03.06.05, 14:50
Czy ktoś kiedyś był z tym biurem w Turcji? Jak sie ma ich oferta do
rzeczywistości?
Obserwuj wątek
    • yooreck Re: ITAKA 03.06.05, 21:15
      spoko nie masz czego sie bac lecimy z nimi w sierpniu do bodrum
      • Gość: ron5 Re: ITAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 08:58
        Uważaj na opisy i się dokładnie dopytaj.Mają baaardzo różne hotele,również
        tanie ale źle położone.Pozdrawiam.
        • Gość: zmagda Re: ITAKA IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.06.05, 20:37
          Wlasnie wrocilam z Turcji z tym biurem, wszystko bylo ok, rezydentki mile,
          dostepne, jesli chodzi o rezerwacje hotelu to najlepiej miej wszystkie
          rzyczenia wpisane w umowie wtedy w razie cos juz na miejscu masz wieksze pole
          do manewru (ewentualnych zamian pokoju itp).
          • Gość: Maraska Re: ITAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:28
            Czesc
            sluchaj mam pytanie, bo chyab to Ty pytalas na forum o jedzenie dla malych
            dzieci? O pampersy??? Moglabys napisac jak wrazenia po powrocie?
            Acha i w jakim rejonie bylas, Riwiera czy inny??
            Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz:-)
            pozdrawiam
            Maraska
      • Gość: Lu Re: ITAKA IP: 193.111.166.* 06.06.05, 11:43
        Cześć
        Ja też wybieram się w sierpniu z ITAKĄ w okolice Bodrum. Do jakiego Hotelu
        lecisz, bo my do Tansel Beach.
        Lu
      • Gość: CZAREK Re: ITAKA IP: *.quay.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 09:51
        byłem w turcji 22,10,04r. itaka byłem zadowolony hotel club mermaid
    • Gość: piotrek Re: ITAKA IP: *.iscnet.pl 05.06.05, 21:11
      bylismy z żoną na początku maja. Wszystko było w najlepszym porządku. Hotel
      satitas, za który zapłacilismy był w remoncie - zamieniono go nam na znacznie
      lepszy - Grand Kaptan. Nie słyszałem, żeby ktokolwiek z współtowarzyszy
      narzekał na biuro. Rezydentki - bardzo fajne, przewodnik Turek - mówiacy bardzo
      dobrze po polsku (Jacek) - dowcipny i kochający swoja pracę. My na Itakę nie
      moglismy narzekać - i nie bedziemy tego robić. Miłego wypoczynku
    • efa77 Re: ITAKA 07.06.05, 14:17
      Dzięki za opinię.
      Ewa
    • Gość: ika Re: ITAKA IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 10.06.05, 09:12
      Byłam 2 razy było bardzo dobrze
      • karolina19751 Re: ITAKA 13.06.05, 11:09
        Byłam z nimi w lipcu 2004 w Alanji i było ok. Nie podobała nam się rezydentka
        która była zajęta głównie swoimi własnymi sprawami i nie przejmowała się nami w
        żadnym stopniu. Wiem że ludzie z którymi jeździliśmy na wycieczki fakultatywne
        mieli wiele problemów, np. pani z córką były 4 razy przenoszone z hotelu do
        hotelu a inne małżeństwa pomimo rezerwacji zrobionej w lutym na miejscu okazało
        się że tej rezerwacji nie mają i też mieli problemy z hotelami. Właściwie
        słuchając tego doszliśmy do wniosku, że tylko my mamy hotel za który
        zapłaciliśmy i jest wszystko w porządku. Tak więc jak w każdym biurze są
        klienci i zadowoleni i nie. Pytanie jak się trafi? pozdrawiam
    • Gość: m. Re: ITAKA IP: *.de.ibm.com 14.06.05, 14:11
      ja byłam z nimi w ub. roku i wszytko było cacy.
    • karociawawa Re: ITAKA 13.04.17, 07:26
      My latamy już 12 lat z Itaką i raczej zawsze jest ok. Dwa lata temu mieliśmy jedynie przykry przypadek, bo dziecku już drugiego dnia stało się coś w oko i potrzebny był natychmiast lekarz. Pan z Itaki miał problem aby nawet wezwać lekarza, a jak już to zrobił to czekaliśmy kilka godzin. Eefkt końcowy był taki, że mąż sam zorganizował lekarza, ale koszt wyniósł 150 euro (na Ibizie) za to, że przyjechał 100 i 50 za receptę. Itaka nie zwróciła kasy. W tym roku wybieramy się 2x za granicę i również z Itaka, pomimo delikatnych przejść nie skreślamy tego biura, bo z perspektywy lat i opowiadań znajomych raczej nie warto ryzykować dla kilku złotych oszczędności. Ale też bardzo dobry jest TUI, bo mają część hoteli, które nie są dostępne w innych biurach np pod Niemców. Pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka