Gość: pawel009 IP: *.lot.pl 10.08.05, 17:08 mam pytanko gdzie mozna wybrac sie na dobra kolacje,czy ktos moze mi polecic jakies dobre restauracje prosze o nazwy i ulice chcialbym zaprosic dziewczyne na kolacje dziekuje z gory i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotruś Re: restauracja IP: 62.69.198.* 10.08.05, 17:41 a ile chcesz wydać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel009 Re: restauracja IP: 62.233.145.* 10.08.05, 20:27 no chyba poswiece sporo dla mojej kobiety :-) czy mozesz napisac mi adresy i nazwy bo nie znam szczecina kompletnie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oblatany a propos... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 20:37 Kolega skarży się koledze - wiesz, dziewczynę to portafię poderwać, ale zupełnie nie potrafię potem zaciągnąć ją do łóżka. Stary - to bardzo proste. Prosisz dziewczynę do restauracji, stawiasz piwo, czy kawę i po pół godzinie mowisz - no,idziemy do mnie, będziemy się ...... Ten nieśmiały wykrzykuje - no nie! no nie! tak do kobiety?!!! Przecież natychmiast można dostać po mordzie! Oczywiście, oczywiście.... Ale czasen się uda. Stawiasz piwo, czy kawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka restauracja czy pab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 21:20 Bo to jednak różnica. Polecam Vincenta chyba ul. Podgórna (?) zaraz przy Pl.Żołnierza, widac szyld, miła atmosfera... polecam "Havanę" na ul. Wawrzyniaka, ale zamknieta do konca VIII, mój ulubiony pab, gdzie możesz dobrze zjeść i jest bardzo miło to Cutty Sarc na ul.Boh.Warszawy, "Sekstans" na Pl.Lotników ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: restauracja czy pab IP: *.okocim.com.pl 11.08.05, 10:44 ja polecam "BOMBAY" Odpowiedz Link Zgłoś