Dodaj do ulubionych

Hotel dla rodziny z 2 dzieci

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 18:25
Szukam fajnego hotelu na maj/czerwiec 2007 z opcją all inclusive dla rodziny
z 2 dzieci (skończone 2 lata i 5 lat). Czy możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kate Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 18:42
      A macie jakies konkretne oczekiwania odnosnie hotelu?
      • yooreck Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci 04.12.06, 19:18
        Zeytinada / Torba polecam
        • Gość: iwona Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 19:42
          Gorąco plecam Incekum beach ze"scana".Super hotel,rewelacyjne animacje,wielki
          basen ale max głębokości to jakieś150cm,3 zjeżdżalnie.Jedzenie super.Mam
          problemy z trzustką i bardzo się bałam że mogę mieć tam jakieś sensację ale nic.
          • Gość: grazka z gdanska Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.crowley.pl 04.12.06, 20:05
            Ja polecam hotel HOLIDAY PARK .Bylismy w tym roku z 5 letnia wnusia i bylo super
            , caly czas pyta kiedy znowu jedziemy moge przeslac pare zdjec.My bylismy na
            przelomie maja i czerwca pogoda i jedzonko super , polecam goraco ten hotel , to
            byla nowosc w tym roku z biura skan holiday. pozdrawiam papapapap
            • Gość: magda Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.kghm.pl 08.12.06, 12:07
              Incekum Beach
            • aniab_24 prośba o zdjęcia 11.01.07, 21:05
              Czy mogę cię prosić o zdjęcia i opinię o Holiday Park na adres gazetowy
              aniab_24@gazeta.pl Wielkie dzięki :))
    • Gość: neka1 Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.gdynia.mm.pl 10.12.06, 21:32
      Incekum Beach po prostu jest boski!!! Byliśmy z dziećmi w wieku 6 i 4 lata i
      było extra. Możecie pytać mnie o niego na gg 7213902
      • Gość: gość ewa Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 13:25
        na przełomie sierpnia i września byłam z dwójką dzieci w wieku 3 i 12 lat w
        Konakli hotel Eftalya Resort i było super.
    • Gość: Aśka Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.crowley.pl 13.12.06, 14:19
      A my bylismy w Side Mare Family z Neckermanem. Hotel oddany w tym roku. 4
      baseny w tym jeden kryty, jeden olbrzymi 150 głębokości, jeden ze sztuczną
      falą, trzy zjeżdżalnie, animacje po polsku. Pokoje rodzinne boskie by mieliśmy
      o poddwyższonym standardzie, na dole łóżko podwójne i pojedyncz, na andresoli
      podwójne, osobne klimatyzatory ustawiane ręcznie. Jedzenie takie, że i dzieci
      coś dla siebie znajdą, po południu przy basenie lody i ciastka, pizza lub
      hamburgery, frytki, więc nie trzeba nic dokupywać. Z wycieczek fakultatywnych
      jest wyjazd do aquaparku z pokazem delfinów. My wspominamy pobyt jako b.udany.
      I jeszcze jedno w tym hotelu nie spotkaliśmy turystów zza naszej wschodniej
      granicy - dla nas to był dyży plus.

• Gość: r_hojdus Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.optiserw.com.pl 13.12.06, 15:01
      Jeśli mogę zapytać, ile płaciliście od osoby dorosłej i od dziecka w tych
      hotelach. Ja chciałabym się wybrać końcem sierpnia z moimi rodzicami i 5 letnią
      córką(pokój rodzinny)do Turcji i nie wiem z jaką kwotą (tak orientacyjnie)muszę
      się liczyć.
      • Gość: beag Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 15:56
        Powiem ci że taniej wyjdzie wam jak weżmiecie oddzielne pokoje (max. 3 osobowe)
        bo to wychodzi o wiele, wiele taniej niż przy pokojach rodzinnych.
        Wiele biur podróży juz ma ofert świąteczne i przeglądam wszystko wzdłuż i wszeż
        i niestety to sie potwierdza.
        Pozdrawiam
        • Gość: r_hojdus Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.optiserw.com.pl 14.12.06, 16:47
          Ja już próbowałam w ubiegłych latach rezerwować 2 osobne pokoje ale sprawa
          przedstawia się tak: moi rodzice owszem mogą nocować w dwójce ale ja z córką
          musiałabym wziąć jedynkę z dostawką (a takich pokoi jak na lekarstwo i
          przeważnie są beznadziejnie położone np: w suterenach, poza tym jedynki są też
          drogie). Biorąc dla mnie i dziecka dwójkę musiałabym płacić za małą jak za
          osobę dorosłą a nie stałą cenę dla dziecka. Jedyną opcją zatem są pokoje
          rodzinne.
          • Gość: beag Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 11:13
            A to masz rację. Myslałam że jadzie was 5 osób a nie 4. Ja mam 4 osobową
            rodzinę i tez widze duży problem z pokojami. Dlatego rezerwuja juz teraz nie
            czekajac na last minute. Ale ceny pokoi rodzinnych sa tragiczne!
            Pozdrawiam
          • Gość: Gabi Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.studioa2.pl 16.01.07, 09:32
            Polecam pokoje rodzinne tz.Suit my bylismy w czerwcu 21.6.06 do 05.07.06
            rodzina 4 osobowa z czego syn płacił jak osoba dorosła .Sa to 2 pokoje z
            łazienkom .Hotel nazywał sie club verano w side .Goraco polecam dla dzieci w
            szczegolnosci super animacje 5 basenów (dwa połonczone ze soba ) zjezdzalnie
            2 duze i w brodziku 2 małe .Jedzenie super !!! Córka (5lat) zachwycona była
            animacjami a tekze wystepami dla dorosłych które odbywały sie po animacjach dla
            dzieci .Polecam maj czerwiec nie wiem jak w sezonie .
    • Gość: beag Re: wybralismy Club side coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 04:26
      Dziękuję wszystkim za propozycje oraz rady na temat hotelu.
      Zdecydowalismy sie na nowy hotel Club Side Coast. O wyborze zdecydowała miedzy
      innymi cena (1963zł za 2 tygodnie z All Inclusive + 2 dzieci, które płaca
      tylko za przelot co nas ogromnie cieszy). Sa animacje, zjeżdżalnie, a dla mamy
      fitnes i sauna :)). Mam nadzieję, ze będziemy zadowoleni.
      Dla zainteresowanych podaję oryginalną strone hotelu:
      www.clubsidecoasthotel.com.tr
      • Gość: r_hojdus Re: wybralismy Club side coast IP: *.i24h.pl 17.12.06, 15:32
        Z jakim biurem siętam wybieracie i w jakiej miejscowości jest ten hotel?
        • Gość: beag Re: wybralismy Club side coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 19:43
          Hotel znajduje się obok side w miejscowosci Colakli
          Wybieramy sie z Itaką w czerwcu. Widziałam że hotel sprzedają tez wakacje.pl.:
          www.wakacje.pl/oferty/turcja/colakli/club-side-coast-122666.html?
          id_terminy=4020209
          Pozdrawiam
        • Gość: beag Re: do r.hojdus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 19:50
          Podaje jeszcze raz linki bo coś nie uaktywniły sie:
          strona hotelowa: www.clubsidecoasthotel.com.tr
          Itaka: www.itaka.pl/strony/2/i/1493.php
          wakacje.pl: www.wakacje.pl/oferty/turcja/colakli/club-side-coast-
          122666.html?id_terminy=4020209
      • Gość: viola Re: wybralismy Club side coast IP: 195.20.110.* 11.01.07, 15:24
        witam
        ja się też wybieram w czerwcu z moimi dziećmi do Turcji, kiedy się wybieracie
        dokładnie w czerwcu, zastanawiam się czy są jeszcze wolne miejsca, bo cena jest
        rzeczywiście kusząca
        pozdrawiam
        • Gość: beag Re: wybralismy Club side coast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 19:44
          Z tego co wiem to miejsc juz nie ma do konca lipca ale popytaj w biurze
          podrózy, bo mogą dorzucic pare miejsc. Zobacz tez na wakacjach.pl bo tam tez
          był ten hotel.
          My jedziemy w terminie 06.06.-20.06. A jezeli chodzi o cenę, to ona
          obowiązywała do 31.12.2006 . Teraz jest już wyzsza.
          Ale fajnie byłoby gdyby pojawiła sie kolejna rodzinka z dziecmi:). Mam
          nawdzieję, ze się spotkamy.
          pozdrawiam
    • Gość: lara Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: 150.254.73.* 18.12.06, 10:10
      polecam Orient Palace w Alanyi. www.orientpalace.com.tr
    • Gość: GOSIA Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.12.06, 11:30
      JA TEż ZASTANAWIAM SIę NAD TYM HOTELEM .MYśLę TEż O CESARS RESORT , RóżNICA W
      CENIE NIEWIELKA.
      JEDNAK NIE WIEM CZY REZERWOWA NA LAST .CHCę LECIEć W CZERWCU 27? CO SąDZICIE?
      • Gość: jurek Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 11:35
        czerwiec najlepszy do turcji polecam kemer hotel gelindoya super
        • Gość: r_hojdus Re: Hotel dla rodziny z 2 dzieci IP: *.i24h.pl 16.01.07, 09:49
          Ja też wybieram się do Kemer ale od 22 sierpnia do hotelu Alatimya Village. Czy
          ktoś tam był?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka