magdallena_28 10.04.14, 15:12 Czy ktoś wie czy Pani dr przyjmuje gdzieś prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: minuszka Re: dr Beata Romanowska IP: *.free.aero2.net.pl 11.04.14, 14:11 Bardzo przepraszam, ze jestem bezposrednia, ale ja nie poszłabym do dr. za nic w swiecie tym bardziej żeby jej placic prywatnie. Leczylam się u niej dobre 1,5 roku i nic nie wniosła dobrego, nic nie poszlo do przodu, a jak przyszłam do niej z dnieckiem i kazala mi z nim wyjść bo stwierdzila ze dziecko ja rozprasza, to wg mnie "przeszla sama siebie".Taka jest moja opinia, zrobisz jak zechcesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdallena_28 Re: dr Beata Romanowska 11.04.14, 16:33 Moje zasmarkane szczęście to będzie mój lekarz prowadzący na wolskiej Juz się cieszę. Co masz na myśli pisząc nic nie wniosła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minuszka Re: dr Beata Romanowska IP: *.free.aero2.net.pl 12.04.14, 11:39 To ze nie robila z moim hcv, zadnych badan szczegółowych, ktoregos pięknego dnia stwierdzila jak pokazałam jej wyniki badan ze szpitala na obecność hcv, ze MOZE ja już przeszłam to i nie mam a MOZE mam, ale żeby to potwierdzić nie laska. Chodzilam do niej razem z mezem, nie czuliśmy ze jesteśmy pod opieka, tylko zostawieni sami sobie, dopiero jak dostałam się do dr OPOKI to "ruszylo" do przodu. Skierowala mnie na 1 biopsje do lekarza, żeby ocenic stan wątroby, potem powiedziała ze jeśli chce mieć 2 dziecko to nie będziemy się leczyc, tylko kontrolować.Przez cala ciaze kontrolowala mi alat i aspat,potem jak urodzila to powiedziała ze czas najwyższy wziąć się za tego "GADA", skierowala mnie na 2 biopsje, no i za miesiąc mam rozpocząć leczenie.Poza tym jak do niej chidzilam - mowie o dr OPOCE, to nie czułam się tak "inco gnito" zawsze pamietala co mi jest, jakie miałam ostatnie wyniki badan (nie patrząc w historie choroby), ze mam dwojke dzieci itd. itd. A dr. Romanowska (przepraszam) dla mnie wygladala jakby się nacpala, nigdy nie patrzyla w oczy zawsze ze schylona glowa i cos mamrotala pod nosem.WG mnie TRAGEDIA nie lekarz, ale to moje prywatne zdanie, zrobisz jak zechcesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdallena_28 Re: dr Beata Romanowska 12.04.14, 13:03 A mogę tak po prostu zgłosić w rejestracji ze chcę się zapisać do innego lekarza. Ja jestem po terapii zalezy mi na reterapii 3 lekowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: dr Beata Romanowska IP: *.ptim.net.pl 12.04.14, 21:28 Nie próbowałaś zadzwonić na oddział dzienny? Muszę zapytać do kogo ja jestem zapisana w poradni, bo zapisałam tylko, że mam wizytę, a nie wiem u kogo :-) Mi zależy tylko na robieniu co jakiś czas HCV RNA. Odpowiedz Link Zgłoś
kiepski476 Re: dr Beata Romanowska 12.04.14, 21:53 Możesz, ale często wiąże się to z przesunięciem terminu – w przyrodzie nie ma nic za darmo. Zdecydowanie doradzałbym późniejszy termin u lepszego lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
ulaaaaaa Re: dr Beata Romanowska 26.10.17, 13:51 Cześć. Znalazłam Twój wpis dotyczący dr Romanowskiej. Właśnie zapisałam do niej swoją Mamę i mam wątpliwości czy dobrze zrobiłam. Napisz, proszę czy rzeczywiście ta kobieta jest do bani. ula.czajka1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś