Gość: Andy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:32 Szukam dobrego all inclusive w dobrej cenie przy plaży. Może być dojazd wasny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: All inclusive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:52 W tym celu musisz udać się do biura podróży albo przejrzeć ich oferty w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: All inclusive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:37 Ale jesteś bystra blondi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowiczka Re: All inclusive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 19:39 jasnowidz czy co ?? skąd wiesz że blondi hmmmm, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: All inclusive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:17 Bo Twoja odpowiedź jest typowa dla blondi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowiczka Re: All inclusive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:24 czytaj ze zrozumienien Andy i odpowiadaj komu trzeba to moze ktoś ci powie o porządnym all inclusivie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benito Re: jeżeli nie ma byc drogo to melissa IP: *.netia.citysat.com.pl 21.06.07, 21:13 Jezeli lubisz duzo sałatek i niewiele mięsa to polecam hotel melissa w alanyi. Hotel niedrogi,bufety salatek bardzo obfite napoje caly dzień.Hotel raczej dla niewymagających,ale całkiem przy plaży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: jeżeli nie ma byc drogo to melissa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:17 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: jeżeli nie ma byc drogo to melissa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:44 we wszystkich hotelach jest dużo sałatek a mało mięsa (a jest głównie mielone a jesli całośc to małe kawałki :-) Jest to cecha kuchni Turecji. Ja wróciłam z Sułtan Sipahi i jestem zadowolona. Tylko all co do napoi wyskokowych jestem lekko zawiedziona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian i Kasia Re: jeżeli nie ma byc drogo to melissa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 09:11 A ja polecam MIRADOR HOTEL AI, przy samiutkim morzu, własne molo, leżaki na plaży za free, 3 baseny, zjeżdzalnia, animacje wieczorne, niespodzianki kucharzy, pokazy sportowe, kulinarne, snack bar, czyściutkie pokoje w hotelach, obiekt dość nowy. www.miradorhotel.com.tr/eng_giris.html www.traveligo.pl/e4u.php/1,ModTravel/ShowProduct/709/11389/ zdjecia są jednak dużo gorsze niż to co zobaczyliśmy w realu. polecam Odpowiedz Link Zgłoś