mgasg 08.03.12, 13:51 Przeczytalam niemal wszystko co napisalas...sciskam Cie,mocno..mocno..czy lepiej sie czujesz? Czy moglabym napisac na priv? M Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: Olgo.. 08.03.12, 14:10 dzięki. dużo lepiej już. oczywiście, że możesz napisać. a dostałaś info o tym, iż jesteś wpisana na listę uczestników tu : forum.gazeta.pl/forum/f,33197,Zaburzenia_psychiczne.html i tu też : forum.gazeta.pl/forum/f,150162,Zdrowie_psychiczne_samopomoc.html Odpowiedz Link
mgasg Re: Olgo.. 08.03.12, 15:31 Dziekuje Ci bardzo, bardzo serdecznie. Napisze wieczorem.Dziekuje za zaproszenie na fora;-) nie wiedzialam,ze istnieja..zabieram sie do czytania.Jak dobrze,ze jestes,ze jestescie,cudowne dziewczyny,ze wam sie chce pomagac,wysluchiwac,doradzac, brac na siebie brzemie ludzkich emocji, mimo wlasnych,niejednokrotnie o wiele wiekszych..dziekuje Ci Olgo Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Olgo.. 08.03.12, 16:46 dopiero, gdy się lepiej mi zrobiło się na forach rozejrzałam. byłaś już wpisana ileś dni temu na te fora jako uczestniczka, nie wiem czemu nie dostałaś powiadomień, ale dziś wysłałam maile do wszystkich nowych uczestników Zaburzeń Psychicznych, że oni są na liście, bo, może jak Ty, wcale nie wiedzieli. cieszę się, że sprawa wyjaśniona. Odpowiedz Link