edytmark 26.11.08, 09:32 Czy ktoś tam był w zeszłym roku? Proszę o opinię. M.in. Czy jest tam plac zabaw, jak wygląda, czy jest zadaszony? Chcemy tam sie wybrać z małymi dziećmi 4, 6 lat? Czy rzeczwyiście do wody, na plaży potrzebne jest obuwie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zozolica Re: Eftalia Resort? 26.11.08, 11:53 Hotel sam w sobie fajny, chociaż jak dla mnie to moloch, często trzeba było czekać na wolne stoliki, aby można było zjeść. Placyk zabaw jest tuż przed wejściem do hotelu - 2 huśtawki i parę drabinek ze zjeżdżalnią to wszystko - ale raczej tłumów tam nie było i moje dziecko moglo sie pobawić. Brodzik dla maluchów mały i mocno oblegany... pozostałe baseny ok. Niestety plaża jak dla mnie to makabra - bez obuwia nie dało się chodzić, zejście do morza kiepskie, kamieniste. Wynajeliśmy samochód i pojechaliśmy kilka kilometrów dalej w poszukiwaniu plaży bardziej przyjaznej dla naszych stópek... i okazało się ,że jest, a więc trochę chęci i też taką znajdziecie. Ogólnie pobyt uważam za udany, trochę za dużo rozwrzeszczanych ruskich dzieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
edytmark Re: Eftalia Resort? 26.11.08, 12:25 Dzięki bardzo. A jak z jedzeniem, jakością alkoholi i "sumiennością" w ich nalewaniu przez obsługę. Czy byliście w jednym pokoju, czy też tzw. rodzinnym. Czy w przypadku jednego pokoju z dwiema dostawki jest duzo miejsca, czy też lepiej brać pokój rodzinny. Odpowiedz Link Zgłoś
zozolica Re: Eftalia Resort? 26.11.08, 12:52 Mieliśmy tzw. pokój familijny, czyli dwie sypialnie i pokój dzienny, była z nami moja siostra, czyli w sumie trzy osoby dorosłe i dwoje dzieci (2 i 11) lat. Pokój super dużo miejsca, aneks kuchenny dla mnie przydatny bo maluszek jeszcze był na etapie picia mleka... no i lodówka wypełniana nieodpłatnie wodą mineralną, więc była zawsze zimna... Napoje alkoholowe podawane w kubeczkach plastikowych, ale tak jest wszędzie i nie ma znaczenia czy hotel 5* czy 4* oczywiście do oporu, ale niestety dość słabiutkie... Dużo trzeba wypić, aby poczuć:) Jedzonka dużo i dość duży wybór, dla mnie najgorsze śniadania - jajka na twardo, jajecznica i mało smaczna kiełbasa w stylu mortadela, jedynie pieczywo bardzo dobre i różnorodne, szczególnie to słodkie, więc zapychalam się pieczywem... Byliśmy w zeszłym roku w maju i było bardzo mało owoców, tylko raz w tygodniu arbuz, atak tylko jabłka, więc owoców sie nie najedliśmy w hoteli... Odpowiedz Link Zgłoś