękuję i pozdrawiam. carnieta@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jani-nao2 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 17.12.08, 09:05 Witam!Wybieram się na początku czerwca dp Kestel-orient palace.Bardzo proszę o nazwę biura i adres oraz przewidywaną cenę do Kapadocji na 2 dni.Pozdrawiam-Janina.Mój e-mail janinao2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzerzi Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.chello.pl 06.05.05, 20:58 Wybieram się do CLUB AQUA PLAZA w czerwcu - możecie coś napisać o tym hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 12:49 Coś o hoteku Blue Sky ??? mało informacji na ten temat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 213.153.161.* 09.05.05, 12:34 witam, o hotele pytaj'zadowolona' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.acn.waw.pl 21.06.05, 23:55 Nie wiem, czy pytanie nadal aktualne... Byłam w tym hotelu w zeszłym roku i przestrzegam przed budynkiem bocznym!!! Położony poza hotelem, wejście obok śmietników, pokoje rodzinne duże, ale praktycznie nie sprzątane (!). Ten budynek (w odróżnieniu od głównego) zdecydowanie NIE zasługuje na 4 gwiazdki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 213.153.161.* 09.05.05, 12:04 witam, niestety nic nie wiem o tym hotelu,ale sa strony ktore podaja szczegoly zarowno pozytywne jak i negatywne na ten temat pytaj 'zadowolona' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agf wybieram sie 3 raz ... IP: *.toya.net.pl 10.07.07, 15:29 Witam, byłam w Alanyi już 2 razy,w tym roku wybieram się 3. Byłam w hotelu Saritas (bardzo fajny i w dobruym stanie), a później w club hotel ulaslar 9Już mniej zadbany, choć ogólnie też fajnie). Jaki byście poleciły na ten raz? Chciałabym na pewno z opcją AllInclusive i żeby to był jakiś duży hotel - chce sie troche pobawic, wieć niekoniecznie coś małego i kameralnego :) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniaa Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:29 Jaką pogodę przewidują na drugą połowę maja? Jaka jest teraz temp w morzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.toya.net.pl 07.05.05, 14:54 czy na plaży kobiety opalają się w toplesie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 213.153.161.* 09.05.05, 12:39 witam, prawda jest taka ze w Alanyi nie przewidujemy pogody,ale od polowy maja jest juz cieplo czyli powyzej 30(nie pada), temperatura morza ok.15 Odpowiedz Link Zgłoś
gosik23 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 07.05.05, 16:18 Witam!Chcemy skorzystać z waszej oferty-Kapadocja-lipiec.Tylko jaka wycieczka 2 czy 3 dniowa.Proszę o radę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 213.153.161.* 09.05.05, 12:52 witamy, polakom polecamy zawsz 2-dniowa Kapadocje zwiedzamy te same miejsca co na trzy dni (poza tym na 2 dni zajezdzamy tylko do fabryki dywanow i onyxu a na 3 dni jest tego wiecej-wiemy ze nie wszyscy za tym przepadaja ale kazda firma czy incoming czy lokalna zajezdza do takich miejsc)W cenie jest zwiedzanie muzeum- wirujacych derwiszy w Konyi, podziemne miasto,karawansaray, kosciol z freskami z 12 wieku i oczywiscie mamy mnostwo widokow,zakwaterowanie w 3*** hotelu HB,przewodnik polskojezycznyi ubezpieczenie. nasz tel 0090 242 5118194 adres: DAMLATAS CAT. PTT arkasi pozdrawiamy i czekamy do lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilona Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 11:47 witam proszę o cennik i katalog wycieczek na mai lanoli@vp.pl, bedziemy 23. 07 w Alanya i chcemy coś zwiedzić, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwimu Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 29.12.08, 16:13 witam.Proszę o cennik wycieczek na lipec 2009 na e-maila iwimu@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.net 03.02.07, 18:21 wybieramy sie z mężem w lipcu do Konakli hotel Aura Beach.Błagam o opinie na temat tego hotelu bo w necie oprócz opini katalogowych jest naprawde bardzo mało informacji.Napiszcie też czy to prawda że hotel położony jest na "końcu świata"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 204.151.5.* 22.06.05, 09:08 jak to jest z tymi oplatami za serwis na plazy? (lezaki, parasol...) ile na to trzeba przygotowac gotówki ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B:&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 213.243.30.* 22.06.05, 12:54 WİTAMY:) Lezak na plazy aktualnie kosztuje 2 YTL( czyli 1.20€),parasol to koszt okolo 1€.Pozdrawiamy i zapraszamy do naszego biura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 67.98.18.* 22.06.05, 13:51 Dziekuje za info...CZy sa to ceny na plazy Kleopatra? (zachodznia plaza) ? Jesli tak to jakie sa oplaty na plazy wschodniej.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti36 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 195.205.11.* 23.06.05, 21:31 Wróciłam z Alanyi 15.06 i płaciliśmy za leżaki i parasol 3 YTL na plaży wschodniej dokładnie nr 6 u Ahmeda. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannask Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 10:55 Dzień dobry. Od 04 do 18. VII będę w Alanyi z córką i jej kolegą 18 lat. Chcę z wami zwiedzić jak najwięcej. Bardzo proszę o ofertę wycieczek oraz mapkę Alanyi z zaznaczonym miejscem waszego biura. Będę mieszkać w hotelu Hermes. Jeśli coś wiecie na jego temat to podzielcie się informacjami. Pozdrawiam serdecznie. Joanna Sokulska. joannask3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łuki Alkohol... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 13:11 witajcie. nie moge znalezc informacji na temat: - zakupu alkoholu w Turcji - czy jest powszechnie w sprzedaży, co warto kupowac (np. tamtejsze wino...), czy jest to oplacalne (jakies przykladowe ceny), itd. Lecimy 25.06 do Fethiye, i zastanawiamy sie czy kupic pare winek w Polsce czy juz na miejscu? - spożywania alkoholu - czy jest to zabronione w miejscach publicznych (np zimne piwko na plaży, czy winko wieczorem na "otwartej przestrzeni". bede wdzieczny za informacje pozdrawiam, Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
gdura Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 22.06.05, 17:16 Czesc! Uprzejmie prosze o przesłanie mapki z zaznaczonym biurem oraz aktualnym cennikiem,gdyz będe w Alani z rodzinką w hotelu ASTOR BEACH APART od 3 lipca i chciałbym skorzystac z kilku wycieczek. Interesują mnie także wysokość zniżki dla dzieci. Moj adres to: gdura@gazeta.pl Dziekuje z gory!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gdura Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 23.06.05, 08:48 Jestem zainteresowany nurkowaniem, czy możecie mi pomóc wskazując miejsca oraz ceny nurkowania oraz wypożyczenia kompletnego sprzętu. Dziękuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mater Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.206.112.155.telsat.wroc.pl 23.06.05, 17:31 witam, mam pytanko na temat miejscowości Kemer Czy można tam wykupić jakieś wycieczki? Jeżeli wiecie coś na ten temat to proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 213.243.30.* 27.06.05, 15:27 Witamy, oczywiscie w kemer rowniez mozna wykupic wycieczki w biurach lokalnych, my niestety nie mamy tam naszych, ale prosze zawsze pytac czy dane biuro ma licencje Ministerstwa Turystyki "TURSAB". pozdrawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.kopnet.pl 27.06.05, 19:00 Będę w Alanyy od 21 lipca. Czy mogę otrzymać jakieś informacje odnośnie tego gdzie można was znaleźć w tym miasteczku oraz ofertę waszych wycieczek wraz z cenami. Chcemy troszeczkę pozwiedzać :-))) niekoniecznie z touroperatorem z kraju. pozdr. Sławek slagie@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.net 08.02.07, 20:39 Witam jeszce raz i mam pytanko -czy dowiem sie wkońcu coś na temat hotelu Aura beach w Konakli?-serdecznie pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 85.104.93.* 09.02.07, 08:42 Witam, niestety nie znam hotelu Aura Beach, proponuje zapytac "zadowolonej" - jest najbardziej zorientowana w tym temacie. Pozdrawiam, Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 149.226.255.* 27.06.05, 13:10 Jak Was znaleźć na miejscu - podobno prowadzicie biuro organizujące wycieczki fakultatywne. My chyba nie będziemy w samej Alanyi (hotel Astor Beach), wylatujemy z mężem i córkami (12 i 7) z Polski 06.07. Napiszcie też coś proszę o samym hotelu i jego okolicy, na jakie rozrywki możemy liczyć, jaka jest tam plaża i obsługa. Czy to prawda co piszą tu na forum, że obsługa hotelowa kradnie w pokojach rzeczy i pieniądze??? Podaję maila do siebie: ewa.ganczyk@bshg.com Odpowiedz Link Zgłoś
bedaczka Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 27.06.05, 19:39 Czy wiecie coś na temat hotelu Water Planet? Odpowiedz Link Zgłoś
bedaczka Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 27.06.05, 19:44 I jeszce jedno czy możecie opisać Wasze wycieczki fakultatywne tzn co się zwiedza i jaki jest koszt tych imprez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 212.182.64.* 17.08.05, 08:33 Witam, wybieramy się z mężem z znajomymi do hotelu Boss w Mahmutlar, 24- 31.08.05. Bardzo prosze o informację na temat wycieczek z Waszego biura, wraz z cennikiem i mapką dojazdu z naszego hotelu do Was. Moj adres: m_jakubiak@o2.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l tański Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 111.111.26.* / 212.14.50.* 18.08.05, 15:09 w okresie 24.08-7.09 .05 będe w Alanayi w hotelu BLU FISH proszę o informacje o wycieczkach ,cenach oraz mapce dojazdu do biura podróży pozdrawiam moj adres ltanski@um.szczecin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.04.06, 22:27 Moje pytanie dotyczy hotelu Kleopatra West...wlasnie zastanawiam sie nad pobytem zorganizowanym przez Alfa Star...jaki to hotel, czy cos o nim wiecej, a sama Alfa Star?? przeczytam cokolwiek byle sie doinformowac:) dziekuje z gory!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.226.163.* 19.04.06, 19:08 Przykro mi ale nie znam tych hoteli. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 00:06 mam pytanko dotyczace hotelu krizantem w Alanii i pogody pod koniec wrzesnia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 88.226.163.* 19.04.06, 19:06 Witam, hotel krizantem- oddalony jest od centrum o ok. 15min spacerkiem, na plaze przechodzi sie przez ulice, plaza jest raczej plytowo-kamienista. Niestety nie wiem jak hotel wyglada w srodku ale podobno jedzenie jest dobre. pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
dorlab3 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 21.08.06, 18:44 Cześć ja też będę w krizantem na przełomie września i października:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:19 Wybieram się do Alanyi na początku czerwca.Proszę o przesłanie mi oferty wycieczek z waszego biura.ewaosta@poczta.onet.pl Pozdrawiam i z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:21 Macie jakieś informacje o hotelu Mermaid w Incekum-Turkler? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 85.98.210.* 22.04.06, 16:12 Witam, podobno hotel jest super. B. Odpowiedz Link Zgłoś
ppdp Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 20.04.06, 14:51 Witam serdecznie!Czy wybrala by sie pani do tyrcji z rocznym dzieckiem?Musze synkowi gotowac manne wiec bede zmuszona szukac hoteli z aneksem.Co pani by zrobila na moim miejscu,nie ukrywam ze sie bardzo boje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:04 WITAM!!wyberam sie do Alanyi 3.05 do hotelu kleopatra life(to juz prawie za tydzien) prosze podajcie mi jakas oferte swojego biura oraz jak tam dotrzec.aha i prosze napiszcie mi co wiecie o tym hotelu?prosze o szybka odpowiedz !!! z gory dziekuje i pozdrawiam!!!moj adres nika_21@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kati Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 194.183.32.* 21.04.06, 20:30 proszę o ofertę wycieczek oraz mapkę jak trafić do biura. kosiana@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kstepniak Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 21.04.06, 22:43 Witam Wybieram sie z żoną ( jest w 4mc ciazy )i 6,5 letnim dzieckiem do Alanyi 12 lub 19.05 . Czy wakacje o tej porze nie będa dla niej za męczące ? Nie wiem który hotel wybrać First Class czy Grand Paradise ? Moze macie jakieś info o nich. Proszę o wyslanie cen waszych wycieczek Konrad.Stepniak@wp.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iit2 Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... 28.04.06, 19:10 Witam. Chodzi mi o hotel Caretta Beach, mamy jechać poraz pierwszy do Turcji i wiemy, że on leży gdzieś koło Alanyi ale nic więcej, nie mogę znależć żadnych informacji na ten temat, jaki jest ten hotel, jak daleko jest położony od centrum i gdzie znajduje się lotnisko, ile trzeba jechać z lotniska, bo będziemy z dzieckiem. W ogóle wszelkie informacje na temat tego hotelu są mile widziane . Jakie fakultety, okolica itp.Proszę ewentualnie o namairy gdzie szukać tych informacji. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekula Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.toya.net.pl 29.04.06, 08:45 Wybieramy się do Alanyi 21.06.Z tego co przeczytałam to organizujecie wycieczki z polskim przewodnikiem.Mam pytanie czy w ofercie macie 3 dniową wycieczke w której jest Kapadocja+Pamukkale?? Poproszę o ofertę z cennikiem i mapką jak się do was dostać; przekula@wp.pl Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 85.98.211.* 02.05.06, 11:46 Witam, niestety nie ma mozliwosci zorganizowani tych dwoch wycieczek razem. Pamukale lezy na zachod od Alanyi(ok 400 km.) a kapadocja w centralej Anatolyi(600km.). Mozna jednak pojechac np. w poniedzialek na 2-dniowa Kapadocje a w piatek na jednodniowe Pamukkale. Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AIDAst Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 13:24 Witam , wybieramy się z mężem i znjomymi do Alanyi pod koniec maja. Intersuje nas Kapadocja (cena wycieczki i inne szczegóły, namiar na Państwa biuro). Będziemy w hotelu Big Blue. Ponadto chcemy zwiedzić smą Alanyie i okolice (ciekawostki). Proszę o szczegóły na e-mail: joannabiala@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B&G. Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: 85.98.211.* 02.05.06, 11:41 Witam, niestety ja tez nie znam panstwa hotelu. Z Antali do Alanyi jest 130 km.tj. ok 2 godzin w autobusie z przerwa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przekula Re: jesli masz pytanka dotyczace Alanyi... IP: *.toya.net.pl 29.04.06, 11:09 Wybieramy się do Alanyi 21.06.Z tego co przeczytałam to organizujecie wycieczki z polskim przewodnikiem.Mam pytanie czy w ofercie macie 3 dniową wycieczke w której jest Kapadocja+Pamukkale?? Poproszę o ofertę z cennikiem i mapką jak się do was dostać; przekula@wp.pl Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś