Gość: Marta IP: *.cable.satra.pl 28.07.06, 21:58 Bylam w hotelu Riva Donna kolo Belek i moge opowiedziec jak bylo (a bylo fajnie). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barbib@poczta.onet Re: Riva Donna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 23:21 Wybieram się do tego hotelu, bardzo proszę o szczegóły, wygląd hotelu i plaży, jedzenie, obsługę itd. co Ci się najbardziej podobało, a co nie. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
marpiwoszwe Re: Riva Donna 29.07.06, 09:01 Hotel jest dosc nowy (1 rok) wiec wyglada...nowo :)Jest bardzo czysto. Plaza jest piaszczysta i ma krotkie molo. Sa tam lezaki tak jak przy basenie. Zeby miec lezak w cieniu,przy basenie trzeba zajac go przed osma (nie wiem jak przy plazy). Jedzenia jest duzo i pyszne.Oprocz glownej restauracji na kolacje mozna tez isc do: chinskiej,wloskiej,tureckiej,rybnej i meksykanskiej. Polecam chinska i turecka. W tureckiej dostalam na poczatek pare przystawek i poznej nie moglam nic innego zjesc wiec Cie ostrzegam :)Obsluga jest przesympatyczna i mowi glownie po niemiecku i rosyjsku ale po angielsku tez. Bardzo lubilam animacje i dowiedzialam sie ze gra w waterpolo nie jest taka nudna. Najbardziej podobalo mi sie jedzenie,bo byl duzy wybor. Jedna rzecz co mi sie nie podobala to to,ze bylo troche polskich dzieci,ale zadnego animatora co mowil po polsku.Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
marpiwoszwe Re: Riva Donna 29.07.06, 09:59 Czy moglabym sie z toba jakos skontaktowac? Moj mail to marpiwoszwe@gazeta.pl ,prosze napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Re: Riva Donna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:35 Też wybieram się do tego hotelu 20.09. Wszyscy zachwalają ten hotel i super. A czy ktoś się orientuje, czy z tamtąd można pojechać na jakąś wycieczkę i jakie są polecane? Podro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś