edytmark 21.09.06, 21:29 20.09 powinna wrócić duża grupa z tego hotelu. mam pytanie czy nadal jest tam tak fajnie jak latem, czy dzieci nadal chorują. ja tam wybieram się 27.09 z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama Re: kto wrócił z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 09:20 jest dalej tak fatalnie!My wrocilismy 13 wrzesnia i cala nasza 4-reczka byla chora-uszy,gardla,choroba skory.Woda w basenie jest skazona jakas bakteria,bo to co sie dzialo z dziecmi i z doroslymi to moge nazwac epidemia.W kazdej rodzinie bylo zachorowanie na uszy-wiec kupcie sobie zatyczki silikonowe,antybiotyki doustne/moja rada-bierzcie od razu jak poczujecie zatkane uszy,nie ma na co czekac,poniewaz choroba rozwija sie blyskawicznie/Nasi znajomi,po powrocie udali sie na oddzial laryng.,i stwierdzono u nich bakterie o nazwie:paleczka ropy blekitnej.Uwazajcie na ta wode,proponuje nie nurkujcie w niej i zauwazcie ze ludzie "stamtad"do basenu nie wchodza-chyba wiedza co w niej jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: kto wrócił z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 19:06 my wróciliśmy 20.09 i nic nam nie było. Na pewno nie było też epidemii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: kto wrócił z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 19:22 Epidemia była!!!!99%chorowało na uszy i było to od wody w basenie.Pomimo tego ,że moja rodzinka też chorowała<podałam im antybiotyk najlepiej zinat+krople do uszu otinum>wakacje były super.Po3dniach przerwy w kompaniu się w basenie,wszystko wróciło do normy i kompali się wszyscy dalej.Hotel jest bajeczny i mam nadzieję że za rok tam wrócimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: kto wrócił z Incekum beach IP: *.aster.pl 22.09.06, 22:26 zgadza sie ,że wiekszosc dzieciaczków miała problemy z uszami ! Jakas bakteria musiała byc własnie w basenie . U nas w grupie wszystkie dzieci były chore . Wez koniecznie krople do uszu dla dziecka oraz antybiotyk bo nie radze konsultacji z tamtejszym lekarzem :( Pomimo tego hotel okazał się wspaniały i dla na nas i dla dzieciaków w kazdym wieku . W przyszłym roku chcemy tam wrócic :) Odpowiedz Link Zgłoś