Gość: ZZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 00:58 Na Pogodnie zamykają ale w Zdrojach na krzyżówce otwierają... Nie wiem czy równie szybko nie padną bo nie są konkurencyjni cenowo np. dla Lidla, który jest tuż obok... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: Likwidacja sklepu Berti na Pogodnie IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 07.10.05, 09:47 Cenowo Berti nie jest konkurencyjny, jakościowo natomiast tak. Mają bardzo dobre produkty w dobrych cenach (porównując to z cenami produktów, ale nie tych z dolnej półki, w innych sklepach). Jeżeli natomiast, ktoś chce kupić produkt najtaniej (pośledniej jakości) to tam nie zajdzie, tylko kupi np. Produkt z Jedynką albo TiP. Odpowiedz Link Zgłoś
anna451 Re: Likwidacja sklepu Berti na Pogodnie 07.10.05, 15:34 na prawobrzeżu to na krzyżówce w Zdrojach na krzyżówce na Struga to stoją już po trzy supermarkety. W Zdrojach 20 metrów dalej mieści się rynek a Na Struga Real Heliosy i też ryneczek .Ciekawe kto pozwala na takie niekontrolowane sytuowanie handlu.Pewno nasi kochani radni na czele z naszym także"ukochanym"prezydentem M.Jurczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Likwidacja sklepu Berti na Pogodnie IP: *.internet.v.pl 07.10.05, 23:18 hmm ciekawe ze barti pada jak nie dawno widzialam ogloszenie ze przyjma do pracy....www.wup.pl/index.php?navi=dc&id=138756 zobaczcie sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supercool Re: Likwidacja sklepu Berti na Pogodnie IP: *.orange.pl 07.10.05, 23:51 Otóż to ta lokalizacja jest kijowa, zwłaszcza przy dobrze prosperującym sklepie całodobowym "Społem" - (zaje...ty). Kolejnym frajerem który nie sprostał konkurencji było Berti. Trzeba im oddać, że błyskawicznie się połapali! pozdrawiam Berti, fan HERMESa. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Za blisko Plusa 08.10.05, 01:33 W poblizu najblizszym dyskontem bylo Netto - troche za daleko na codzienne zakupy. Gdy we wrzesniu otwarto Plus to mieszkancy Janickiego, Brzozowskiego itp przeniesli sie do tanszej sieci z zakupem podstawowych artykulow. Bylo do przewidzenia. Gdy ruszal Magnet, to jedyna konkurencja byl supersam Spolem, z kiepskim i drogim asortymentem. Do Magnetu, ktory byl bardziej delikatesami niz zwyklym spozywczym, zjezdzali sie klienci z calego Szczecina. Sadze, ze to miejsce jako spozywczy punkt handlowy juz nie spelnia swojej roli. Chyba, ze ktos otworzy sklep firmowy jakiejs konkretnej marki czy branzy przemyslowej. Moze z branzy budowlanej lub wyosazenia wnetrz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Likwidacja sklepu Berti na Pogodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 14:28 a ja się cały czas zastanawiam czemu Berti nazywa się staropolskie, jest tam szeroki asortyment niemieckich słodyczy w ciekawych cenach np. 10 zł za tabliczkę czekolady, włoskie makarony, kawa i alkohole z całego świata. Polskie to są tam niewątpliwie sprzedawczynie, ale nie takie znowu stare............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TCT Re: Likwidacja sklepu Berti na Pogodnie IP: 194.88.12.* 08.10.05, 14:46 wszak w I i II RP kuchnia była mozajką, fusion jakową roznorakich kuchni swiatowych :-D To komuna wbiła nam do głowy ze polski jest schabowy z kapuchą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej ! Zgadzam się z opinią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 15:37 Zgadzam się z opinią, że Berti jest sklepem dla klientów wybrednych. Kupuję w Berti nie dlatego, że jest w nim tanio ale dlatego, że jest w nim dobrze. Mam zastrzeżenia do stoiska z sokami. Często brakuje dobrych, naturalnych soków. W tym tego obok gruszkowego naturalnego. Obsługa bardzo dobra, mam na myśli ekspedientki bo kierownictwo do dupy , mam na myśłi kierownictwo na 26 kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Zgadzam się z opinią IP: *.chello.pl 08.10.05, 19:24 Kupuję w Berti od kilku lat.Początkowo na Derdowskiego,potem niestety(po przeprowadzce)na 1Maja.Te oba sklepy to dla mnie istna przepaść!!!Na Derdowskiego super obsługa,wszyscy mili,uśmiechnięci,kłaniają się nawet.Sklep dobrze zaopatrzony.Niestety jeśli chce się dobrze to trzeba zapłacić.Na 1Maja przeżyliśmy szok.Przede wszystkim stoisko mięsne...No i cukierniczy,gdzie stoi blondyna z wyrazem twarzy,że strach się bać.Bardzo żałuję,że chcą likwidować Berti na Derdowskiego,bo naprawdę jeśli tylko mogę to nadkładam drogi ale jadę robić zakupy nie będąc "no name". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TCT Re: Zgadzam się z opinią IP: 194.88.12.* 08.10.05, 20:44 na Derdowskiego nic nie likwidują! Na lelewela likwidują! Odpowiedz Link Zgłoś