Dodaj do ulubionych

Poszukiwacze... ITAKA

IP: *.icpnet.pl 09.08.06, 16:58
właśńie wróciłam z wycieczki po wschodniej Turcji zorganizowanej przez Itakę.
Jestem zachwycona wycieczką, programem, organizacją, tureckim pilotem
mówiącym po polsku, odpowiedzialnym kierowcą, cudownymi uczestnikami, z
którymi bardzo ciężko było się rozstac.Jeśli ktoś chce się dowiedziec czegoś
więcej o Turcji tej niekomercyjnej- chętnie odpowiem na każde pytanie.A przy
okazji pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy zaginionej arki.
Obserwuj wątek
    • Gość: andrzej69 Re: Poszukiwacze... ITAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 17:25
      Czyżby ten tekst napisała pani Małgorzata Cichec... z biura Itaka .Takie
      cukrowanie może być tylko odpowiedzią na mój krytyczny tekst kilkadziesiat
      minut wcześniej.
      • Gość: margo53 Re: Poszukiwacze... ITAKA IP: *.icpnet.pl 10.08.06, 09:50
        skąd Ty się wziąłeś? Nie pracuję w Itace i nazywam się inaczej... a tak wogóle
        to o co ci chodzi? czyżbyś był niezadowolony z czegoś? Może miałeś pecha- ja
        natomiast wiem gdzie byłam, co widziałam i w jakich warunkach. Nic nie zmieni
        mojej opinii. Po prostu jestem zadowolona z wycieczki jak nigdy dotąd, a byłam
        już na wielu takich imprezach, z różnymi biurami. Aha przedstawicielka biura
        Itaka z którą ja miałam do czynienia miała na imię Renata- i raczej zawsze
        służyła pomocą, każdemu uczestnikowi wycieczki.Może powinieneś zmienic
        nastawienie do życia... świat jest wtedy piękniejszy, a ludzie milsi.
    • Gość: Mary Re: Poszukiwacze... ITAKA pytanie do Margo IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 15.08.06, 16:05
      W przyszłym roku planuję wybrać się z Itaką na wycieczkę "Poszukiwanie.....".
      Czy moglabyś napisać czy podróż na wschód Turcji jest bezpieczna ??? jakie
      hotele, jedzenie ??? czy warto brać koszulki na ramiączkach i krótkie spodenki
      czy raczej długie spódnice i koszulki z rękawami ??? czy szczepiłaś się przed
      podróżą ??? jak tak to na co ??? czy program jest bardzo napięty ??? Czy jest
      też czas na odpoczynek ??? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
      • Gość: margo53 Re: Poszukiwacze... ITAKA pytanie do Margo IP: *.icpnet.pl 17.08.06, 21:32
        cześc! Fajnie że mogę ci pomóc.... tyle wrażeń z Poszukiwaczy... Nie
        zastanawiaj się i jedź. Naprawdę warto. Teraz odpowiedzi
        1. jest w miarę bezpiecznie.. choc wszędzie widac wojsko, żandarmów, ale pilot
        będzie mówił gdzie i kiedy wolno chodzic. Nie słyszałam by jakiemuś turyście
        stało się coś na wschodzie. Poza tym tam są inni ludzie, bardziej życzliwi, ale
        też bardziej się przyglądają turystom... jak białym niedźwiedziom. Można się
        przyzwyczaic
        2. Hotele, jedzenie- jak dla mnie super!!!!!!!!!!!! Nawet nie myślałam, że
        będzie tak dobrze
        3.Warto brac "niestosowny" strój jak mówił Ahmed- to turecki pilot, ale na
        wschodzie generalnie należy miec spodnie takie za kolana i bluzki z rękawkiem.
        Trzeba miec chustę na głowę/ oczywiście nie wszędzie,ale pod ręką niech jest/
        no i wygodne buty- do chodzenia po różnych górach i śliskich ruinach
        4. nie szczepiłam się i nikt z wycieczki się nie szczepił- wszyscy mają
        siędobrze!
        5. co do programu... nie jest napięty, ale może byc bo Ahmed chce bardzo dużo
        pokazac nawet jeśli nie musi. I dla tych nadprogramowych części wycieczki warto
        jechac- sama to zobaczysz!
        6. Oczywiście,że jest czas na wypoczynek- pływałam w morzu Czarnym, w jeziorze
        Van/ polecam!/, robiłam zakupy, miałam czas na wypicie kawy czy herbaty po
        drodze
        Napisz co jeszcze chcesz wiedziec-odpowiem na każde pytanie. Najlepiej
        skontaktuj się ze mną na GG-8138787 bo tego może byc dużo
        Pozdrawiam
        • Gość: Andreas Re: Poszukiwacze... ITAKA pytanie do Margo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 06:44
          Margo nadal robisz reklame swemu pracodawcy !Dobrze że Itaka ma takich ludzi bo
          inaczej dawno by splajtowała z tym poziomem usług jaki prezentuje.
          • Gość: margo 53 Re: Poszukiwacze... ITAKA pytanie do Margo IP: *.icpnet.pl 18.08.06, 10:10
            andreas jesteś po prostu niegrzeczny- łagodnie mówiąc. Nigdy nie pracowałam w
            żadnym biurze podróży, co można sprawdzic, przy odrobinie chęci i ...jeśli
            komuś zależy na prawdzie. Natomiast od lat podróżuję z różnymi biurami, ale o
            takiej wycieczce trudno zapomniec.. więc będę ją reklamowac. Za to Ty pracujesz
            w jakimś innym biurze i jak widzę źle ci tam, bo się nudzisz i nikt cięnie
            chwali. Masz pecha.
          • Gość: maro53 Re: Poszukiwacze... ITAKA pytanie do Margo IP: *.icpnet.pl 18.08.06, 10:19
            i jeszcze jedno... bądź tak miły i podaj stronę na której mogłabym reklamowac
            właśnie tę wycieczkę. Bo jak sam widzisz nie wiem i dlatego trafiłam tutaj. A
            tak przy okazji, jeśli chcesz dowiedziec się dlaczego jestem pod takim
            wrażeniem po wycieczce to odezwij się na GG/ numer podałam wcześniej/ i chętnie
            opowiem jak należy zorganizowac ludziom wakacje by sami chcieli je potem
            reklamowac....
        • Gość: Mary Re: Poszukiwacze... ITAKA pytanie do Margo IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 18.08.06, 18:54
          Bardzo dziękuję za pomoc. Jeżeli będę miała jeszcze więcej pytań to napewno się
          do Ciebie odezwę na GG (numer juz zapisałam). Jeszcze raz bardzo dziękuję za
          szybką odpowiedź i rozwianie moich wątpliwościdot. w/w wycieczki.
          Pozdrawiam pa, pa
    • Gość: przemo77 Re: Poszukiwacze... ITAKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 15:01
      tez bylem w tym roku na tej imprezie, ale na przelomie czerwiec/lipiec, tez z
      Ahmedem, pilotka byla p.Iza, kierowca Mohammed. potwierdzam wszystko co napisala
      Margo - u mnie bylo dokladnie tak samo. Bardzo duzo nadprogramowych atrakcji,
      faktycznie Ahmed stara sie pokazac duzo wiecej niz w programie. Hotele i
      jedzenie - duzo lepszy standard niz sie spodziewalem.

Jakby jakies pytanie do mnie to gg: 6048860

PS: Margo - a jak ci sie spodobalo "Ani" - bo dla mnie to byl gwozdz programu
      wycieczki. Piorunujace wrazenie.

• Gość: Mary Re: Poszukiwacze... ITAKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:31
        Bardzo dziękuję za opinię !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka