Dodaj do ulubionych

Plusy i minusy

10.11.14, 14:18
dziwne rzeczy wokół nich się dzieją.

Dziś pod jednym artykułem dostałem najpierw 24 plusy. później wlazłem i następne były 24 minusy. Ludzie o różnych poglądach piszą w zależności od pory dnia? Zresztą wpis był neutralny poglądowo.

Innym razem widziałem jak wpis całkowicie przeciętny, jakich już ludzie dali kilka o tej treści raptem zaczał dostawać same plusy i zdobył z 80 bez żadnego minusa. Inne o podobnej treści dostawały również minusy.

Ogólnie widzę, że fora obsadzone przez nacjo-korwinałów ostatnimi czasy.

Już nawet plusy i minusy na podrzędnym forum stają się elementem PR-u z ręcznym sterowaniem.
Obserwuj wątek
    • robere Re: Plusy i minusy 10.11.14, 14:24
      Tak, patrząc jakie wpisy poszły w górę a jakie w dół to może być zmasowana akcja albo narodowców albo putinistów. Ale osobiście nie wierzę specjalnie w ruskie trole. Widziałem takie tylko na początku rok temu, mieli kalki językowe z rosyjskiego przekładane wprost na polski. I to tylko przez chwilę było. Więc młodzieżówki narodowe mają zajęcie. To dobrze, jak klikają to nie szwendają się po ulicach.
      • robere Re: Plusy i minusy 10.11.14, 14:31
        Zapamiętałem też rosyjskie trole, bo mi dwa odpowiedziały i miałem takie poczucie, że rozmawiam z kimś z innej cywilizacji. Że to nie mówi polski skin ani hipis, starzec a ni mlodzian, tylko ktoś z innego kręgu. Jakoś tak inaczej zaskakuąco odpowiedzili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka