Dodaj do ulubionych

All inclusive

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:32
Szukam dobrego all inclusive w dobrej cenie przy plaży. Może być dojazd wasny
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: All inclusive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:52
      W tym celu musisz udać się do biura podróży albo przejrzeć ich oferty w
      internecie.
      • Gość: Andy Re: All inclusive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:37
        Ale jesteś bystra blondi
        • Gość: wczasowiczka Re: All inclusive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:39
          jasnowidz czy co ?? skąd wiesz że blondi hmmmm,
          • Gość: Andy Re: All inclusive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:17
            Bo Twoja odpowiedź jest typowa dla blondi
            • Gość: wczasowiczka Re: All inclusive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:24
              czytaj ze zrozumienien Andy i odpowiadaj komu trzeba to moze ktoś ci powie o
              porządnym all inclusivie hehehe
    • Gość: benito Re: jeżeli nie ma byc drogo to melissa IP: *.netia.citysat.com.pl 21.06.07, 21:13
      Jezeli lubisz duzo sałatek i niewiele mięsa to polecam hotel melissa w alanyi.
      Hotel niedrogi,bufety salatek bardzo obfite napoje caly dzień.Hotel raczej dla
      niewymagających,ale całkiem przy plaży
      • Gość: Andy Re: jeżeli nie ma byc drogo to melissa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:17
        Dzięki
        • Gość: aa Re: jeżeli nie ma byc drogo to melissa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:44
          we wszystkich hotelach jest dużo sałatek a mało mięsa (a jest głównie mielone a
          jesli całośc to małe kawałki :-)
          Jest to cecha kuchni Turecji.
          Ja wróciłam z Sułtan Sipahi i jestem zadowolona.
          Tylko all co do napoi wyskokowych jestem lekko zawiedziona :-)
          • Gość: Damian i Kasia Re: jeżeli nie ma byc drogo to melissa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:11
            A ja polecam MIRADOR HOTEL
            AI, przy samiutkim morzu, własne molo, leżaki na plaży za free, 3 baseny,
            zjeżdzalnia, animacje wieczorne, niespodzianki kucharzy, pokazy sportowe,
            kulinarne, snack bar, czyściutkie pokoje w hotelach, obiekt dość nowy.
            www.miradorhotel.com.tr/eng_giris.html
            www.traveligo.pl/e4u.php/1,ModTravel/ShowProduct/709/11389/
            zdjecia są jednak dużo gorsze niż to co zobaczyliśmy w realu. polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka