Dodaj do ulubionych

hotel Marmaris Palace

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 21:01
Proszę o opinie o hotelu osób które tam były. Atrakcje w okolicy i
opinie o wycieczkach. Cokolwiek ciekawego gdyż w necie jest tego
bardzo mało.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lemon Re: hotel Marmaris Palace IP: 194.156.48.* 15.04.09, 20:28
      Miam ten sam problem ale mimo to zarezerwowałe sobie i rodzince 2
      tygodnie w lipcu. A Ty sie wybierasz?
      • Gość: mirek Re: hotel Marmaris Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 22:25
        Tak , lecę 13.07 z Katowic. Pozdrawiam.
        • Gość: Lemon Re: hotel Marmaris Palace IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.09, 22:36
          Ja wylatuję 06.07. z Katowic. Do zobaczenia na miejscu.
          • Gość: ania w. Re: hotel Marmaris Palace IP: *.gdynia.mm.pl 16.04.09, 09:29
            najważniejsze są łyżwy - niezapomniane wrażenie jada na łyżwach w lipcu w 50
            stopniowej tempp. powietrza z widokiem na może
            • Gość: mag Re: hotel Marmaris Palace IP: *.promax.media.pl 20.04.09, 23:12
              Witam ! Aniu jak piszesz tak o tych lyzwach to moze bylas w tym
              hotelu ,jezeli tak to napisz o nim cos wiecej !! bede bardzo
              wdzieczna ! lece tam w czerwcu ! z gory wielkie dzieki za odp.
              pozdrawiam
              • Gość: ania w. Re: hotel Marmaris Palace IP: *.gdynia.mm.pl 21.04.09, 07:47
                niestety nie byłam,ale wielokrotnie przechodziłam (mieszkałam w hotelu w
                Icmeler)deptakiem prowadzącym między hotelem Marmasris Palace a jego plażą -
                hotel w lesie piniowym - duzo cienia (wielka zaleta). Hotel znajduje się na
                skarpie więc pewnie zdrowo dla organizmu po obrzarstwie (sądzę ,że hotel w tym
                staandarcie zapewni super wyżerkę hihi). Jesli hodzi o położenie, Marmaris
                Palace leży ze 3 km od Icmeler - polecam tam spcer na plażę (szczegłnie tą przy
                hotelu Riviera) bo Marmaris Palace ma plażę jak się nie mylę wylaną betonową i
                to jest chyba jedyna wada hotelu (jak dla mnie). Do Marmaris (centrum) tez pare
                klosów piechotką (ale od biedy można dolmuszem -,, latają ,, co chwlkę spod hotelu.
                • Gość: mag Re: hotel Marmaris Palace IP: *.promax.media.pl 21.04.09, 10:51
                  Witam ! Dzieki Aniu za odp.!! jakbys mogla mi napisac jeszcze o tej
                  plazy to gdzies dalej jest rozumiem fajna ta plaza ? jak daleko jest
                  do niej z mojego hotelu ,no i czy nikt nam nie zazuci z tamtego
                  hotelu ze korzystamy z niej ,bo rozumiem ze jest to plaza hotelowa a
                  nie publiczna? a tak wogole to na pierwszy rzut oka co myslisz o tym
                  hotelu ? a orientujesz sie jak wyglada sprawa z wypozyczeniem aut ?
                  co wogole tam warto zobaczyc i ktora miejscowosc jest lepsza na
                  spacerki i zakupy ? a jak z cenami ,w Alani jak bylam to ceny np.na
                  skory bardzo dobre mieli ! Dzieki za wszystkie informacje . jakos
                  nikt nie chce pisac na temat Marmaris { hotel i miejscowosc}! mam
                  wrazenie ze malo polakow tam jezdzi ! A Ty gdzie udajesz sie tym
                  razem ? jESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI POZDRAWIAM ! MILEGO DNIA
                  • Gość: ania w. Re: hotel Marmaris Palace IP: *.gdynia.mm.pl 21.04.09, 14:06
                    plaża w Icmmeler przy hotelu Laguna jest ogólnodostępna - lezak 2,5 lira poducha
                    4 lira a hamak 5 lira(jest to pierwszy hotel w Icmeler (na plaży rosną palmmy).
                    Od Marmaris Palace 1,5 km - mierzyłam w google earth - obejrzyj sobie położenie
                    hotelu i zdjęcia. Samochodu nie wypożyczłam,ale bez problemu znajdziesz
                    wypożyczalnię.O cenach Ci nie poopowiadam bo nigdy nic nie kupuję - polecam na
                    nocny wypad Bar Street (ulica z knajpami - wpisz w Youtoube są filmiki)Marmaris
                    jest całkiem inne od Alanyi (na pierwszy rzut oka może rozczarować). W jakim
                    hotelu byłaś w Alanyi? Marmaris Palace jest poza zgielkiem miasta. Polecam
                    wycieczkę statkiem po zatoczkach (jest ich parę wersji), Daylan też statkiem ,
                    Efez, Pamukale (jak nie byłaś z Alanyi) ,Rodos i tak w skucie byłoby na tyle.
                    Ja nie wiem gdzie się udam może Bodrum,lub Oludeniz zobaczę co trafię na lasta.
                    Do Marmaris i Alanyi Kemeru i Side na pewno nie . Powodzenia :)
                    • Gość: mag Re: hotel Marmaris Palace IP: *.promax.media.pl 21.04.09, 16:24
                      Dzieki za informacje ! ta plaza z tymi palmami az kusi pewnie sie
                      przejdziemy na nia :) ! w Alani bylam w hotelu Incekum Beach -super
                      polecam !! Na egejskim wybrzezu bedziemy pierwszy raz !! a dlaczego
                      na pierwszy rzut oka moze rozczarowac Marmaris ( pisalas o hotelu
                      czy o miejscowosci ? troszke sie zmartwilam :( czekam na odp.
                      pozdrawiam
                      • Gość: mag Re: hotel Marmaris Palace IP: *.promax.media.pl 21.04.09, 16:25
                        Teraz doczytalam ze chodzilo Ci o miasto -ja to jestem slepa :) ale
                        pytanie o rozczarowanie zostaje ?? do uslyszenia
                      • Gość: magio1 Re: hotel Marmaris Palace IP: *.platige.com 01.05.09, 13:42
                        Będę w tym hotelu od 4 maja
                        • Gość: mag Re: hotel Marmaris Palace IP: *.promax.media.pl 01.05.09, 13:51
                          Do-magio1 ! Super! ja musze jeszcze poczekac ! Licze na jakies info.
                          po Twoim powrocie !! W takim razie Udanych Super Wakacji !!
                          Pozdrawiam
                          • Gość: magio1 Re: hotel Marmaris Palace IP: *.platige.com 20.05.09, 03:12
                            Początek maja to trochę zbyt wcześnie na wyjazd w ten rejon.Wróciłem 18 maja.
                            Przez pierwsze 1 1/2 lało. i wieczory były chłodne. 5 gwiazdek Tureckich to
                            lekka przesada.Dostałem nędzny pokój, ale zrobiłem lekką awanturę i dostałem
                            dobry (790), ale ogólnie nie jest źle.Jedzonko ok. Animacje też. W sklepach
                            drogo. Byłem w Efezie - rewelacja - gorąco polecam, ale z polskim biurem bo od
                            Turka za 1/2 ceny niczego się nie dowiesz. Teren hotelu górzysty. Przez pierwsze
                            3-4 dni nogi bolały. Bierz euro (lepiej wychodzi). Kryty basen jest, ale przy
                            saunie tureckiej - trochę przegięli z tą informacją. Za łyżwy biorą kasę - 12
                            Euro za 45 min (jaja). W dyskotece kiepsko grają. Mimo drobnych niedogodności
                            ogólnie wróciliśmy zadowoleni
                            • Gość: filipakdi do magio1 IP: 89.108.217.* 20.05.09, 07:27
                              Dzieki za info a powiedz nedzny to tupu grzyb na scianie ??
                              Jak z lezakami na basenie jest wojna ?? Siłownia przystepna czy
                              tragedia i jak Triada spisała sie?
                            • inez05 Re: hotel Marmaris Palace 20.05.09, 09:30
                              Planuje wykupić wakacje w tym hotelu z Triady. Byłabym wdzięczna
                              jeśli mógłby Pan odpowiedzić na kilka moich pytań.
                              1 ) Interesuje mnie plaża przy tym hotelu. Podobno jest to piasek
                              wysypany na betonie i do morza schodzi się po drabinkach.
                              Czy morze przy brzegu jest głębokie? Czy ten piasek jest czysty? Czy
                              dzieci są w stanie bawic się w tym piasku ( nie wiem czy był Pan z
                              dzieckiem )? Czy jest to duże uniedogodnienie, bo jakos sobie tego
                              nie umiem wyobrazic?
                              2 ) Czy był Pan z Triady? A jesli tak to czy z tego tytułu nie było
                              żadnych niespodzianek. Czy opieka resydenta była ok.? Czy wycieczki
                              organizowane przez Triadę były ok? Słyszałam trochę niepochlebnych
                              informacji o tym biurze stąd moje wątpliwosci.
                              3 ) Napisał Pan na forum, ze dostał Pan kiepski pokój. Co było z nim
                              nie tak? Mam obawy czy w sierpniu jak trafi sie na kiepski pokój
                              będzie mozliwość zamiany.
                              Będę wdzieczna jesli znajdzie Pan czas , żeby odpowiedzieć na moje
                              pytania. Pozdrawiam.
                              • Gość: magio1 Re: hotel Marmaris Palace IP: *.platige.com 21.05.09, 02:55
                                1)Tak, to beton wysypany piaskiem (dość grubym). Schodzi się po drabinkach, a
                                dno z brzegu jest kamienne (zalecam buty do brodzenia). Przy brzegu woda sięga
                                80-120 cm, 4 metry dalej już około 2-metrów. Piasek jest dość ciemny, sprawia
                                wrażenie czystego, ale jeśli dzieci są bardzo małe to zabawy w nim nie polecam
                                2)Organizatorem była Triada. Do pracy rezydentów nie miałem żadnych zastrzeżeń,
                                byłem tym wręcz zdziwiony, bo przed wyjazdem słyszałem na ten temat różne
                                opinie. Byłem w Efezie i do organizacji nie miałem zastrzeżeń. Rezydenci byli
                                bardzo mili i chętnie służyli pomocą
                                3)Miało być 1 duże łóżko (zastrzegłem to w umowie - rezydent jeszcze upewniał
                                się w recepcji czy tak jest- Turcy twierdzili, że tak, a było inaczej), a były 2
                                małe, spękana posadzka, meble stare, mały przygnębiający pokój, łazienka brudna.
                                Myślę, że Turcy mają parę takich pokoi i liczą na łapówkę za zamianę. Ja
                                zafundowałem im małą awanturę w języku rosyjskim -:))). Co do zamiany - nie mam
                                pojęcia co będzie w sierpniu. Mimo wszystko polecam ten hotel. Jak będę kiedyś
                                miał wnuki to z nimi tam pojadę
                                • inez05 Re: hotel Marmaris Palace 21.05.09, 10:56
                                  Dziekuję bardzo!!!
        • Gość: lena Re: hotel Marmaris Palace IP: 195.14.4.* 04.05.09, 16:36

Ja też lecę do tego hotelu z rodziną 13.07 z Warszawy.
          Mam nadzieję, że będzie ok.
          • Gość: mirek Re: hotel Marmaris Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 21:08
            To się spotkamy!!! Ale dopiero na miejscu, gdyz my lecimy z Katowic.
            Pozdrawiam.
            • Gość: lena Re: hotel Marmaris Palace IP: 195.14.4.* 05.05.09, 09:34
              Do zobaczenia na miejscu:)
          • Gość: magio1 Re: hotel Marmaris Palace IP: *.platige.com 20.05.09, 07:39
            Triada ok, z leżakami bez problemu, grzyba nie było, a na siłowni nie byłem
            • Gość: filipaldi Re: hotel Marmaris Palace IP: 89.108.207.* 20.05.09, 11:14
              Super dzieki jak mozesz napisz jeszcze jak jest z ALL w jednych
              informatorach podaja do 23 a winnych do 2 w nocy?
              • Gość: magio1 Re: hotel Marmaris Palace IP: *.platige.com 21.05.09, 02:58
                Bar czynny był do rana, jedyne co mnie zdziwiło to fakt że nie można palić
                papierosów w barach w budynku głównym
            • Gość: ryba Re: Do magio1 IP: *.promax.media.pl 20.05.09, 11:23
              Witam Cie ! Lece do tego hotelu w czerwcu z dziecmi !1 Jakbys mogl
              udzielic mi pare info. bylabym naprawde wdzieczna -czy w ciagu dnia
              sa przekaski typu frytki ,hamburgery itp. i wogole jak jedzenie
              dobre i urozmaicone ? jaki jest ten aqua park ? co Cie nie
              zadowolilo najbardzirj ,ze piszesz ze 5 gwiazdek to za duzo? A i
              jakbys mogl podac mi jakie sa mniej wiecej ceny wycieczek
              fakultatywnych z Triady ? A samo wrazenie hotelu jako obiektu?
              Dziekuje serdecznie za odpowiedzi !! POZDRAWIAM
              • Gość: magio1 Re: Do magio1 IP: *.platige.com 21.05.09, 03:17
                są przekąski typu: frytki, hamburgery, parówki (ichnie), całkiem smaczne
                (ichnie)naleśniki z nadzieniem. Jedzenie jest wystarczająco urozmaicone i nie
                będziecie głodni - tego jestem pewny.Aquapark to nie Gołębiewski, ale myślę, że
                będziecie zadowoleni. Elewacja zewnętrzna budynku wymaga małych napraw, mogą
                pojawić się robale w bungalowach - obserwujcie i zgłaszajcie na recepcji- będą
                pryskać. Byłem w Efezie - 60 euro, ale warto z polskim przewodnikiem. Obiekt
                położony w górzystym terenie (na początku trochę bolały nogi), zadrzewiony,
                idealny na wypoczynek w upalne dni. Ogólnie wrażenia dobre.
                • Gość: ryba Re: Do magio1 IP: *.promax.media.pl 21.05.09, 10:04
                  Witam ! Dziekuje Ci serdecznie za informacje !! Kazda sie przyda :))
                  a pocieszyl mnie najbardziej fakt jak napisales , ze jak bedziesz
                  mial wnuki to je tam zabierzesz :) ! Ogolnie brzmi niezle ! Jeszcze
                  jedno male pytanko jak jest z recznikami na basen i plaze sa jakies
                  kupony na wymiane ,jak to jest rozwiazane ? A i czy jest gdzies w
                  poblizu wypozyczalnia samochodow ? Jeszcze raz wielkie dzieki !
                  POZDRAWIAM
                  • Gość: antek Re: Do magio1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 19:23
                    Jeszcze jedno pytanko napisałes ze w sklepach drogo a jakis rynek
                    tam jest zeby kupic "markowe podróbki":) ?
                    • Gość: antony Re: Do magio1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 22:12
                      Dzieki za wszelkie informacje czyli ogólnie hotel z tego co
                      wnioskuje dobrze wybrany a znalazłem w internecie aquapark w
                      marmaris w google eartch i zdjec teego obiektu widziałem ze dosyc
                      ciekawe te zjezdzalnie tam sa odwiedzałes moze to miejsce?
                      I czy obsługa jest nastwiona na napiwki czy to nasza dobra wola
                      • Gość: magio1 Re: Do magio1 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.09, 22:55
                        Już mnie palce od pisania bolą, a co niektórzy wyjeżdżają za parę dni. Jak ktoś
                        ma jakieś pytania to proszę dzwonić na mój nr 600 239 842. Powołajcie się na
                        forum, chętnie udzielę wszelkich informacji ustnie. Pozdrawiam Was wszystkich.
                        Darek
          • iwa102102 Re: hotel Marmaris Palace 27.05.09, 12:04
            witajcie,

a leci ktoś może do tego hotelu 1 czerwca ?

pozdrawiam

• Gość: jarmabo Re: hotel Marmaris Palace IP: *.sta.asta-net.com.pl 27.05.09, 13:18
              my lecimy w 8 osób 1 czerwca z Poznania
              • Gość: mag Re: hotel Marmaris Palace IP: *.promax.media.pl 27.05.09, 18:43
                Hej! A MY 8 czerwca ! Na jak dlugo lecicie -moze sie spotkamy??
                Pozdrowionka
                • iwa102102 Re: hotel Marmaris Palace 29.05.09, 10:18
                  my lecimy 1 czerwca na 2 tygodnie, z Gdańska, będziemy tylko we 2 -kę
                  pozdrawiam ;)
                  • Gość: mag Re: hotel Marmaris Palace IP: *.promax.media.pl 29.05.09, 10:52
                    Hej ! Super ! To sie spotkamy ! My jak juz gdzies tam pisalam lecimy
                    z dwojka dzieci (11 i 8 lat) ! pewnie juz spakowani jestescie ? ja
                    nie moge sie doczekac wylotu !! Milego wypoczynku !! pozdrawiam
                    • iwa102102 Re: hotel Marmaris Palace 29.05.09, 11:19
                      my też nie możemy się doczekać :) pakować będziemy się jutro :) to do zobaczenia
                      na miejscu :) pozdrawiam
                      • Gość: jarmabo Re: hotel Marmaris Palace IP: *.sta.asta-net.com.pl 29.05.09, 14:10
                        o której macie lot to może spotkamy się w autobusie na miejscu w
                        dalaman
                        • iwa102102 Re: hotel Marmaris Palace 29.05.09, 14:47
                          my lecimy o 7.15 z Gdańska, a Wy o której? o 11.20 mamy być w Dalman
                          • Gość: jarmabo Re: hotel Marmaris Palace IP: *.sta.asta-net.com.pl 29.05.09, 15:51
                            niestety ale my o 14,30 i będziemy o 18,40 pozdrawiam
                            miłego lotu
                            może los sprawi że się spotkamy na miejscu
                            • iwa102102 Re: hotel Marmaris Palace 29.05.09, 16:01
                              również życzę miłego lotu :) mam nadzieję, że do zobaczenia na miejscu :) pozdrawiam
    • Gość: mag Re: hotel Marmaris Palace IP: *.promax.media.pl 03.06.09, 15:54
      Witam 1 Wlasnie wrocila moja znajoma z tego hotelu i wszystko juz
      wiem HOTEL JEST BOSKI !!!! wszystko na najwyzszym poziomie ! A
      jedzenie poprostu pychotka ! All inclusive prawie cala dobe do 2 w
      nocy darmowe napoje i drinki po 2 platne ! Nawet nocne jakies
      bufeciki od 00 do 02 i od 03 do 07!! w ciagu dnia oprocz glownych
      posilkow przekaski typu hamburgery ,frytki itp. ! mnostwo atrakcji
      np.wypozyczenie lyzew 10 euro /os.dorosla i 7 /dziecko ! Stwierdzila
      ze to strzal w dziesiatke tak jej sie podobalo a jej opinia jest o
      tyle wiarygodna bo prowadzi biuro podrozy i w niejednym hotelu na
      swiecie juz byla !! nie wiem co byscie chcieli wiedziec jak co to
      pytajcie ?? Ja juz sie pakuje wylot w poniedzialek o 14 30 z
      poznania ! Pozdrawiam wszystkich serdecznie ! Do uslyszenia
      • Gość: filipaldi Re: hotel Marmaris Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 18:30
        Mag dzieki za info jak wiesz to napisz jak jest z zelazkiem w
        hotelu ?
        Czy jest jakis rynek z markowymi podróbkami
        Jaka była pogoda czy wlka o lezaki i czy idzie dostac pokój z
        widokiem na morze
        I jak w powrotnej drodze czy turcy na lotnisku waza bagaz bo moja
        zona ma juz ponad norme hehe
        • Gość: mag Re: hotel Marmaris Palace IP: *.promax.media.pl 03.06.09, 20:08
          hej ! co do zelazka to nie mam pojecia ,tak nawiasem mowiac nigdy
          nie korzystalam z zelazka w hotelach (mala perfekcja w skladaniu
          ubran haha) ale dopytam i dam Ci znac ,moze bedzie wiedziala !
          Pogoda jest upalna bo w Turcji jest moj szwagier z szwagierka i
          dzwonia codziennie meldujac co i jak ,wiec jest juz parno i
          wieczorki cieplutkie ! W alki o lezaki do wczoraj nie bylo (mam
          nadzieje ze tak zostanie ) z pokojami roznie lepsze maja Ci co cos
          dadza w paszporcie ,Ona nie dala i miala taki se w przeciwienstwie
          do tych co dali ,zawsze o widoczek mozna poprosic dajac paszport z
          wkladka :) ! Mowila mi ,ze sa doplaty za nadbagaz ! chyba ze Twoja
          walizka to 10 kg a Twojej zony 30 -bo mozna kumulowac ! My zawsze
          jezdzilismy na nasza czworke z 3 walizkami ale wlasnie dzisiaj
          dokupilam jescze jedna czyli kazdy ma swoja i chyba juz problemu nie
          bedzie z waga :) 20 kg.to duzo na jedna osobe ! Nie ma sensu brac
          zadnych ubran na dlugie rekawy chyba ze przed ochrona przed
          sloncem :) ! A i za reczniki plazowe jest depozyt w wysokosci 20
          dolarow od osoby ! Sejf to 3 euro na dzien ! Jest troche
          komarow ,wiec warto cos miec w kontakcie w pokoju na nie i do
          posmarowania na cialo ! jak mi sie jeszcze cos przypomni napisze !!
          Do zobaczonka ! Pozdrawiam
        • Gość: mag Re: hotel Marmaris Palace IP: *.promax.media.pl 03.06.09, 20:15
          Jesli chodzi o zakupy jest wszystkiego mnostwo ,taki ryneczek fajny
          mowila jest w Icmeler (torebki,ciuchy,itp) !Wogole mowila ze tą
          promenada super sie idzie i do Icmeler bliziutko! Takze brac tylko
          kase i wydawac :) ! Juz nie moge sie doczekac !! Najbardziej
          przeraza mnie lot samolotem ,jeszcze teraz po tej katastrofie
          masakra! Im czesciej latam tym bardziej sie boje !! pozdrawiam
          • Gość: zona Re: hotel Marmaris Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 20:39
            te ciuchy to tandeta czy mozna kupowac ja chcialam kupic sobie
            fajna skore.Potrzebuje kupic duzo prezentow dla najbliszych i czy
            turcy na lotnisku na to zwracaja uwage
            • Gość: mag Re: hotel Marmaris Palace IP: *.promax.media.pl 03.06.09, 22:32
              Witam ! Bedac w Alanyi kupowalismy skory byly i sa super ! Tylko nie
              kupowakismy na targu tylko w lepszym sklepie ze swoja pracownia !
              Ceny utargowalismy wtedy naprawde dobre ,a skorki sa
              niepowtarzalne ! Mnie niektore modele powalaly byly super ale
              wszystkich kupic nie moglam ! Nawet moj synek ma z tamtad skorke
              taka sportowa robi furore ! Ciuchy od dwoch lat nosze i nic sie z
              nimi nie dzieje ! tylko prawda jest taka ze jak sie kupi te po 3
              euro to pewnie tandeta ! Znajoma przywiozla sobie z Icmeler
              sukienke -widzialam ja dzisiaj poprostu super dala 40 euro ! Za
              fajna i oryginalna rzecz tez troszke trzeba zaplacic ale i tak sie
              oplaca ! Fajne sa torebki naprawde niektore wzory podrobione
              znakomicie ale wtedy tez ta lepiej podrobiona drozsza ! Prezentow
              kupisz cala mase ,ja tez zawsze mnostwo przywoze ! Takie najlepiej
              ze spokojem kupowac juz w tych sklepach gdzie sa wycenione ! nieraz
              targowalam pol dnia a pozniej w innym sklepie, ze stala cena dana
              rzecz byla jeszcze tansza:) ! Na lotnisku spoko ! pol tych upominkow
              zawsze woze w podrecznym ! ale perfumy musza isc do walizek ! A
              fajna bizuterie sztuczna maja ! Mysle ze od naszego ostatniego
              pobytu to wszystko sie nie zmienilo (no i region inny) ale z tego co
              dzisiaj sie dowiedzialam bedzie na co wydawac kaske :) !! POZDRAWIAM
              DO ZOBACZENIA
            • Gość: magio Re: hotel Marmaris Palace IP: *.platige.com 05.06.09, 23:12
              Wróciłem 18 maja. Turcy tylko ważą i każą płacić za nadbagaż
              • Gość: magio Re: hotel Marmaris Palace IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.09, 04:43
                Liczą sobie jak cygan za matkę: 8 euro za każdy kilogram nadbagażu
                • Gość: magio Re: hotel Marmaris Palace IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.06.09, 04:46
                  Moja rada. Nie brać ciuchów z Polski - kupić wszystko na miejscu i problem
                  zakupów i nadbagażu w ten sposób się rozwiąże (sprawdzone).
                • inez05 Re: hotel Marmaris Palace 30.06.09, 15:04
                  Bardzo proszę o informację ile kg na osobę można przewieść?
                  Czy na dziecko tylke samo co na os. dorosłą?
                  Czy można łączyć bagaż tzn. sumować to co przypada na dorosłego i na
                  dziecko w jednej dużej walizce?
                  Z góry dziekuję za informację.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka