kolberger 23.01.07, 20:22 Prosze o jakies prywatne fotki z tego Hotelu Alara Wybieram sie tam w lipcu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mario Re: Hotel Alara w Incekum IP: *.netcologne.de 24.01.07, 10:39 No wlasnie ja tez lece tam w lipcu i rowniez z checia obejrzalbym jakies prywatne fotki jak tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Hotel Alara w Incekum IP: *.chello.pl 24.01.07, 12:03 Ja mam jedynie zdjecia z Alary West, co do Alary to mam zdjecia ogrodów i plazy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolberger Re: Hotel Alara w Incekum 24.01.07, 12:17 Prosze goraco o wszystkie fotki kompleksu Alara wszystko mnie interesuje Z gory wielkie dzieki mariomarion@msn.com Odpowiedz Link Zgłoś
rafi1015 Re: Hotel Alara w Incekum 25.01.07, 11:21 ja przejrzałem kilkaset stron internetowych ze zdjęciami Alar i Wam także to polecam. Wraz z rodziną lecę 27 czerwca z Poznania do Alara West na 2 tygodnie. Hotele Alara, obojetnie który - kwestia pieniędzy - warto jest sobie zaklepać, czytając opinię i ogladając zdjęcia na wakacyjny wypoczynek.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Hotel Alara w Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 15:41 Zdjecia wyslalam a jesli masz jeszcze jakies pytania to chetnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolberger Re: Hotel Alara w Incekum 26.01.07, 15:48 Dzieki za fotki sa super wybieram sie do Alary w lipcu i juz nie moge sie doczekac Czekam jeszcze na inne fotki z tego kompleksu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Hotel Alara w Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 15:52 Wiesz co zdjecia, ktore sa na stronie idealnie odzwierciedlaja teren hotelu.Wiem,ze na forum byly linki do strony naktorej ludzie umieszczali zdjecia, wiec poszukaj wwyszukiwarce watku Alara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Hotel Alara w Incekum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 15:45 Witam. Również miałbym prośbę o jakieś zdjęcia. Lecę do tego hotelu z rodziną 22.sierpnia na 2 tygodnie. :) Wielkie dzięki daniel.iwinski@neostrada.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amber Lece w lipcu IP: 194.127.8.* 28.01.07, 01:16 Super kompleks hotelowy jak widzialem z recenzji i fotek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Lece w lipcu IP: *.chello.pl 28.01.07, 10:51 Nie sposob sie nie zgodzic z Toba Amber:) mi sie podobalo to,ze hotel ma fajny ogrod i jest gdzie spacerowac, bo z tego co widzialam to duzo hoteli to jedynie wielki blok z cegly i plaza,a tutaj duzo zieleni i to nam sie podobalo, zadbany teren. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amber Re: Lece w lipcu IP: 194.127.8.* 28.01.07, 22:27 Kate a mozesz mi napisac o ktorej mialas wylat z kraju i skad lecialas? w jakim miesiacu bylas w Alara i jak wygladala roslinnosc czy nie byla przesuszona sloncem? ja lece w drugiej polowie lipca i czy zielen bedzie w tym okresie soczysta? czy bylo tam sporo komarow jak czytalem z wypowiedzi? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Lece w lipcu IP: *.chello.pl 29.01.07, 09:04 My bylismy od 13 wrzesnia przez 2tyg. rosliny byly zielone,palmy,kaktusy,kwiaty,ogrodnicy podlewaja to wszystko, nie wiem jak w lipcu to wyglada.Tez czytalam o komarach,ale nawet jednego nie widzialam:)!my bylismy w hotelu Alara West i mielismy widok na morze.A wylatywalismy z Polski o 20tej,ale wszystko sie przeciagnelo do 21ej, w holelu bylismy ok 3ej rano ich czasu, lecielismy z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolberger Re: Hotel Alara w Incekum 29.01.07, 18:04 To dobrze,ze roslinnosc jest podlewana i tak bujna,kwitnaca nawet w suchych miesiacach letnich. A komary jak nawet beda to i tak przed wyjazdem zabezpiecze sie w odpowiednie srodki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Hotel Alara w Incekum IP: *.chello.pl 29.01.07, 20:54 Lepiej zabrac cos na komary,bo nie wiem jak to jest w lipcu.My tez gdzies przeczytalismy,ze rosliny sa wysuszone od upalow, a bylismy we wrzesniu temp.31 stopni w cieniu, a trawniki i krzewy zielone.Tylko jedne kwiatki byly przekwitniete. Odpowiedz Link Zgłoś
kolberger Re: Hotel Alara w Incekum 31.01.07, 20:28 dziekuje za cenne wiesci i info juz nie moge sie doczekac lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja:) Re: Hotel Alara w Incekum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 19:11 Czy ja również mogłabym prosić o zdjęcia z Alary West?? Wybieram się do niej pod koniec sierpnia:) patka.b@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś