efa77 03.06.05, 14:50 Czy ktoś kiedyś był z tym biurem w Turcji? Jak sie ma ich oferta do rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yooreck Re: ITAKA 03.06.05, 21:15 spoko nie masz czego sie bac lecimy z nimi w sierpniu do bodrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: ITAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 08:58 Uważaj na opisy i się dokładnie dopytaj.Mają baaardzo różne hotele,również tanie ale źle położone.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmagda Re: ITAKA IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.06.05, 20:37 Wlasnie wrocilam z Turcji z tym biurem, wszystko bylo ok, rezydentki mile, dostepne, jesli chodzi o rezerwacje hotelu to najlepiej miej wszystkie rzyczenia wpisane w umowie wtedy w razie cos juz na miejscu masz wieksze pole do manewru (ewentualnych zamian pokoju itp). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraska Re: ITAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:28 Czesc sluchaj mam pytanie, bo chyab to Ty pytalas na forum o jedzenie dla malych dzieci? O pampersy??? Moglabys napisac jak wrazenia po powrocie? Acha i w jakim rejonie bylas, Riwiera czy inny?? Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz:-) pozdrawiam Maraska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lu Re: ITAKA IP: 193.111.166.* 06.06.05, 11:43 Cześć Ja też wybieram się w sierpniu z ITAKĄ w okolice Bodrum. Do jakiego Hotelu lecisz, bo my do Tansel Beach. Lu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZAREK Re: ITAKA IP: *.quay.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 09:51 byłem w turcji 22,10,04r. itaka byłem zadowolony hotel club mermaid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: ITAKA IP: *.iscnet.pl 05.06.05, 21:11 bylismy z żoną na początku maja. Wszystko było w najlepszym porządku. Hotel satitas, za który zapłacilismy był w remoncie - zamieniono go nam na znacznie lepszy - Grand Kaptan. Nie słyszałem, żeby ktokolwiek z współtowarzyszy narzekał na biuro. Rezydentki - bardzo fajne, przewodnik Turek - mówiacy bardzo dobrze po polsku (Jacek) - dowcipny i kochający swoja pracę. My na Itakę nie moglismy narzekać - i nie bedziemy tego robić. Miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: ITAKA IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 10.06.05, 09:12 Byłam 2 razy było bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
karolina19751 Re: ITAKA 13.06.05, 11:09 Byłam z nimi w lipcu 2004 w Alanji i było ok. Nie podobała nam się rezydentka która była zajęta głównie swoimi własnymi sprawami i nie przejmowała się nami w żadnym stopniu. Wiem że ludzie z którymi jeździliśmy na wycieczki fakultatywne mieli wiele problemów, np. pani z córką były 4 razy przenoszone z hotelu do hotelu a inne małżeństwa pomimo rezerwacji zrobionej w lutym na miejscu okazało się że tej rezerwacji nie mają i też mieli problemy z hotelami. Właściwie słuchając tego doszliśmy do wniosku, że tylko my mamy hotel za który zapłaciliśmy i jest wszystko w porządku. Tak więc jak w każdym biurze są klienci i zadowoleni i nie. Pytanie jak się trafi? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: ITAKA IP: *.de.ibm.com 14.06.05, 14:11 ja byłam z nimi w ub. roku i wszytko było cacy. Odpowiedz Link Zgłoś
karociawawa Re: ITAKA 13.04.17, 07:26 My latamy już 12 lat z Itaką i raczej zawsze jest ok. Dwa lata temu mieliśmy jedynie przykry przypadek, bo dziecku już drugiego dnia stało się coś w oko i potrzebny był natychmiast lekarz. Pan z Itaki miał problem aby nawet wezwać lekarza, a jak już to zrobił to czekaliśmy kilka godzin. Eefkt końcowy był taki, że mąż sam zorganizował lekarza, ale koszt wyniósł 150 euro (na Ibizie) za to, że przyjechał 100 i 50 za receptę. Itaka nie zwróciła kasy. W tym roku wybieramy się 2x za granicę i również z Itaka, pomimo delikatnych przejść nie skreślamy tego biura, bo z perspektywy lat i opowiadań znajomych raczej nie warto ryzykować dla kilku złotych oszczędności. Ale też bardzo dobry jest TUI, bo mają część hoteli, które nie są dostępne w innych biurach np pod Niemców. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś