Gość: Dorota Re: Izer Beach ----wróciliśmy-----pytajcie IP: 192.193.245.* 01.07.08, 09:38 Witam, chcialabym sie zapytac z jakim biurem podrozy byliscie i jakie wrazenia z pobytu w tym hotelu ? Czy to byl dobry wybor ? Rozwazamy z mezem i dzieckiem wakacje w tym hotelu, wiec bede wdzieczna za wszelkie opisy :) z gory dziekuje i pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alena Re: Izer Beach ----wróciliśmy-----pytajcie IP: *.cable.casema.nl 04.07.08, 22:00 Planuje kupic wakacje w tym hotelu dla swoich rodzicow (z okazji ich 50-ciolecia). Prosze o opinie oraz o rade odnosnie biura podrozy. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Izer Beach ----wróciliśmy-----pytajcie IP: *.kpwig.gov.pl 08.07.08, 08:51 ja się tam wybieram, z exim tours, byłem z nimi w zeszłym roku na Rodos i było OK sporo opinii jest tutaj: www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298663-d505725-Reviews-Club_Izer_Beach- Torba_Bodrum_Peninsula_Mugla_Turkish_Aegean_Coast.html w ostatnich latach angole raczej chwalą, na wakacje.pl są tylko 3 opinie - pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.biel Re: Izer Beach ----wróciliśmy-----pytajcie IP: *.chello.pl 08.07.08, 10:35 Ten hotel w ofercie polskich biur jest dopiero od tego roku. Ma go, zdaje sie, tylko Exim. W ubiegłym roku korzystaliśmy z resteuracji i zaplecza tego hotelu (basenów, zjeżdżalni, animacji). Bardzo nam sie podobało, choc basen w naszym hotelu (kawałek dalej -escape beach) bardziej nam odpowiadał. Na temat pokoi nic nie wiem. Jedzenie było bardzo smaczene, duży wybór. Każdy mógł znaleźć coś smacznego dla siebie. Stosunkowo mało ryb. Fajną sprawą była mozliwość zabierania z baru małych butelek wody mineralnej. Idąc na plażę czy basen nie tzreba było co chwilke biegać do baru. Bary są przy obu basenach. Przy tym ze zjeżżalniami jest tzw włoska restauracja, w której mozna zjeść późne śniadanie, przekąskę, napić sie kawy, herbaty czy innych napojów. W drugim bardze mozna napić sie czegos mocniejszego i napojów. Niestety przy obu basenach kiepsko ze znalezieniem zacienionego miejsca. Zjeżdżalnie właczane są dwa razy dziennie. Animacji jest cała moc. Prowadzone sa po angielsku, niemiecku i turecku. Ciekwą opcją był kurs jeżyka tureckiego. Wieczorne animacje odbywają sie w amfiteatrze. Acha, plażą wąska, kamienista i zatłoczona. ak to w tej okolicy. O samej Torbie sporo juz pisałam w innych wątkach. To mała, cicha miescinka. Bardzo ładna. Generalnie hotel wart polecenia. Być moze w ciagu tego roku coś sie zmieniło. Pozdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Izer Beach ----wróciliśmy-----pytajcie IP: *.aster.pl 11.07.08, 10:06 Ja bardzo polecam:) Obsługa przesympatyczna!! Jedzenie wyśmienite. Czysto i przytulnie. Pokoje hmmmm zależy w której części hotelu , ale dla nas wystarczające!!. Lecieliśmy z Eximem , organizacja super ale co do rezydentek:/ wole się nie wypowiadać. Ogólnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Izer Beach ----wróciliśmy-----pytajcie IP: 195.47.201.* 17.07.08, 11:41 czy mogłabyś napisać czy w kolicy jest mozliwosc zakupow, czy centrum jest blisko, jaka jest plaża, czy plac zabaw dla dzieci jest fajny i czy sa animajce dla dzieci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Izer Beach ----wróciliśmy-----pytajcie IP: 83.238.13.* 17.07.08, 13:45 i napisz również jak jest z wyżywienie pod kątem dzieci -znajdzie się coś mniej pikantnego i ulubione frytki ? jak z upałami ? bo czytałam, że w okolicach Bodrum wieje, więc łatwiej się je znosi jak wcześnie trzeba było rezerwować leżaki na plaży i przy basenie ,czy było ich dużo ? dzięki za odp., pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.biel Re: Izer Beach ----wróciliśmy-----pytajcie IP: *.chello.pl 17.07.08, 14:45 Nie było problemu ze znalezieniem czegos dla dzieci. Był kacik ze specjałam wlasnie dla maluchów: jakies małe hamburgery, paluszki rybne, frytki. Z upałami nigdy nic nie wiadomo. W ubiegłym roku, w czerwcu temperatury w cieniu przekraczały 40 stopni. Jednak nie było to bardzo dokuczliwe. Na plaży lekka bryza. Jednak na wiatr nie ma co liczyć, gdyz Torba położona jest w zatoce osłoniętej górami. Były dni, ze morze było spokojne jak jezioro. Zadnych fal. Ci innego na poudniowym wybrzeżu Pólwyspu. Plaża wąska i kamienista, jednak można do wody wejść z podestów i nie potrzeba butów. pozdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś