Dodaj do ulubionych

Hotel Alara w Incekum

23.01.07, 20:22
Prosze o jakies prywatne fotki z tego Hotelu Alara
Wybieram sie tam w lipcu
Obserwuj wątek
    • Gość: Mario Re: Hotel Alara w Incekum IP: *.netcologne.de 24.01.07, 10:39
      No wlasnie ja tez lece tam w lipcu i rowniez z checia obejrzalbym jakies
      prywatne fotki jak tam jest
      • Gość: Kate Re: Hotel Alara w Incekum IP: *.chello.pl 24.01.07, 12:03
        Ja mam jedynie zdjecia z Alary West, co do Alary to mam zdjecia ogrodów i plazy.
        • kolberger Re: Hotel Alara w Incekum 24.01.07, 12:17
          Prosze goraco o wszystkie fotki kompleksu Alara wszystko mnie interesuje
          Z gory wielkie dzieki

mariomarion@msn.com
          • rafi1015 Re: Hotel Alara w Incekum 25.01.07, 11:21
            ja przejrzałem kilkaset stron internetowych ze zdjęciami Alar i Wam także to
            polecam. Wraz z rodziną lecę 27 czerwca z Poznania do Alara West na 2 tygodnie.
            Hotele Alara, obojetnie który - kwestia pieniędzy - warto jest sobie zaklepać,
            czytając opinię i ogladając zdjęcia na wakacyjny wypoczynek.Pozdrawiam.
          • Gość: Kate Re: Hotel Alara w Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 15:41
            Zdjecia wyslalam a jesli masz jeszcze jakies pytania to chetnie odpowiem.
            • kolberger Re: Hotel Alara w Incekum 26.01.07, 15:48
              Dzieki za fotki sa super wybieram sie do Alary w lipcu i juz nie moge sie doczekac
              Czekam jeszcze na inne fotki z tego kompleksu
              • Gość: Kate Re: Hotel Alara w Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 15:52
                Wiesz co zdjecia, ktore sa na stronie idealnie odzwierciedlaja teren
                hotelu.Wiem,ze na forum byly linki do strony naktorej ludzie umieszczali
                zdjecia, wiec poszukaj wwyszukiwarce watku Alara.
        • Gość: daniel Re: Hotel Alara w Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:45
          Witam. Również miałbym prośbę o jakieś zdjęcia. Lecę do tego hotelu z rodziną
          22.sierpnia na 2 tygodnie. :) Wielkie dzięki
          daniel.iwinski@neostrada.pl
    • Gość: Amber Lece w lipcu IP: 194.127.8.* 28.01.07, 01:16
      Super kompleks hotelowy jak widzialem z recenzji i fotek
      • Gość: Kate Re: Lece w lipcu IP: *.chello.pl 28.01.07, 10:51
        Nie sposob sie nie zgodzic z Toba Amber:) mi sie podobalo to,ze hotel ma fajny
        ogrod i jest gdzie spacerowac, bo z tego co widzialam to duzo hoteli to jedynie
        wielki blok z cegly i plaza,a tutaj duzo zieleni i to nam sie podobalo, zadbany
        teren.
        • Gość: Amber Re: Lece w lipcu IP: 194.127.8.* 28.01.07, 22:27
          Kate a mozesz mi napisac o ktorej mialas wylat z kraju i skad lecialas? w jakim
          miesiacu bylas w Alara i jak wygladala roslinnosc czy nie byla przesuszona
          sloncem? ja lece w drugiej polowie lipca i czy zielen bedzie w tym okresie
          soczysta?
          czy bylo tam sporo komarow jak czytalem z wypowiedzi?
          pozdrawiam
          • Gość: Kate Re: Lece w lipcu IP: *.chello.pl 29.01.07, 09:04
            My bylismy od 13 wrzesnia przez 2tyg. rosliny byly
            zielone,palmy,kaktusy,kwiaty,ogrodnicy podlewaja to wszystko, nie wiem jak w
            lipcu to wyglada.Tez czytalam o komarach,ale nawet jednego nie widzialam:)!my
            bylismy w hotelu Alara West i mielismy widok na morze.A wylatywalismy z Polski
            o 20tej,ale wszystko sie przeciagnelo do 21ej, w holelu bylismy ok 3ej rano ich
            czasu, lecielismy z Warszawy.
    • kolberger Re: Hotel Alara w Incekum 29.01.07, 18:04
      To dobrze,ze roslinnosc jest podlewana i tak bujna,kwitnaca nawet w suchych
      miesiacach letnich. A komary jak nawet beda to i tak przed wyjazdem zabezpiecze
      sie w odpowiednie srodki
      • Gość: Kate Re: Hotel Alara w Incekum IP: *.chello.pl 29.01.07, 20:54
        Lepiej zabrac cos na komary,bo nie wiem jak to jest w lipcu.My tez gdzies
        przeczytalismy,ze rosliny sa wysuszone od upalow, a bylismy we wrzesniu temp.31
        stopni w cieniu, a trawniki i krzewy zielone.Tylko jedne kwiatki byly
        przekwitniete.
        • kolberger Re: Hotel Alara w Incekum 31.01.07, 20:28
          dziekuje za cenne wiesci i info juz nie moge sie doczekac lipca
          • Gość: Patrycja:) Re: Hotel Alara w Incekum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 19:11
            Czy ja również mogłabym prosić o zdjęcia z Alary West?? Wybieram się do niej pod
            koniec sierpnia:)
            patka.b@poczta.fm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka