Dodaj do ulubionych

Poseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał dorad...

12.07.04, 18:01
Przeciez to, ze byla to synekura wie kazde dziecko w Szczecinie. Dziwi mnie
jednak powolywanie sie na przew... ...a jednak ugryze sie w jezyk. Nitras
locuta causa finita ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nerv Nie Mogę wyjść z podziwu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 18:31
      Do tej pory nie moge wyjść z podziwu, co takiego doradzał ten dzieciak
      wojewodzie? Trzeba się po prostu we właściwym czasie załapać u Wieczorka a
      możesz mieć w miesiącu conajmniej 12 tys. złotych pensji!! A w ogóle to
      mówią,że chłpopcy z SLD się popierają bo... A może to plotki?
      • Gość: Norka Re: Nie Mogę wyjść z podziwu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.04, 19:16
        Gość portalu: Nerv napisał(a):

> mówią,że chłpopcy z SLD się popierają bo... A może to plotki?

Kiedy wojewodą został pan Wziatek, Napieralski po całym Szczecinie roznosił Go
        na językach : głosił, że Wziatek jest szwagrem prezydenta Kwaśniewskiego.
        Obecnie nie przeszkadza mu wyłudzanie pieniędzy od " szwagra" i kolegów
        Prezydenta. Cwana i zachłanna Bestia.

• Gość: XYZ Re: Nie Mogę wyjść z podziwu.... IP: 213.155.191.* 13.07.04, 08:26
          To zabawne, bo nigdy nie słyszałem tego z jego ust. Za to słyszałem to od
          byłych pracowników Lisewskiego, których Wziątek powywalał..
          • Gość: Norka Re: Do XYZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 08:12
            A Ja słyszałam to od kuzyna Napieralskigo.Napieralski był wsciekły, że to nie
            jego powołano na stanowisko wojewody,tylko jakigoś szwagra Prezydenta
            Kwaśniewskigo / jak dodawał/.
            • Gość: XYZ Re: Do XYZ IP: 213.155.191.* 14.07.04, 12:09
              Buuuuu cha cha cha Napieralski chciał byc wojewodą?????? :)))) Ten kuzyn to
              chyba jakaś baaaardzo daleka rodzina... albo były "przyjaciel" nazwiska nie
              wspomnę...
    • masaladosa Re: Poseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał dor 12.07.04, 20:10
      - Nikogo nowego na zwolnione miejsce wojewoda nie planuje na razie zatrudniać -
      mówi Koralewski

wyglada wiec na to ze albo porady p napieralskiego nie byly niezbedne i
      kluczowe dla formowania strategii urzedu wojewodzkiego w kwestiach europejskich
      i w takim razie placenie mu czterech kawalkow miesiecznie bylo wyrzucaniem kasy
      w bloto
      albo p napieralski jest niezastapiony...

mdosa
      • piotr33k2 Re: Poseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał dor 12.07.04, 22:04
        była mowa na forum kilkanascie dni temu ze takie doradzanie którego de fakto
        nie ma a nawet jakby było to co taki napieralski moze doradzić? to samo co
        kazdy z nas czyli stare oblatane banały .to całe doradztwo to nic innego jak
        kolejna forma wyłudzania publicznych pieniedzy przez kolejnych partyjnych
        kacyków.
      • Gość: XYZ Re: Poseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał dor IP: 213.155.191.* 13.07.04, 08:27
        Z tego co wiem poseł Napieralski, na prośbe Wojewody bedzie doradzał społecznie.
        • Gość: look Re: Poseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał dor IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 09:13
          Za 25 000 z kasy sejmu. Tak samo będzie posłował jak doradzał. Jak ktoś jest
          psem Piechoty, to raz szczeka za 4 000 zł a raz za 25 000 zł. Ale zawsze
          szczeka jak każe jego pan.
          • Gość: ktosik Re: Poseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał dor IP: *.szczecin.uw.gov.pl 13.07.04, 09:19
            oj chłopie po prostu zasdrościsz a zabierasz się do pisania o czymś o czym nie
            masz zielonego pojecia a obrażać ludzi jest łatwo prawda szczególnie jak
            ukrywasz się pod nickiem i jesteś anonimowy
          • Gość: XYZ Re: Poseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał dor IP: 213.155.191.* 13.07.04, 09:25
            Zaremba tez jest psem Piechoty? Też szczeka za 25 000...
        • Gość: Ana Re: Poseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał dor IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 10:35
          dobry samarytanin,można powiedzieć.....
    • Gość: andreas Re: Poseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał dor IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 20:14
      może doradzał właśnie w sprawie dzieciaków.... a dzieciaków panie całe
      mnóstwo... i każden chce se pożyć panie oj chce... a to panie kosztuje oj
      kosztuje... kosztuje nas panie... to niech teraz to odrobi panie niech odrobi
      społecznie.... tak panie tak za karę panie za karę chyba...ale co warta panie
      taka porada za darmo... panie to chyba nic nie warta... bo za darmo panie to
      nawet.... panie co za darmo mozna - chyba tylko doradzać wojewodzie mozna za
      darmo... tak panie to mozna
      • Gość: XYZ Re: Poseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał dor IP: 213.155.191.* 13.07.04, 08:29
        Patrz wyżej...
    • Gość: sysław Re: Poseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał dor IP: *.iscnet.pl 12.07.04, 22:34
      To dobrze, że Cię dziwi. Martwi ti chyba tylko Ciebie. Przyzwycaj się, że nie
      Ty kreujesz opiniotwórcze osoby.
      Jak godzisz nienawiśc do przewodniczącego Nitrasa i miłośc do G.W., której jest
      on ostatnio faworytem?

• moja_prawa_noga Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał 13.07.04, 09:32
      absztyfikant napisał:

> Przeciez to, ze byla to synekura wie kazde dziecko w Szczecinie.

W każdej cywilizowane rzeczywistości społecznej, przedstawiciel państwa króry marnotrawi pieniadze podatnikow jest automatycznie eliminowany z zycia publicznego. Niestety, w zyciu publicznym szczecinskiej rasy politycznej obowiazuja standardy azjatyckie a zdegenerowane klauny, wyhodowane na gruncie sowieckiego ateizmu, nie beda mialy skrupolow do popelniania kazdej nikczemnosci. Nie bez powodu mlode pomioty tego elementu zadaja wyprowadzenia religii ze szkol.
      • Gość: XYZ Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał IP: 213.155.191.* 13.07.04, 09:40
        Tak jak Jerzy Buzek wybrany przez POwców na Europosła...

Nie bez powodu
        > u mlode pomioty tego elementu zadaja wyprowadzenia religii ze szkol.

W cywilizowanej rzeczywistości społecznej, nie wprowadza się do szkół nauki
        jednej religii i to w sposób urągający wszelkim normom cywilizowanej
        rzeczywistości społecznej i prawnej.

W cywilizowanej rzeczywistości społecznej przeciwników politycznych czy
        światopoglądowych nie obrzuca się inwektywami typu, klaun, pomiot... Rozumiem,
        że tego typu „katolickiej miłości bliźniego” nauczają na lekcjach,
        które „pomioty” chcą wysłać do kościołów...
        • moja_prawa_noga Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał 13.07.04, 12:03
          Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Tak jak Jerzy Buzek wybrany przez POwców na Europosła...

Zgadzam się. Nie mogła tego zrobic mniejszosc seksualna gejow i lesbijek czyli twoja zdegenerowana partia lewych ludzi!

Oto fakty:

Jerzy Buzek (PO) otrzymał mandat w Parlamencie Europejskim
          uzyskujac poparcie 173.000 wyborców.

Zdzisław Chmielewski (PO) otrzymał mandat w Parlamencie Europejskim
          uzyskujac poparcie 40.256 wyborców.

Bogusław Liberacki (SLD) otrzymał mandat w Parlamencie Europejskim
          uzyskujac poparcie 25.335 wyborców.

Dla porównania.
          Szczecinski urzednik lub jak kto woli polityk, pan Paweł Juras (SLD), który przegrał swoje kolejne wybory, uzyskał jedynie 1.501 głosów.
          • Gość: XYZ Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał IP: 213.155.191.* 13.07.04, 12:16
            Wole rozgarniętych gejów i lesbijki niż zakute, katolickie, zdegenerowane łby
            pedofilów w sutannach i ich przydupasów.

Dla porównania.
            > Szczecinski urzednik lub jak kto woli polityk, pan Paweł Juras (SLD), który
            prz
            > egrał swoje kolejne wybory, uzyskał jedynie 1.501 głosów.

I co to miało udowodnić?
            Fakty sa takie, że Juras zdobył mniej więcej tyle głosów co Buzek w wyborach w
            roku 1997. Tych z 2001 nie sprawdzałem, bo i po co?
            • moja_prawa_noga Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał 13.11.04, 22:15
              Gość portalu: XYZ napisał(a):

> Wole rozgarniętych gejów i lesbijki niż zakute, katolickie, zdegenerowane łby
              > pedofilów w sutannach i ich przydupasów.

Tutaj tez nic nie rozumiem ale mam nadzieje, ze Policja ujela juz sprawcow
              zbeszczeszczenia Katedry w Szczecinie.

• Gość: wyborca Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 22:29
            Ten pan wzięty wojewoda nie ma szczęścia ani do rzecznika ani do
            Napieralskiego :(

• Gość: ) Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 00:12
              A kto do niego ma szczęście, Jacek?
      • Gość: ktosik Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał IP: *.szczecin.uw.gov.pl 13.07.04, 09:42
        brawo prawdziwy polak katolik tylko obrażać innych potrafi może powinnienneś
        zorganizować jakąś akcje i wywieszać młodych jednocześnie z pewnością łamiąc
        inne nakazy naszego wspaniałego kościoła (miłość przedmałżeńska antykoncepcja
        itp) ale to przecież ciebie nie dotyczy obłuda obłuda ciekawe czy co niedziele
        jesteś w kościele
        • Gość: zagi Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:27
          a cóż takiego fms proponuje wzamian- dodatkowe godziny języka obcego, zgoda czy
          jednak nie warto pomyśleć o wartościach moralnych, które nie wszyscy wynoszą z
          domu może wygospodarować z uzyskanego czasy godzinkę na etykę
          • Gość: ktosik Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał IP: *.szczecin.uw.gov.pl 13.07.04, 10:51
            JEST ETYKA W SZKOŁACH PRZYNAJMNIEJ U MNIE W LICEUM BYŁA (LO NR 2)ALE TAK MIĘDZY
            PRAWDOM I BOGIEM Z TYCH LEKCJI NIC SIĘ NIE WYNOSI CZY UWAŻASZ ŻE MOZNA KOGOŚ
            NAUCZYĆ MORALNOŚCI DWA RAZY W TYGODNIU PRZEZ 45 MIN
            • Gość: zagi Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 10:57
              przynajmniej dać pewne wskazówki zresztą tak samo jak w przypadku angielskiego
              w szkole też się go nie nauczysz
              • Gość: ktosik Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał IP: *.szczecin.uw.gov.pl 13.07.04, 11:05
                uwież mi że można nauczyć się języka w szkole znam takie przypadki (choć sam do
                nich nie należe) ale podstawy na pewno opanujesz. a jeśli chodzi o moralność to
                wszyscy nauczyciele powinni nią się zajmować a nie tylko od etyki czy religii
                ale jednak wydaje mi się że moralność wynosi się z domu szkoła może jedynie
                wychować społecznie a to jest różnica
                • Gość: zagi Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:12
                  a ja znam takie przypadki że jezyka nie można opanować tylko w szkole nawet
                  podstaw oczywiście zgadzam sie że wychowanie wynosi sie z domu jednak nie
                  wszystkim jest to dane np. rodziny patoogiczne nie zapominaj także o tym że
                  rodzina też spełnia funkcje socjalizacyjne nie tylko szkoła
                  • Gość: ktosik Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał IP: *.szczecin.uw.gov.pl 13.07.04, 11:20
                    tak ale chyba nie uważasz że lekcje etyki pomoga takim dziecią to znacznie za
                    mało takich ludzi powinien obejmować szerszy program wychowania nie
                    ograniczający sie do szkoły (a na lekcje etyki czy religi oni i tak nie chodzą)
                    • Gość: zagi Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:28
                      w pewnym sensie masz racje ale czy na pewno wszyscy na nie nie chodzą trochę
                      optymizmu nawet jeden ocalony człowiek to b. wiele a z angielskiego też
                      uciekałem
                      • Gość: ktosik Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał IP: *.szczecin.uw.gov.pl 13.07.04, 11:32
                        oczywiści nawet ocalenie jednej osoby to sukces jednak ja uważam że lekcje
                        religii czy etyki to nie rozwiązanie a na angielskim niemieckim czy nawet wf-ie
                        więcej ludzi skorzysta
                      • Gość: XYZ Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał IP: 213.155.191.* 13.07.04, 11:32
                        Wydaje się że lepiej pieniądze, które pochłania nauka jednego wyznania,
                        przeznaczyć na pracę tzw. wychowawców ulicznych. Onie zdziałają 1000 razy
                        więcej niż klechy pasące się na państwowym cycku.
                        • Gość: zagi Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:40
                          i oto właśnie mi chodzi przeznaczyć ich część na ośrodki pomocy resztę
                          spożytkować na języki
                          • Gość: ktosik Re: oseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał IP: *.szczecin.uw.gov.pl 13.07.04, 11:42
                            ciesz się że doszliśmy do porozumienia
                            pozdrowionka
    • blackexit 100 tys 13.07.04, 10:32
      wszystko cacy ale czy odda 100 tys zl ktore otrzymal za "doradzanie"? teraz
      okazuje sie ze mozna za darmo albo ze juz wojewoda nie potrzebuje doradcy.
      pozdrawiam blackexit
      • Gość: Ana Re: 100 tys IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 10:37
        na pewno odda!50 tys.żonie,drugie 50 na lewy fundusz sld....wzorem kolegi
        partyjnego z łodzi...
        • Gość: rzeźnik Re: 100 tys IP: 62.29.137.* 13.07.04, 10:41
          1/3 z tej sumy przez 2 lata już oddał. Na ZUS, podatki... czyli na was również!
        • ja_aska Re: 100 tys 13.07.04, 10:47
          proponuję by w ramach przykładu dla komuchów (wstrętnych) nitras pierwszy oddał
          swoje zarobki. może wtedy komuchy (wstrętne) okażą naszą przyzwpitość
          (katolicką) i też oddadzą.
        • Gość: XYZ Re: 100 tys IP: 213.155.191.* 13.07.04, 10:47
          Może te pieniądze oddać komu chce. Zarobił je. A bleckexit nich podstawe prawną
          żądania zwrotu mi poda.
        • Gość: ktosik Re: 100 tys IP: *.szczecin.uw.gov.pl 13.07.04, 10:53
          najpierw pomyśl a potem pisz po co legalnie zarobione pieniadze miał by
          przekazywać na lewy fundusz ludzka głupota i zawiść nie zna granic
      • Gość: XYZ Re: 100 tys IP: 213.155.191.* 13.07.04, 10:49
        A dlaczego nie zażądasz zwrotu od pana sekretarza Wojewódzkiego PO, za radę
        nadzorczą miejskiej spółki?
        Albo od Nitrasa za doradzanie Prezydentowi Stargardu...
      • Gość: zagi Re: 100 tys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:17
        za darmo społecznie zaś politycznie odpłatnie zapracował na to
    • Gość: leszek Re: Poseł Grzegorz Napieralski (SLD) przestał dor IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 10:45
      Panie Wojewodo Wziatek,
      Jakim prawerm rezygnuje Pan z Doradcy?
      Jest zapotrzebowanie na porady. Zglaszam sie.
      Mam ze soba innych. Oni Panu tak doradza, ze ho ho ho!!!
      • Gość: Ana poradzi sobie sam..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 11:46
        najfajniejsze,że wziątek"nie ma zamiaru nikogo zatrudniać na zwolnione
        miejsce".doradca nagle niepotrzebny?
        • Gość: zagi Re: poradzi sobie sam..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 12:07
          może są ludzie niezastąpieni
        • Gość: XYZ Re: poradzi sobie sam..... IP: 213.155.191.* 13.07.04, 12:17
          Napieralski doradz społecznie. Więc po co zatrudniać?
          • Gość: Ana Re: poradzi sobie sam..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 12:26
            no właśnie xyz!dobre pytanie!skoro może społecznie,to po co zatrudniać?
            • Gość: XYZ Re: poradzi sobie sam..... IP: 213.155.191.* 13.07.04, 12:33
              Może dlatego, że działalność społeczna ma swoje granice. Trzeba otóż coś do
              garnka włożyć. Kiedy zaś uzyskuje się dochody z innego źródła, można
              działalność uprzednio odpłatnie prowadzoną, prowadzić gratis.
              • Gość: Ana Re: poradzi sobie sam..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 13:06
                innymi słowy:wziąć sto tysięcy,a jak sprawa się rypnie przebrać się w szatki
                społecznika.wszak,jak napisałeś"trzeba coś do garnka włożyć".i tak to
                lepsze,niż postępowanie posła pękali.a swoją drogą,to co napisałeś doskonale
                oddaje sposób myślenia niektórych członków sld.twoje uwagi są tym ciekawsze,że
                pisane przez bliskiego znajomego pana napieralskiego.dziękuję.
                • Gość: XYZ Re: poradzi sobie sam..... IP: 213.155.191.* 13.07.04, 15:25
                  ażdy z tego wywnioskuje co będzie chciał. Dla ciebie członek SLD nie ma prawa
                  zarabiać w instytucjach publicznych, choć nie przeszkadzają ci doradcy pana
                  Kaczyńskiego, np. Pan Arkuszewski. Napieralski otrzymał wynagrodzenie za dwa
                  lata pracy. Teraz został posłem i nie jest etatowym doradą, a społecznym.
                  Twoje wnioskowanie dokładnie obrazuje twój stan umysłu... rzekłbym jest to stan
                  konstytucjonalny, jak organ...
                  • Gość: Ana Re: poradzi sobie sam..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 15:56
                    a propos organów... zdaje się,że jednego ci brakuje?
                    • Gość: XYZ Re: poradzi sobie sam..... IP: 213.155.191.* 14.07.04, 07:28
                      Tak, brakuje mi organu konstytucjonalnego... Za to ty masz ich w nadmiarze...
                      • Gość: Ana Re: poradzi sobie sam..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 11:55
                        tego też,ale jeszcze inny miałam na myśli...
                        • Gość: XYZ Re: poradzi sobie sam..... IP: 213.155.191.* 14.07.04, 12:06
                          Myśli? Organ konstytucjonalny, który posiadasz służy do powielania haseł, nie
                          do myślenia. Nie czaruj z tym myśleniem, bo rozregulujesz swój organ
                          konstytucjonalny.
                          • Gość: Ana Re: poradzi sobie sam..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 12:14
                            chyba cię jednak przeceniam....
                            • Gość: XYZ Re: poradzi sobie sam..... IP: 213.155.191.* 14.07.04, 12:33
                              Miło mi.
    • absztyfikant Dedykuję Napieralskiemu i Nitrasowi et consortes 13.07.04, 15:12
      Jackiem Kaczmarskim podszyty powiadam:

Jeśli nas Matka Boska nie obroni
      To co się stanie z tym Szczecinem?
      Codzienne modły wiec zanoszę do niej
      By ocaliła nas przed głodem

Przed głodem ust, którym zabrakło chleba
      Przed głodem serc, w których nie mieszka miłość
      Przed głodem zemsty, której nam nie trzeba
      Przed głodem władzy, co jest tylko siłą

To co się stanie z tym Szczecinem?
      By ocaliła nas przed nami

Nami, co toną, tonąc innych topią
      Co marzą, innym odmawiając marzeń
      Co z głowa w pętli jeszcze nogą kopią
      By ślad zostawić na kopniętej twarzy

To co się stanie z naszym grodem?
      By ocaliła nas...

...przed nami

• Gość: Politolog A co z braciszkiem? IP: 217.153.29.* 14.07.04, 06:51
      A ja radziłbym przyjrzeć się karierze młodszego brata posła Napieralskiego,
      który w tym roku powinien ukończyć studia - nota bene ten sam zmuszający do
      niezwykłego wysiłku intelektualnego kierunek, politologię na US. Pewnie brat
      załatwi mu jakąś ciepłą posadkę w którymś z urzędów...

A typ to nieciekawy. Pamiętam, jak w październiku 2002 podczas studyjnej wizyty
      studentów Instytutu Politologii w Brukseli schlał się w hotelu jak świnia i
      budził postrach wśród damskiej części jakiejś brytyjskiej wycieczki
      licealistów/studentów. Trudno było go uspokoić, podobnie jak jego kolesia. I
      uprzedzam ewentualnych niedowiarków - mam na to świadków.

Już wtedy prezentował postawę wiernopoddańczą jedynie słusznej opcji
      politycznej i jako absolwenta spotka go za to zapewne nagrode. Swoją drogą
      ciekawe, czy zabierał on głos w tym wątku?
      • Gość: XYZ Re: A co z braciszkiem? IP: 213.155.191.* 14.07.04, 07:33
        Uwierz mi, że pijaństwo to nie tylko przywara komuszków. Może
        koledzy "poinformowani" opowiedzą ci, jak poseł Kamiński zachlany jak
        bombowiec, latał po hotelu sejmowym w koszulce SLD. Znam też inne ciekawe
        historyjki...
      • Gość: ktosik Re: A co z braciszkiem? IP: *.szczecin.uw.gov.pl 14.07.04, 07:52
        a ty pewnie grzecznie leżałeś w łóżeczku jak już jest bratem napieralskiego to
        może nie może pić pozatym jak wszyscy studenci lubi się zabawić (odwiedź kiedyś
        akademik) a jeśli chodzi o pracę to z tego co się orientuje to ostatnio zasuwał
        na poczcie na pół etetu przy sortowaniu listów za niecałe 400 zł to skandal
        prawda brat mu na pewno załatwił tak intratną fuchę
        • Gość: Antyknajak Miller. Piechota dziekujemy za dekomunizację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 07:59
          To, że ten młody człowiek pracował na poczcie za "marne" 400 zł nie dowodzi
          pokory i uczciwości brata polityka.
          Teraz SLD, dla którego piszesz z serwera podatnika (uw.gov) i godzinach pracy
          za które płąci Ci państwo, jest na granicy progu wyborczego. Gdyby ta sytuacja
          miała miejsce przed ostatnimi wyborami byłby już w 2-3 spółkach kontrolowanych
          przez sektor publiczny.
          • Gość: ktosik Re: Miller. Piechota dziekujemy za dekomunizację IP: *.szczecin.uw.gov.pl 14.07.04, 08:02
            a ty kolego masz po prostu bezsenne noce i siedzisz w domku oczywiście
          • Gość: Ana Re: Miller. Piechota dziekujemy za dekomunizację IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 12:02
            no a z jakiego ma pisać serwera?przecież nie z prywatnego.ech,robota jak każda
            inna..ktoś to musi robić...
          • Gość: XYZ Re: Miller. Piechota dziekujemy za dekomunizację IP: 213.155.191.* 14.07.04, 12:29
            A to najlepszy dowód na "otwarte" umysły prawej strony naszego forum.
            Brat "Wielkiego" Napieralskiego zapieprza na poczcie za 400 zł, a dla
            platfusolubnych zwalczaczy kumoterstwa, jest to dowód na nepotyzm. Deć skoro
            sekundogenitura Napieralskich nie zasiada w 2-3 "spółkach kontrolowanych
            przez sektor publiczny", to na pewno by tam zasiadał, gdyby był inny układ
            planet i fluidów. A i kto wie, czy nie zasiądzie.
            A o podatników się nie martw, nie zbiednieją bo i tak za ten serwer płacą. Może
            popytać tych co się logują z jakich serwerów piszą.
            • Gość: Ana dinozaury.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 12:43
              jak to mówią,uderz w stół...a swoją drogą,to naprawdę nie widzisz nic złego w
              ustawicznym korzystaniu z serwera np.urzędu,czy akademii rolniczej,w
              godz.pracy,w swoich prywatnych sprawach?czy naprawdę chodzi tylko o to,że
              instytucja"i tak za niego płaci"-jak napisałeś?pamiętasz,co ci kiedyś napisałam
              o sldowskim poczuciu normy?do was nawet nie można mieć pretensji...wy po prostu
              pewnych spraw nie rozumiecie...jak dinozaury...
              • Gość: XYZ Re: dinozaury.... IP: 213.155.191.* 14.07.04, 12:55
                Oczywiście ty z prywatnego serwera korzystasz i za niego płacisz. Oczywiście
                różne logujące się blackexity też z prywatnych serwerów piszą. No tak ale tylko
                w SLD dinozaury. Tak jak organy konstytucjonalne.
                • anamar Re: dinozaur zaczyna coś rozumieć? 14.07.04, 12:59
                  faktycznie.sama płacę za swój internet.sama też płacę za swoje
                  zatrudnienie.taka jest m.in.różnica pomiędzy nami,dino...
          • Gość: Dekomunizator Precz z upolitycznianiem urzędów publicznych! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 15:40
            Nie zapominaj, że szwagier Paweł vel XYZ i kulturalna pani dyrektor vel ja-aska
            też nadają tu ze swoich urzędniczych komputerów :(

• Gość: XYZ Re: Precz z upolitycznianiem urzędów publicznych! IP: 213.155.191.* 15.07.04, 07:55
              Jest mi bardzo miło, że uważasz mnie za Pawła Jurasa. To wartościowy człowiek.
              Niestety nim nie jestem. A ja_aśka ucieszy się, że jest dyrektorem;)
        • Gość: Ana kto-siku? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 11:59
          skora już jesteś taki zorientowany,kto-siku,to napisz jeszcze o tatusiu,please!
          • Gość: ktosik Re: kto-siku? IP: *.szczecin.uw.gov.pl 14.07.04, 12:08
            a co chcej jego biografię napisać
            • Gość: ktosik Re: kto-siku? IP: *.szczecin.uw.gov.pl 14.07.04, 12:09
              chcesz oczywiście
            • Gość: Ana Re: kto-siku? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 12:16
              chcej!
              • Gość: ktosik Re: kto-siku? IP: *.szczecin.uw.gov.pl 14.07.04, 12:17
                dowciapna jesteś ha ha
        • Gość: Miguel Re: A co z braciszkiem? IP: 217.153.29.* 14.07.04, 19:08
          Alez pewnie, że można pić! Tyle, że należy kontrolować swoje zachowanie, a nie
          wystawiac katastrofalną wizytówke Polsce poprzez chamskie i agresywne zaczepki.

Rozumiem, że to wdzięczność za posadkę załatwiona po układzie w UW czyni z
          Ciebie adwokata klanu N.?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka