kaja262 03.02.09, 18:34 Rok leczenia - wirus jest nadal. Czy zacząć przyjmować zioła ? Jeden lekarz mówi , że nie wierzy w ziółka , drugi można spróbować. Chodzi o wzmocnienie organizmu wszak zioła HCV nie wyleczą. Co o tym sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananarama-live Re: zioła 03.02.09, 18:56 Zioła - tak, ale dobrane indywidualnie, przez specjaliste. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: zioła 03.02.09, 20:20 Tak jak piszesz. Ziołami nie usunie się wirusa, ale można poprawić stan wątroby. Także mniej lub bardziej zahamować postępy choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
zemen100 Re: zioła 04.02.09, 14:25 ja biorę Immunomax - lekarz mi przepisał. Jest to suplemet diety zawierający substancje AHCC - pomaga obudować organizm i wogóle ma podobne działanie do ziół, ale mój lekarz mówił, że jest barziej skuteczny. Jest tylko jeden mankament - 80 tabletek kosztuje 400 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mordeczek Nr. 1 04.02.09, 15:37 Karczochy Znane juz w starozytnym Rzymie. Wspomaga funkcje watroby. Odpowiedz Link Zgłoś
fast-usypiacz Re: zioła 04.02.09, 17:44 Szanse na wyeliminowanie wirusa ziołami jest razcej mizerna -jak napisał Jan - ale spróbuj wątrobę oszczędzać, w razie gdybyś kupiła zioła na pewno nie zaszkodzą. Przede wszystkim nie pij alkoholu. Jedz to na co masz ochotę i po czym czujesz się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś