Dodaj do ulubionych

pytajcie o Wezyr

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 15:35
Obiektywnie o tym co sie dzieje w Turcji przez pryzmat pracy w Wezyr Holidays
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: pytajcie o Wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:15
      Witam serdecznie, co zrobic, jesli w przypadku zgloszenia problemow z pokojem
      hotelowym(np grzyb na scianie, nie dzialajaca klimatyzacja...) rezydenci mnie
      zbywaja, obsluga hotelowa rowniez??
      • Gość: geographic Re: pytajcie o Wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 10:44
        Szanowna Pani. W takiej sytuacji koniecznie trzeba ten problem naswietlic u
        Guest Relation w biurze z ktorego Pani korzystala. Jesli to Wezyr, to do pani
        Gosi w Alanyi. Najlepiej wyslac fax albo podac pismo rezydentowi do
        przekazania, w ktorym to Pani opisze sytuacje i zarzada zmiany hotelu bez
        doplaty badz bedzie Pani po powrocie chciala zwrotu kosztow (czesciowo lub
        100%) za wykupione wczasy. Rezydent naprawde nic nie moze zrobic, jest tylko
        osoba, ktora moze przekazac informacje do biura i na tym koncza sie jego
        kompetencje. Gdyby nawet rezydent chcial wejsc do tego pokoju by zobaczyc jak
        to wyglada, to nie moze. Nie wiem jaki hotel Pani wybrala, natomiast na
        przyszlosc lepiej doplacic do hotelu 5 gwiazdkowego, szczegolnie w Turcji.
        Ewentualnie moge poradzic jaki hotel 4 gwiazdkowy ma rownie wysoki standard i
        nie bylo w tym sezonie zadnych reklamacji. Pozdrawiam
        • Gość: ola Re: pytajcie o Wezyr IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 13:40
          witam,
          juz dwa razy bylam z wezyrem w turcji i wszystko bylo ok. pod koniec lipcaa
          planuje 3 raz i chcialabym pomocy przy wyborze hotelu. Tak pomiedzy 3* a 4*.
          Dodam tylko, że bylam w hotelu saritas (ale 3 lata temu i byly wtedy chyba tylko
          3* i bardzo mi sie podobalo, choc barkowalo animacji i jakichs wieczornych
          rozryek, natomiast 2 lata temu bylam w club hotel ulaslar - tam bylo wesolo, ale
          wolalabym troche lepszy standard hotelu). dziekuje
          • Gość: geographic Re: pytajcie o Wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 15:11
            Witam serdecznie. Z hoteli 4 gwiazdkowych polecam szczegolnie Hotel LINDA,
            Hotel BELINDA w Titreyen ( niedaleko Side od strony Alanyi), a takze hotel
            KRIZANTEM w Oba 10 min na wschod od Alanyi. Nie polecam hotelu Vega, bardzo
            niski standard. Hotel Tanyeli jest przepelniony i czesto brak pokoikow.
            Pozdrawiam
            • Gość: ola Re: pytajcie o Wezyr IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 15:21
              dzieki, popatrze sobie
            • Gość: ola Re: pytajcie o Wezyr IP: *.toya.net.pl 13.07.07, 15:24
              a jeszce jedno - hotel sea sight - wyglada fajnie, ale jest nowy i nie moge
              znalezc zadnych opinii. i w opisie nie ma animacji, czy moze cos sie obecnie tam
              zmienia?
              • Gość: ania w. Re: pytajcie o Wezyr IP: *.gdynia.mm.pl 13.07.07, 16:34
                Jaki poleciłby Pan hotel 3* w centrum Kemeru?
                • Gość: geographic Re: pytajcie o Wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:03
                  Co do Kemeru to nie bede sie wypowiadac poniewac zakres moich kompetencji siega
                  od Mahmutlaru przez Alanye i Side do Colakli. Pozdrawiam.
              • Gość: geographic Re: pytajcie o Wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:01
                Niestety nie mialam okazji w tym hotelu byc. Wydaje mi sie ze jeszcze nei
                mielismy gosci w tym sezonie w Sea Sight. Nie bede wiec wyrazac opinii ale
                rzeczywiscie wyglada w porzadku (na zdjeciach).
                Jesli chodzi o rozrywki, to szczegolnie polecam rejon Alanyi. W porcie mnostwo
                dyskotek i szal do bialego rana. Najblizej z tych 4 gwiazdkowych ktore
                wymienilam to jest KRIZANTEM. Z hotelem Kleopatra i Cleo Mare...tez mozna
                powalczyc, bo w tej okolicy... ale zdecydowanie polecam KRIZANTEM. :)
                • Gość: aga Re: pytajcie o Wezyr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 07:38
                  Mam pytanie w sirpniu wybieram sie z rodzina do holetu club Paradisco resort
                  Prosze o opinie o tym hotelu.
                  • Gość: geographic Re: pytajcie o Wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 13:57
                    Club Paradiso- bardzo dobry Hotel. Wiecej chyba jest tam Niemcow, Holendrow,
                    choc w sierpniu moze byc inaczej, bo to tak przychodzi falami. Bardzo mila
                    obsluga, sympatyczny szef, ladne tereny. Miedzy budynkami ladnie
                    zagospodarowany. Piekne widoki z gory. No wlasnie, bo hotel jest usytuowany
                    wysoko w gorze, z dala od glownej ulicy. Na plaze jezdza bezplatne busiki
                    hotelowe, wiec nie trzeba pokonywac odleglosci jak i wspinac sie z powrotem
                    pod gore. Te busiki jezdza rowniez do centrum Alanyi ok 8km. Goraco polecam
                    wycieczke na wzgorze Kale, skad rozposcieraja sie przepiekne widoki na miasto i
                    okolice.
                    Mankamentem moze byc to, ze jest on usytuowany z dala od lotnista. To sa juz
                    tereny za Alanya, wiec trzeba sie liczyc z tym, ze jadac zarowno z lotniska,
                    jak i na lotnisko, beda PAnstwo "zwiedzac" po drodze kilka hoteli. Gdziekolwiek
                    beda sie PAnstwo wybierac na wycieczki, czas zbiorki bedzie wczesniejszy, a
                    powrotu pozniejszy:) Z lotniska w Antalyi moga Panstwo jechac od 2.30 do 3.30h.
                    Pozdrawiam. Zycze udanego wypoczynku.
                    • Gość: GOŚĆ Re: pytajcie o Wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 22:56
                      Wybieram się w sierpniu do hotelu Timo Resort czy mogę prosić o opinię.
                      • diablo130 Re: pytajcie o Wezyr 24.07.07, 08:02
                        Mam pytanie o hotel SEA BIRD BEACH - czy standard odzwierciedla rzeczywiscie 3*?
                      • Gość: geographic Re: pytajcie o Wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:05
                        Hotel TIMO niezly niezly. bardoz go lubie. Jedzenie przepyszne. Jedyne na so
                        sie skarzyli turysci, to na obsluge. Podobno panowie sa bardzo "bezposredni".
                        Prosze wiec uwazac i najlepiej nie zawiazywac z nimi znajomosci- oficjalnie.
                        A...no i ze hotel jest przy glownej drodze Alanya-Antalya i na plaze przechodzi
                        sie przez tunel to chyba wiadomo? Pozdrawiam. Zycze udanych wakacji.
                      • Gość: geographic Re: pytajcie o Wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:08
                        Przepraszam, ale nie bedzie mnie tak regularnie na internecie. Praca:))
                        • Gość: mimi Re: pytajcie o Wezyr IP: *.chello.pl 24.07.07, 12:21
                          trzeba jeszcze dodać że TIMO ma nie działającą klimę w nocy i na plaży często
                          śmierdzi od ścieków
                          • Gość: GOŚĆ Re: pytajcie o Wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 12:40
                            Bardzo dziękuję za informację. Niedziałająca klima i śmierdząca plaża to nie
                            najlepsze rekomendacje. Czy ta plaża wogóle nadaje się do plażowania, a może
                            należy powalczyć jeszcze przed wyjazdem o zmianę hotelu - tylko na jaki??
              • Gość: ana Re: pytajcie o Wezyr IP: *.chello.pl 03.08.07, 16:42
                sea sight hotel odradzam!!!!!!!!
                • gioseppe dlaczego odradzasz sea sight? 21.08.07, 18:14
                  a dlaczego
                  • Gość: a Re: dlaczego odradzasz sea sight? IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.07, 14:46
                    Bylam w hotelu Sea Sight kolo Alanyi i rowniez stanowczo odradzam!!!
                    Jedzenie paskudne, w barze żaden wybor trunkow, a poza tym szef baru
                    zabrania wydawac barmanom od 23 wiecej niz po 1 drinku, ze niby
                    pozniej pijani goscie halasuja i okoliczni mieszkancy nie moga spac!
                    Od 22 nie ma juz muzyki z w/w powodu!Generalnie czulam sie tam
                    raczej jak intruz nie gosc!Pozdrawiam
        • Gość: Gosia Re: pytajcie o Wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 16:38
          A jaki hotel do polecenia w Bodrum (gumbet)?
    • klara0509 Re: pytajcie o Wezyr - do geographic 24.07.07, 23:53
      Wybieram się z Wezyrem na objazdówkę "Magiczna Turcja" - mam pytanie ile
      realnie należy mieć przygotowanych pieniędzy na tą impreze (bilety wstępu,
      jakieś dodatkowo płatne atrakcje)? Będę wdzięczna za każdą radę i wskazówki.
      Pozdrawiam i życzę mimo wszczystko miłej pracy.
      A przy okazji - chciałam dzisiaj wymienić hotel Timo na Paradiso, gdyż w tym
      drugim moi znajomi z Niemiec wykupili pobyt i fajnie było by spędzić z nimi
      choć część wakacji , niestety hotelu Timo nie można wymienić na nic innego -
      dla mnie dziwne, ale cóż.....
    • Gość: Monika SEA BIRD IP: 212.160.69.* 29.07.07, 22:31
      Witam,
      moi rodzice polecieli dzisiaj do Turcji, do hotelu SEA BIRD (oczywiście z
      biurem podróży Wezyr) i są ZAŁAMANI!!!!
      Za ponad 2500 tysiąca od osoby dostali beznadziejne pokoje - klimatyzacja
      przestaje działać w momencie wyjścia z pokoju (przez co jest potwornie duszno),
      śmierdzące ręczniki w pokojach, jedzenie - dramat (jedyne owoce jakie podano do
      obiadu to wyschnięte arbuzy).
      Na stołówce chodzi pan z obsługi i miotełką zgarnia pozostawione jedzenie
      prosto do wiadra (przy gościach!!!!!!!)
      Polacy którzy są na miejscu od tygodnia przekazali im, że non-stop dostają te
      same potrawy, to samo mięso na śniadanie, obiad i kolację, ludzie są załamani.
      Plaża brudna, przy basenie parę starych leżaków.
      Rodzice mają porównanie, bo jeździli już do Tunezji i Egiptu, a takiego
      koszmaru zamiast urlopu nawet sobie nie wyobrażali.
      Jutro mają spotkanie z rezydentem - czego mogą sie domagać? Zmiany hotelu,
      wcześniejszego powrotu i zwrotu kosztów?
      Na pewno nie chcą zostać tam gdzie są teraz.
      • Gość: Witam Re: SEA BIRD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:16
        Widzę niepokojącą mnie wiadomość (zarezerwowałem ten hotel), jak ostatecznie
        skończyła się "przygoda" rodziców? Zmielili im pokój/hotel???????
        Pozdrawiam.
        • Gość: Monika Re: SEA BIRD IP: 212.160.69.* 30.07.07, 15:38
          Dam znać wieczorem, dopiero wtedy będę do nich dzwonić, ale z odpowiedzi na mój
          inny post wnioskuję, że szanse są małe na jakąkolwiek reakcję biura.
          Myślę, że zmiana pokoju w ogóle niewiele zmieni, bo wszystkie pokoje są o
          podobnym standardzie, są z nimi znajomi i jeszcze inne osoby z Polski i mają
          podobną opinię co do warunków.
          Koszmarem jest klimatyzacja, która wyłącza sie po opuszczeniu pokoju, po
          powrocie jest niesamowicie gorąco i duszno, nie da sie tam wysiedzieć.
          Wyżywienie beznadziejne, niby jedli dopiero dwa posiłki, ale znają sytuację od
          osób, które są w hotelu już tydzień.
          Wczoraj byli załamani (po prostu), zobaczymy jak zmieniła sie sytuacja dzisiaj.
          • Gość: Monika Re: SEA BIRD IP: 212.160.69.* 30.07.07, 22:40
            Nastroje dzisiaj nadal beznadziejne - po wizycie rezydenta są jakieś szanse na
            zmianę hotelu, no i wszyscy mają nadzieję, że nie są to puste obietnice.

Co do dalszego opisu warunków w SEA BIRD - zamiast restauracji i barów z opisu
            biura jest jakaś brudna stołówka, gdzie kucharz nakłada jedzenie na talerze
            prosto z wielkiego gara.
            druga restauracja to zadaszona wiata na dworze (przy ponad 40 stopniowym upale.
            Przy basenie parę leżaków - niestety mojej mamie od razu ukradli ręcznik
            kąpielowy...
            Za ogrodzenie dwupasmowa autostrada...
            Nie jedzą , nie śpią, są załamani.
            Jeśli ma Pan możliwość rezygnacji to proszę to zrobić. Zresztą podobno nawet
            rezydent dziś przyznał, że warunki fatalne, że sobie nie zdawali sprawy, że to
            wina tureckiego pośrednika itp itd...
            • Gość: Monika Re: SEA BIRD IP: 212.160.69.* 31.07.07, 21:23
              Czy udało sie Panu zmienić miejsce pobytu?? Kiedy miał być planowany wylot?
              Moi rodzice prosili, żebym tu na forum napisała wielkimi literami, że SEA BIRD
              to jedno wielkie oszustwo - nic nie odpowiada opisowi z oferty!!!!!
              Jest JEDNA "restauracja" (to ta wiata na dworze") i JEDEN "bar".
              W pokojach połamane sprzęty, brud, smród....
              A WEZYR zwleka z przeniesieniem - było dwóch rezydentów, pisali dwa raporty,
              dziś o 20 miało być decydujące spotkanie, na które oczywiście nikt nie przybył
              i nawet nie zadzwonił z informacją...
              10 osób czeka w zawieszeniu.
              • Gość: diablo130 Re: SEA BIRD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 08:00
                Pani informacja co najmniej mnie zaniepokoiła wiec szukam na forum innego
                porównywalnego ceną "pewniejszego" hotelu. W związku z faktem, iż wylatujemy
                dopiero 2go września to jeszcze nie wybrałem się do biura podróży, ale zrobię to
                najpóźniej jutro. Tak czy inaczej, jak czytam posty na temat "WEZYRA" to
                nabieram wątpliwości, czy możliwa będzie opisana zmiana......., - czy ktoś
                zamieniał w ten sposób (przed wyjazdem hotele?), a jeżeli już to na "co".Tym
                samym proszę o jakieś rekomendacje miejsc o standardzie 3*.
                Pozdrawiam.
                • Gość: gość Re: SEA BIRD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 12:19
                  Ja lecę z Wezyrem już jutro i na całe szczęście udało mi się zamienić hotel na
                  tydzień przed wylotem, ale tylko i wyłącznie dzięki Pani pośrednik u której
                  kupowałam wyjazd. Bezpośrednio w Wezyrze powiedziano mi iż zmiana nie jest
                  możliwa choć w wybranym przeze mnie hotelu były wolne miejsca. Myślę jednak że
                  warto powalczyć o zmianę aby mieć udany urlop.
              • Gość: diablo130 Re: SEA BIRD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 14:30
                Wczoraj zmieniłem ów feralny hotel na inny - Cleo Mare - z opisów na internecie
                wynika, że przynajmniej jedzenie ma w miarę w porządku ;-) . Tak nawiasem to
                niesamowite, jak to biuro traktuje klientów - ja tam nastawiam się na
                samodzielną organizację 99% czasu, więc mam zamiar omijania rezydentów dużym
                łukiem.
                Tym samym dziękuję za informację - ostrzeżenie.
                Pozdrawiam i trzymam kciuki za rodziców.
                • Gość: Monika Re: SEA BIRD IP: 212.160.69.* 02.08.07, 14:37
                  Dziękuję bardzo za kciuki i cieszę sie, że chociaż Pana to ominęło.
                  Zresztą to na prośbę rodziców i pechowo przebywających tam z nimi innych
                  turystów piszę to wszystko na forum, żeby ostrzec kolejne osoby.
                  Zresztą wczoraj dojechała do nich nowa 4-osobowa rodzina i teraz oni są
                  załamani... Reklamacja co do hotelu jest od poniedziałku w Warszawie, ale
                  jestem pewna, że gdyby trafili sie kolejni klienci chętni do zakupu wcasów tam,
                  to Wezyr nie miałby skrupułów, żeby kolejne osoby wpakować w takie bagno.
                  Co tam - liczy sie przecież tylko kasa......
    • Gość: emme Re: pytajcie o Wezyr IP: *.aster.pl 29.07.07, 22:56
      A może słyszeliście, byliście w hotelu Bitez Marina? wylatuję w czwartek, też z
      Wezyrem i chciałabym dowiedzieć się jakie tam są warunki
      • klara0509 Re: pytajcie o Wezyr 29.07.07, 23:09
        Jeśli chodzi o hotel Bitez Marina to zobacz na wakacje.pl , jest tam kilka
        opini o tym hotelu ale wszystkie pozytywne. Ja też lecę w czwartek z Wezyrem,
        ale na objazd i zaczynam być lekko wystarszona
    • Gość: tom pytajcie o Wezyr - pytanie do geographica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 16:18
      Witam,

w terminie 09.09-16.09 chce się wybrać do Turcji prosił bym polecić mi hotel z
      poniżej wymienionych z linku

www.wakacje.pl/oferty2.phtml?panstwo=16&dojazd_s=1&id_wyjazd=278s&wyz_ai=1&termin_od=09.09.2007&termin_do=16.
      09.2007&ile_dni_select=7&cena_do=2000&kh_min=40&basen=1&przyplazy=1

pozdrawiam
      • Gość: jak club gap beach Re: pytajcie o Wezyr - pytanie do geographica IP: *.as.kn.pl 03.08.07, 19:32
        lece z Wezyrem 15 sierpnia
        • Gość: EVOZA Re: pytajcie o Wezyr - pytanie do geographica IP: 195.136.30.* 04.08.07, 18:50
          JA TEŻ LECĘ Z WEZYREM DO CLUB GAP BEACH 16.08 PROSZĘ O OPINIE NA TEMAT TEGO
          HOTELU I OKOLICY. DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM evoza@poczta.onet.pl
      • Gość: geographic Re: pytajcie o Wezyr - IP: *.olsztyn.mm.pl 23.08.07, 11:43
        Prosze sprecyzowac klase hotelu i region, jaki Pana interesuje. Czy
        jedzie Pan z rodzina, dziecmi, czy na opalanko czy zwiedzanie?
        • Gość: gosia Re: pytajcie o Wezyr - IP: *.mlyniec.gda.pl 28.08.07, 23:05
          jedziemy do hotelu arancia resort, 2 rodziny +2 rocznych dzieci
          prosze o pinie i o ewentualne rady
          z gory dziekuje
          • Gość: geographic Re: pytajcie o Wezyr - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 14:22
            Arancia.....oj... no tu byly problemy. NIe chce zniechecac. Bardzo
            prosze od razu zapisac sobie numer do rezydenta w razie jakis
            problemow. Turysci nie raz skarzyli sie na brud w restauracji:
            niedomyte naczynia, sztucce, poplamione obrusy. Keidys tez byla
            niemila sytuacja dotyczaca pokoju. Tez nie byl dobrej jakosci
            delikatnie mowiac. Ale prosze miec na uwadze to, ze sytuacje takie
            moga sie zdazyc w kazdym hotelu. Co do Aranci to ja mam negatywne
            wspomnienia juz z maja i czerwca.
            Prosze mimo to nie zrazac sie z gory, bo sytuacja powinna sie
            polepszyc po kilkukrotnej interwencji.
            • Gość: gosia Re: pytajcie o Wezyr - IP: *.mlyniec.gda.pl 03.09.07, 19:10
              a nie orientuje sie pan czy cos sie poprawiło? chyba juz mi sie nie
              uda zmienic hotelu ale jesli jest bardzo negatywnie to bede sie o to
              starac. jedziemy z 2 dzieci wiec musimy miec dobre warunki, prosze o
              odpowiedz z gory dziekuje
        • Gość: ew Re: polecane hotele IP: *.183.wmc.com.pl 29.08.07, 00:42
          Jaki hotel w Turcji poleciłby Pan na wypoczynek w II części
          września: 4 - 5*, all in., nie musi być blisko plaży, bardziej
          zależy mi na kompleksie basenowym, miłej atmosferze, dobrej
          obsłudze...
          • Gość: geographic Re: polecane hotele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 14:24
            Moge polecic jakies w rejonie Alanya-Side. Nie wiem czy ta czesc
            kraju Pania interesuje. Czy to dla dzieci tez?
            • Gość: ew Re: polecane hotele IP: *.183.wmc.com.pl 01.09.07, 22:12
              Bardzo mnie interesuje właśnie ta część Turcji....
              Wczasy bez dzieci. Jadę pierwszy raz na tego typu wakacje -
              wolałabym się nie zrazić ;-)
              Hotel nie musi mieć wielu animacji itp., na wycieczki fakultatywne
              też raczej nie liczę, wyżywienie all in., dobrze gdyby było gdzie
              pospacerować..
              Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź
    • Gość: PBA Re: pytajcie o Wezyr IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.08.07, 19:37
      Witam,
      Chciałbym dowiedzieć się na temat warunków w Can Garden Resort w okolicach Side.
      Pozdrawiam, Paweł.
    • Gość: gosia Re: pytajcie o Wezyr IP: 87.204.81.* 07.08.07, 22:34
      Witam,
      lecimy 15.08 do sunset beach w Alany. Czy jakieś opinie i informacje dotyczące
      hotelu? Lecimy z 2 dzieci i nigdzie ten hotel nie pojawia sie na forum.
    • lamia68 Club Blue Dreams - Bodrum 08.08.07, 08:16
      prosze o opinię odnosnie tego hotelu. W biurze Wezyr jest droższy
      niż w TUI.
      • Gość: jREK TUREK Re: Club Blue Dreams - Bodrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 23:38
        REN HOTEL NIE JEST DROZSZY BO tui NIE DODAJE OPLAt LOTNISKOWYCH
        SPRAWDZAŁEM OK 300 ZŁ
    • trudy77 Re: pytajcie o Wezyr 09.08.07, 12:01
      Za tydzień lecę do hotelu HEDEF RESORT HOTEL & SPA. Proszę o opinie.
    • gioseppe ANA dlaczego odradzasz sea sight? 21.08.07, 18:20
      Gość portalu: geographic napisał(a):

> Obiektywnie o tym co sie dzieje w Turcji przez pryzmat pracy w Wezyr Holidays
    • Gość: JustynaL Re: pytajcie o Wezyr IP: 217.153.224.* 23.08.07, 11:55
      11:48]
      Witam, 3 dni temu wróciłam z wycieczki z biurem wezyr. Hotel był ok,
      ale za organizacja OKROPNA!!!! Ostrzegam wszystkich. Żeby nie
      wymieniać wszytskich "niedociągnięć" przytoczę 2 przykłady: mieliśmy
      jechać na wycieczkę Quadami. Została odwołana i przełożona na dzień
      następny - zostaliśmy poinformowani, potwierdziliśmy chęć udziału.
      Następnego dnia czekaliśmy w miejscy zbiórki przy recepcji 15 minut
      wcześniej. Po 15 po czasie zadzwoniłam do rezudentki, uzyskałam
      info, że dowie się w biurze, co się dzieje, ale do mnie nie
      oddzwoni, bo nie może i żebym ja zadzwoniła. Pierwszy zonk - to ja
      mam dzwonić i prosić o wyjaśnienie? Powienien przedstawiciel się
      poczuć do obowiązku! Zadzwoniłam za 5 min i uzyskałam zapewnienie,
      że transport już jedzie. Nic nie przyjechało. Zabawa powtórzyła się
      jeszcze dwukrotnie, po czym po godzinie czekania pod recepcją i
      denerwowania się, zadzwoniła inna pani z informacją, że samochów
      był, ale pojechał!!!!! (i już nie było problemu, że nie może dzwonić
      do klienta) I nie wiadomo, co się stalo, dlaczego nas nie zabrał. A
      może w ogóle nie przyjechał??? Po południu miała przyjechać
      rezydentka i oddać nam pieniądze. Okazało się, że "zrezygnowaliśmy"
      z wycieczki i dostaniemy tylko połowę!!!!!!!!!!!!!!!O mało mnie
      szlag nie trafił. Po dyskucji z rezydentką i biurem mieliśmy dostać
      całą kwotę podczas transferu na lotnisko. No i co się okazało?? Że
      oczywiście kolejna dziewczyna nic nie wiedziała i miała dla nas
      połowę pieniędzy. Po kosultacji z biurem, stwierdziła że tyle tylko
      nam oddadzą!!!! Nie dość, że zepsuli mi dzień, przez godzinę
      powtarzali, że wszystko ok, juz samochów jedzie, to jeszcze
      dostaliśmy połowę należnej nam kwoty!!!!!!!!!!!!!! Ostrzegam -
      oprócz tego było jeszcze kilka rzeczy, w tym to, że mój towarzysz
      dostał voucher na bilet powrotny po wielu telefonach i pytanich
      dopiero na lotnisku, w drodze powrotnej. Biuro jest totlanie
      nieodpowiedzialne i fatalnie zorganizowane. Wysłałam do nich
      reklamację - zobaczymy, ale po rozmowie telefonicznej z "miłą"
      panienką z biura mam przeczucie, że sprawa może się ciągnąć dłużej.
      • Gość: anonim Re: pytajcie o Wezyr IP: *.olsztyn.mm.pl 23.08.07, 13:11
        Tak, to jest wlasnie ogranizacja biura Wezyr Holiday i Holiday'm na
        miejscu. Prosze byc czujnym, niedlugo bedzie mozna o nich przeczytac
        w ogolnopolskiej gazecie obszerny artykul. Poza tym jesli nie
        dostanie Pani pieniedzy, warto podac sprawe do sadu. Nalezy im sie.
        Moja sprawa juz jest w toku. pozdrawiam.
        • Gość: GOSC! CLUB GAP BEACH! IP: *.as.kn.pl 23.08.07, 15:02
          TEN HOTEL O OFERCIE WEZYRAM MA4* A TAK NAPRAWDE ANI JEDNEJ!!! JAKIS
          PRZYDROZNY MOTELIK KTORY CO ROKU ZMIENIA NAZWE!
          NIGDY W ZYCIU NIE WIDZIALAM GORSZYCH WRUNKOW I NIE SPEDZALAM NA
          WCZASACH NOCY Z GRZYBEM NA SCIANIE!
          DLACZEGO WEZYR TAK FAJNIE NABIERA SWOICH KLIENTOW! POPROSTU MASAKRA!
          ECH BEDZIE AFERA OJ BEDZIE!!!

• filemonka79 Re: Fethiye, Hotel MALHUN*** 03.09.07, 21:37
            pojutrze lecimy do Fethiye, Hotel Malhun***. Czy ktoś był i może coś napisać o
            tym hotelu?
      • Gość: Justyna Re: pytajcie o Wezyr IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.09.07, 22:38
        Składaliście reklamacje w Polsce?Jak biuro do tego podeszło?
        pytam,bo miałam podobną sytuację z pobytem w hotelu club gap
        beach.Złożyliśmy 2 reklamacje w trakcie pobytu w turcji oraz jedną
        po powrocie do kraju.Biuro Wezyr zaproponowało nam 10%
        rekompensaty .Oczywiscie jestem bardzo zawiedziona lecz zastanawiam
        się czy odwoływanie się ma sens?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka