Dodaj do ulubionych

delfinarium??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:25
Czy warto wybrać się do Antaly do delfinarium?Czy można się wybrać na własną
rękę czy z jakimś lokalnym biurem i czy znacie ceny wstępu w obu
przypadkach.Jeszcze jedno pytanie:będziemy w Incekum więc jeśli samemu to jak
najlepiej dojechać do celu.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: awol Re: delfinarium?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:41
      Polecam delfinarium w Belek
      • Gość: iwona Re: delfinarium?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:05
        Dzięki,nie wiedziałam,że tam też jest delfinarium.Czy mógłbyś napisać coś
        więcej o tym miejscu,czy jest duże,jakie atrakcje oprócz tego że same delfiny
        tam są.itd.Jakie + -ceny.Jedziemy z dziećmi{7 i 10 lat}i chcielibyśmy aby miały
        jak najwięcej pozytywnych wrażeń.
        • awol Re: delfinarium?? 21.08.06, 10:39
          Byłem tam w lipcu z 11 letnią córką. Delfinarium jest zupełnie nowe. W pokazach
          występuja delfiny, bieługa i lwy morskie. Cały pokaz trwa około 80 minut - dwa
          razy dziennie. Oprócz delfinarium jest tam także aquapark Troya, nieduży ale
          pomysłowo urządzony. Cena wstępu obejmuje pokaz w delfinarium oraz, korzystanie
          z aquaparku i posiłek. Mogę przesłać trochę zdjęć na priv. Córce bardzo się
          podobało mnie i żonie zresztą również. Sam pokaz w delfinarium kosztuje około 15
          Euro od osoby.
          • Gość: iwona Re: delfinarium?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:22
            Wielkie dzięki. Za fotki z góry dziękuje. mój adres: iwona.nina@wp.pl
          • Gość: Obaś Re: delfinarium?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 11:24
            Awol, czy mogę prosić o fotki na adres kuba.krzys@wp.pl ? Z góry dzięki.
            Czy dobrze zrozumiałam ,ze wycieczka to ok. 40 euro?
          • Gość: meggy Re: delfinarium?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 13:35
            Ja też poproszę o fotki na andy@ci.home.pl
          • atos2 Re: delfinarium?? 17.01.07, 11:44
            awol napisał:

> Byłem tam w lipcu z 11 letnią córką. Delfinarium jest zupełnie nowe. W pokazach
            > występuja delfiny, bieługa i lwy morskie. Cały pokaz trwa około 80 minut - dwa
            > razy dziennie. Oprócz delfinarium jest tam także aquapark Troya, nieduży ale
            > pomysłowo urządzony. Cena wstępu obejmuje pokaz w delfinarium oraz, korzystanie
            > z aquaparku i posiłek. Mogę przesłać trochę zdjęć na priv. Córce bardzo się
            > podobało mnie i żonie zresztą również. Sam pokaz w delfinarium kosztuje około 1
            > 5
            > Euro od osoby.

bardzo proszę o przesłanie w chwili wolnego czasu :) kilku zdjęć na adres:
            skaza10@gazeta.pl
            będę w hotelu Grida Village w czerwcu z dwójką dzieciaków
    • awol Re: delfinarium?? 21.08.06, 10:48
      www.kanalvip.com.tr/haber_detay.asp?ID=17498%09%09&baslik_id=2
      • Gość: iwona Re: delfinarium?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:55
        Wielllkie dzięki!!!jedziemy 6.09.Moje córki po zobaczeniu tych zdjęci aż
        skakały z radości że będą miały szansę zobaczenia swoich wymarzonych
        delfinów.Pozdrawiai i życzę wszystkiego dobrego.
      • Gość: Lila Re: delfinarium?? IP: *.chello.pl 21.08.06, 20:26
        Jeszcze jedno pytanie do Pana który zwiedzał delfinarium.Cena 15 euro jest to
        cena za wszystkie atrakcje czyli aquapark,pokaz delfinków i posiłek czy tylko
        za pokaz.
        • awol Re: delfinarium?? 21.08.06, 23:07
          Cena całości łącznie z dojazdem w tureckich biurach podróży to $25 do $40 w
          zależności od wieku. Podobne koszty trzeba ponieść wynajmując taksówkę i kupując
          bilety samemu na miejscu. Cała impreza trwa około 5 -6 godzin nie licząc dojazdu.
          • Gość: nisia94 Re: delfinarium?? IP: *.tvteletronik.pl 15.01.07, 10:01
            A czy ktoś może się wypowiedzieć nt. delfinarium w Antaly? Gdzie jest
            lepiej/ciekawiej - Belek czy Antalya?
            • Gość: KIWI Re: DO AWOL ;- IP: *.chello.pl 15.01.07, 10:32
              • Gość: KIWI Re: DO AWOL ;- IP: *.chello.pl 15.01.07, 10:34
                Ja również wybieram się z dziećmi do delfinarium

Czy mogę równiez prosić o zdjątka????? dual_meble@wp.pl

pozdrawiam wszystkich podróżników
                • Gość: nisia94 zdjęcia mile widziane IP: *.tvteletronik.pl 15.01.07, 11:37
                  poproszę o fotki na e-mail: nisia94@wp.pl
                  • Gość: WIKI Re: zdjęcia mile widziane IP: *.promax.media.pl 15.01.07, 19:44
                    HeJ!!CZY MOGE PROSIC O ZDJECIA NA gracwiki@o2.pl !!!z gory serdeczne dzieki!!!
                    a mam jescze pytanko jak jest daleko z Incekum do Belek i jaki jest koszt
                    dojazdu na wlasna reke!???pozdrawiam
    • Gość: awol Re: delfinarium?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 14:54
      W Turcji ceny taksówek są bardzo umowne. Oficjalnie jest nieco taniej niż w
      Polsce,radzę się targować bo bardo lubią zawyrzać ceny.
      • Gość: maja Re: delfinarium?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:11
        Ja równiez prosze o zdjecia jesli to mozliwe:) Moje dzieci juz nie moga
        doczekac sie kiedy zobacza delfiny i dlatego chcialabym im pokac cos wczesniej.
        majka80@neostrada.pl Z gory dziekuje!!!
        • Gość: mysia Re: delfinarium?? IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.07, 20:51
          Ja też proszę o zdjęcia delfinarium - już teraz dziękuję.

mchbox@poczta.onet.pl
          • Gość: awol Re: delfinarium?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 23:24
            Bardziej podobał mi się Aquapark w Belek niż w Antalii. Jest może mniejszy ale
            za to bardziej pomysłowy, stylizowany na starożytne ruiny. Do tego dużo głośnej
            rytmicznej muzyki. Pozdrawiam i życzę dużo dobrej zabawy.

picasaweb.google.com/Andwolin/TurcjaSide2006
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka