easy-peasy 20.12.08, 22:02 Szukam Nativa na konwersacje. Mozecie kogos polecic? Ale sprawdzonego, bo czasami mozna trafic na Native bez jakiegokolwiek doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chimychimy Re: NAtive speaker krakow 05.03.09, 17:59 Znadziesz native speakerów w Krakowie na stronie... www.nativespeaker.com.pl/index.php/find-a-native-speaker/malopolskie/ Odpowiedz Link Zgłoś
sharmlover Re: NAtive speaker krakow 05.04.09, 18:22 Zapraszam na zajecia z Jamesem. Wiecej informacji w linku ponizej. Odpowiedz Link Zgłoś
kmkra Re: NAtive speaker krakow 20.01.10, 13:22 Wszystkich poszukujacych native speakera w Krakowie przestrzegam przed podajacym sie za nativa z UK, pod pseudonimem Peter Lessons. Trzeba przyznac, ze czlowiek ten "odrobil zadanie domowe" i doskonale wie, jak przyciagnac uczniow, m.in. ma profesjonalna strone interentowa, na ktorej pisze ze posiada doswiadczenie w udzielaniu konwersacji w wielu krajach na swiecie. Oferuje konwersacje na roznych poziomach, indywidualne podejscie do ucznia. Napiety harmonogram terminow lekcji robi wrazenie ze jest zapracowany=dobry? Inaczej wygladaja realia... Mily glos przez telefon w realu zamienia sie w niepewnego siebie, malomownego, niesymapatycznego, i wydaje sie ze skrywajacego cos... nie skarzonego profesjonalizmem nauczyciela, ktory zapomina o przedstawieniu sie, zamyka drzwi na klucz w pustym mieszkaniu i od razu prowadzi do ciasnego pomieszczenia, w ktorym rowniez zamyka drzwi... i co dalej? Z pewnoscia nie mozna czuc sie komfortowo na takich konwersacjach, bo osoba taka wzbudza niepokoj juz samym swoim wygladem i zachowaniem... Przestrzegam szczegolnie dziewczyny, bo nie wiadomo jakie sa intencje tego Pana, co czai sie pod przykrywka konwersacji...Mnie udalo sie wymknac, na szczescie! Odpowiedz Link Zgłoś
polkaluza Re: NAtive speaker krakow 12.01.16, 18:24 Ja z kolei ostrzegam przed Anglikiem, który miał ze mną konwersacje i brał pieniądze z góry- nazywa się Stephen Sydenham, obecnie pracuje w Dobczycach. Od ponad pół roku jest mi winny pieniądze za lekcje, których nie zrealizował i w dodatku jest bezczelny twierdząc, że czepiam się o zwrot, a powinnam zapomnieć o całej sprawie, bo on nie ma pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kokski Re: NAtive speaker krakow 20.03.16, 13:46 Otoczenie się anglojęzycznym środowiskiem to plus sprawy Odpowiedz Link Zgłoś