Gość: Zolza IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 22:27 Z tymi informacjami to chyba przesada. Tyle ich , co trucizny w zapalce. Przeboje tez w kolko te same. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zolza Zmiana nazwy radiostacji IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 22:31 Informacji tyle, co trucizny w zapalce. Hity te same do upojenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knur Re: Zmiana nazwy radiostacji IP: 62.233.223.* 06.01.04, 06:48 Cieniasy z Na Fali w ataku... padlo PSr, pada PLAMA... trzeba atakowac rynek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buazen Re: Zmiana nazwy radiostacji IP: 217.153.7.* 06.01.04, 08:16 Cóś mnie siem zdaje, że muzyka lat 60, 70 i 80-tych to nie tylko dwadzieścia utworów granych w kółko w radiu na fali. Ja rozumiem, że są to najbardziej znane przeboje z tamtych lat ale żeby się tak ograniczać? Ileż tego można słuchać. Lambada jest grana przynajmniej jeden raz dziennie. I tak dzień w dzień! To już po trzech dniach cholera człowieka bierze od tej muzyki. Zamiast odpoczynku i relaksu - frustracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio56 Re: Zmiana nazwy radiostacji IP: *.comnet.krakow.pl 06.01.04, 09:03 Buazen, zmień stacje i po frustracji. Te 'Złote Przeboje" kojarzą mi sie z Zetką Nie dziwie się że w Szczecinie padają radiostacje. Nazwy mają boskie, Plama teraz jakieś Przeboje na fali kto to kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buazen Re: Zmiana nazwy radiostacji IP: 217.153.7.* 09.01.04, 09:40 Kupi to słuchacz - zmęczony panem Waisem, panią Olejnik i całą resztą zrolowanych detektywów-inwektywów. Rezać nazwę! I tak nie pamiętam, który program jest na jakiej fali, ani która radiostacja dała plamę. Chodzi o muzylę. I tu masz Szanowny Panie Heniu56 całkowitą rację. Zmiana stacji jest rozwiązaniem. Tylko na co zmienić? Masz jakieś sugestie Panie Heniu56? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stettiner Re: Zmiana nazwy radiostacji IP: 10.10.130.* 06.01.04, 14:49 złote czy nie złote, fak t faktem są w Szczecinie przebojem. Weszli i zawojowali cały rynek. Udało im sie pokonać tutejsze stacje, tak napisała Rzeczpospolita. wiec raczej cieszmy sie, że mamy w miescie cos, co niezle sobie radzi. I nie narzekajmy, bo juz uszy puchna od tych wycieczek slownych tutejszysz zfrustrowanych wszyskim malkontentow. scisk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stettiner Re: Zmiana nazwy radiostacji IP: 10.10.130.* 06.01.04, 14:50 złote czy nie złote, fakt faktem są w Szczecinie przebojem. Weszli i zawojowali cały rynek. Udało im sie pokonać tutejsze stacje, tak napisała Rzeczpospolita. wiec raczej cieszmy sie, że mamy w miescie cos, co niezle sobie radzi. I nie narzekajmy, bo juz uszy puchna od tych wycieczek slownych tutejszych zfrustrowanych wszyskim malkontentow. scisk Odpowiedz Link Zgłoś
laura74 stettiner 06.01.04, 17:48 Czy juz jestes tu i niezwlocznie do mnie zadzwonisz w celu aranzacji spotkania?????????::::::)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: old trubadur Re: Zmiana nazwy radiostacji IP: *.anax.pl / *.anax.pl 06.01.04, 17:08 Wiadomości to te zasłyszane na innych stacjach a przeboje to tylko ponad 20- letnie, za emisję których nie płaci się haraczu dla ZAKR-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyleta Re: Zmiana nazwy radiostacji IP: 217.153.159.* 09.01.04, 11:21 Napisze tylko że mnie strasznie irytują te teksty złote przeboje są takie cudowne słucham ich aby przypomnieć sobie młodzieńcze lata itd.Jak tego słucham to aż mi się słabo robi...Dj ktory cały czas "słuchasz radia na fali złote przeboje jak milo się relaxować przy złotych przebojach,jesteś w pracy z radiem na fali,itd.A najśmieszniejsze jest to że te ich teksty nie śa wymyślane przez nich tylko odgórnie każą im to czytać wiem to bo często jestem w Poznaniu Warszawie i wszędzie słysze to samo :-(((A co do tego konkursu to teraz to już podpucha zgodnie z regulaminem powinien on się już dawno skończyć wcześniej można było się dodzwonić na 500 zł a nawet 700zł a teraz na głupie 200 zł nie idzie się dodzwonić dziwne... P.S. Pan Bochenek cudownie udaje w tej zajawce konkursu laureata mianowicie bodajże mówi"to niesamowite pierwszy raz w życiu coś wygrałem" Ładny trik ale moja dokładna osoba wszystko wyłapie ;-) Pozdrowienia ogólnie radio jest wporzątku ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś