Dodaj do ulubionych

kto wrócił z Incekum beach

21.09.06, 21:29
20.09 powinna wrócić duża grupa z tego hotelu. mam pytanie czy nadal jest tam
tak fajnie jak latem, czy dzieci nadal chorują. ja tam wybieram się 27.09 z
dziećmi.
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: kto wrócił z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 09:20
      jest dalej tak fatalnie!My wrocilismy 13 wrzesnia i cala nasza 4-reczka byla
      chora-uszy,gardla,choroba skory.Woda w basenie jest skazona jakas bakteria,bo to
      co sie dzialo z dziecmi i z doroslymi to moge nazwac epidemia.W kazdej rodzinie
      bylo zachorowanie na uszy-wiec kupcie sobie zatyczki silikonowe,antybiotyki
      doustne/moja rada-bierzcie od razu jak poczujecie zatkane uszy,nie ma na co
      czekac,poniewaz choroba rozwija sie blyskawicznie/Nasi znajomi,po powrocie udali
      sie na oddzial laryng.,i stwierdzono u nich bakterie o nazwie:paleczka ropy
      blekitnej.Uwazajcie na ta wode,proponuje nie nurkujcie w niej i zauwazcie ze
      ludzie "stamtad"do basenu nie wchodza-chyba wiedza co w niej jest!
    • Gość: aaa Re: kto wrócił z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 19:06
      my wróciliśmy 20.09 i nic nam nie było. Na pewno nie było też epidemii.
      • Gość: iwona Re: kto wrócił z Incekum beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 19:22
        Epidemia była!!!!99%chorowało na uszy i było to od wody w basenie.Pomimo
        tego ,że moja rodzinka też chorowała<podałam im antybiotyk najlepiej
        zinat+krople do uszu otinum>wakacje były super.Po3dniach przerwy w kompaniu się
        w basenie,wszystko wróciło do normy i kompali się wszyscy dalej.Hotel jest
        bajeczny i mam nadzieję że za rok tam wrócimy.
    • Gość: monia Re: kto wrócił z Incekum beach IP: *.aster.pl 22.09.06, 22:26
      zgadza sie ,że wiekszosc dzieciaczków miała problemy z uszami ! Jakas
      bakteria musiała byc własnie w basenie . U nas w grupie wszystkie
      dzieci były chore . Wez koniecznie krople do uszu dla dziecka oraz
      antybiotyk bo nie radze konsultacji z tamtejszym lekarzem :( Pomimo
      tego hotel okazał się wspaniały i dla na nas i dla dzieciaków w
      kazdym wieku . W przyszłym roku chcemy tam wrócic :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka