balaszka 20.06.11, 21:28 przeczytałam artykuł i spanikowałam www.tvn24.pl/-1,1707637,0,1,szpital-zaplaci-2-5-mln-za-zakazenie-zoltaczka,wiadomosc.html a mówiono że ten wirus tak szybko nie zabija :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiepski476 Re: Załamałam się 21.06.11, 00:05 Nie doczytałaś zdania: „zakażenie dotknęło prawie wyłącznie osoby chore na nowotwór bądź będące w ciąży”. Nigdzie nie sugerowano nawet, że wirusowe zapalenie wątroby typu C miało związek ze śmiercią pacjentek. Ty się chyba lubisz bać... Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Załamałam się 21.06.11, 15:25 Ludzie zyją kilkadziesiat lat z ta chorobą, umierając na zawał lub inną fajną chorobę. Odpowiedz Link Zgłoś
balaszka Re: Załamałam się 21.06.11, 18:23 Kiepski może coś przeoczyłam w tym tekście. Dziękuję że mnie poprawiłeś i za to że uspokoiłeś. Jedni sobie lepiej radzą z tą chorobą inni gorzej. Ja niestety czasem się poddaję i załamuję się. Na drugi dzień dół i mija i tak trwam. Ale ogólnie jest mi totalnie beznadziejnie. Odpowiedz Link Zgłoś