mameja21 04.06.08, 14:40 Jakie jest Wasze zdanie o tym leku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananarama-live Re: Liv 52 04.06.08, 15:24 To nie jest lek,to suplement diety. Pomaga w trawieniu,nie leczy w dosłownym tego słowa znaczeniu. Uzywałem Livenorm. Odpowiedz Link Zgłoś
interinter Re: Liv 52 04.06.08, 15:41 Polegajac na tym ze firma jest na rynku od 1930 roku i sam produkt byl poddany 183 badaniom klinicznym moge przypuszczac ze ten produkt nie jest szkodliwy i zapewne ma swoja skutecznosc. Sam osobiscie wczesniej nie slyszalem o zadnym podobnym produkcie ktory zawiera takie skladniki i jest na problemy z watroba. Zazwyczaj to co czytalem, slszalem i goraco polecano zawsze zawieralo duza porcje Silymarin, a sam wczesniej uzywalem Liver Milk Thistle ktore bardzo sobie cenie. Tu znajdziesz wiecej informacje na ten temat zeby sobie porownac oba srodki. www.newrootsherbal.com/pages/product_detail.php?prod_class=107&prod_recipe=V50 Mysle ze Liv.52 jest bezpieczny i skuteczny jako supplement inaczej Intercantonal Office for the Control of Medicines w Swiss by tego nie zatwierdzil. Na pewno nie licz ze to wyleczy HCV. W kazdym razie zanim zaczalem terapie lekarz zdecydowanie kazal mi odstawic wszystkie ziolowe supplementy twierdzac ze jeszcze wszstyko jest w trakcie badan i sami nie wiedza co moze zmniejszyc skutecznosc leczenia. Zanim zaczniesz stosowac skonsultuj sie z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
zakielek Re: Liv 52 04.06.08, 15:48 Bardzo dobry lek !!! Leczyłem się nim długo ale ze znaczną poprawą dla wątroby. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Liv 52 04.06.08, 16:10 Jeśli o mnie chodzi, nic nadzwyczajnego. Jest bardzo dużo podobnych. A najlepiej zasadzić sobie w ogródku Schisandrę chińską zwaną Cytryńcem i pożerać jej jagody ;-) Ostatnio kupiłem krzaczki po kilkanaście złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
zakielek Re: Liv 52 05.06.08, 08:30 LIV 52 nie z jednej rośliny jest zrobiony !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zakielek Re: Liv 52 05.06.08, 14:31 A najlepiej zasadzić sobie w ogródku Schisandrę chińską zwaną Cytryńcem i pożerać jej jagody Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Liv 52 05.06.08, 16:16 zakielek napisał: > A najlepiej zasadzić sobie w ogródku Schisandrę chińską zwaną > Cytryńcem i pożerać jej jagody > Też tak uważam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Liv 52 04.06.08, 17:37 Wszyscy są zgodni że bardzo dobry. Zarówno Milk Thistle, jak też sylimarol (różne końcówki nazwy) itp to właśnie ostropest. Odpowiedz Link Zgłoś