Dodaj do ulubionych

odsprzedam wczasy W.Egejskie od 18.09 wylot Poznań

22.07.08, 12:09
Z przyczyn osobistych nie mozemy jechać na wykupione wczasy w
okolice BODRUM do CACTUS MIRAGE FAMILY CLUB (4 i pół *) z Wezyra

www.wezyrholidays.pl/m_hotel_opis.php?idreg=4&idhot=404&typ=1&idlm=839628&data=2008-09-
11&pokoj=standardowy&nr_of=3093

www.cactushotels.com/index.asp?hotel=CMFC&lang=en

Wylot 18.09 powrot 2.10 z Poznania, 2 os. dorosłe + infant (łóżko
małżeńskie plus łóżeczko dla dziecka). Wczasy wykupione w lutym,
więc cena 2442 zl/os + 100 zł za dziecko (do 2 lat). Mam wykupione
też ubezpieczenie od kosztów rezygnacji.

Osoby zainteresowane prosze o kontakt na mail: martynka_poz@wp.pl

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • martynka_poz Re: odsprzedam wczasy W.Egejskie od 18.09 wylot P 22.07.08, 12:14
      dla zainteresowanych opinie:

www.holidaycheck.pl/hotel-informacje+o+podro%C5%BCy_Hotel+Cactus+Mirage+Family+Club-hid_110946.html
      • martynka_poz Re: odsprzedam wczasy W.Egejskie od 18.09 wylot P 24.07.08, 09:26
        up :)
        • Gość: maciek Re: odsprzedam wczasy W.Egejskie od 18.09 wylot P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 10:39
          Proponujesz cenę katalogową, nie wiem, czy to skusi ewentualnego nabywcę. W
          terminie o tydzień wcześniej są jeszcze wolne miejsca, bezpośrednio z biura.
          • martynka_poz mylisz się 24.07.08, 11:29
            dokonywałam zakupu pod koniec lutego, kiedy była zniżka 10 - czy 15
            % nie pamiętam juz. Wiec od razu nie jest to cena katalogowa.
            Poza tym wycieczka teoretycznie jest ale... nie ma juz niestety
            miejsc w samolocie.
            Jezeli ktoś jest zainteresowany, to mogę negocjować :) mogę też
            zrezygnować w norlanym trybie (30 dni przed wylotem), mam też
            ubezpieczenie dodatkowe od kosztów rezygnacji i stracę niewiele.

pozdrawiam
            • Gość: zbynek Re: mylisz się IP: *.plock.mm.pl 24.07.08, 19:07
              po co szukasz klientów na forum jak masz te sprawy wykupione.
              Jeżeli chcesz sprzedać na forum to musi to być 30% taniej.
              Mogę być wówczas zinteresowany.
              • martynka_poz do zbynek :) 25.07.08, 09:45
                albo ja mam problemy z matematyką albo z logicznym myśleniem... :)
                skoro "normalne" zasady wyjazdu gwarantują mi, ze do 30 dni przed
                imprezą jezeli zrezygnuje, to tracę 15%, to gdybym się zgodziła na
                Twoją ofertę oznaczałoby ze nie umiem w ogóle liczyć :)))

Dziękuję wiec za ofertę, ale z niej nei skorzystam :D

Nie wspomnę o ubezpieczeniu dodatkowym (ale ono jest
                najkorzystniejsze, jezeli się rezygnuje kilka dni przed wylotem).
                • Gość: maciek Re: do zbynek :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.08, 10:32
                  Nie zaglebiajac sie w szczegoly: ubezpieczenie kosztow rezygnacji bynajmniej nie
                  oznacza, ze mozesz ot tak sobie powiedziec: nie lece, oddajcie kase. Dziala ono
                  tylko w okreslonych przypadkach ( chyba, ze masz jakies inne ubezpieczenie, ale
                  jak napisalem - nie zaglebiam sie w szczegoly ).

Ale w sumie, coz mnie to - Twoje pieniadze, Twoje decyzje...
                  • martynka_poz Re: do maciek 04.08.08, 10:02
                    mam "normalne" ubezpieczenie, rezygncja do 30 dni przed wylotem - to
                    tracę 15% ceny wycieczki
                    no i dodatkowe ubezpieczenie, ktre jest najbardziej "opłacalne" jak
                    sie rezygnuje przed samym wyjazdem.

Oczywiscie, ze to drugie nie jest od tk sobie, ale majac małe
                    dziecko zawsze moze na cos zachorować-dlatego też je wykupiłam
                    • Gość: muchos Re: do maciek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 17:09
                      wybacz ale...towarzystwa ubezpieczen ubezpieczaja nie po to by
                      oddawac kase a po to by zebrac od ciebie oplate..A o reszte mozesz
                      powalczyc dluuuuuuuugo i wcale nie dostac..
                      Znajomi mieli wykupione 2 tygodnie z dwojka dzieci...poniewaz nie
                      mogli leciec dla pewnosci "zalatwili" chorobowe na dziecko bedac
                      przekonanym ze to wystarczy..
                      Ale wcale nie...okazalo sie ze jak jedno dziecko jest chore to wcale
                      nie musi pozostawac dwoje rodzicow z nim...wystarczy ze jedno...a
                      drugi rodzic mogl leciec z drugim dzieckiem, wiec dostali tylko
                      polowe z potraceniami...odzyskali jakies 40% wplaty..
                      Wiec zastanow sie co zrobic by nie miec sytuacji podobnej...ale
                      zreszta jak ktos juz napisal to Twoja kasa,zrobisz jak
                      chcesz...napisalem to glownie jako przestroge dla innych...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka