Dodaj do ulubionych

xyz-Weź w obronę SLD -owskich starostów.

20.10.05, 11:02
Czyżby nasz waleczny ,forumowy kolega nie dostrzegł wyczynu sld-owskich
starostów?A szkoda ,bo z taką troską i nieukrywanym niepokojem wychwytuje
nieliczne potknięcia prawicy w tym kraju.A tu taki smród i to pod samym
nosem.Przeoczenie?
Obserwuj wątek
    • sid15 Re: xyz-Weź w obronę SLD -owskich starostów. 20.10.05, 11:14
      To już nie ta partia ,nie ci ludzie.Towarzysze giną w ogniu krytyki,a nasz
      Czapajew nie rozrywa swej koszuli,aby zasłonić ich potężną piersią swoich
      żelaznych argumentów.Wszystko schodzi na psy....
      • ja_aska Re: xyz-Weź w obronę SLD -owskich starostów. 20.10.05, 11:22
        odwal się sid. dopiero od dzisiaj wiadomo kto narobił siary. ćwiacz nie był
        członkiem sld (dawno wyrzucony) a resztę podali dopiero dzisiaj. dla mnie to
        wstyd i poleję sobię głowę wódka w ramach żalu. posypywanie popiołem nie
        wchodzi w rachubę.
        • sid15 Re: xyz-Weź w obronę SLD -owskich starostów. 20.10.05, 11:27
          Zoja ,ale z ciebie dzielna dziewczyna.Partia będzie z ciebie dumna.Dostaniesz
          medal budowniczego PRL w trzeciej Rzeczpospolitej,nadany przez podziemną
          organizację Olina.Ćwiacz to wytwór waszych szkół partyjnych i typowy komuch
          który ewoluował w kierunku kapitalisty.A co z tego wyszło,każdy widzi.Wielu
          takich macie w swoich szeregach.

A co z resztą dzielnych starostów,wywalicie ich z partii,czy tylko nagana?
          • Gość: K.F. Re: xyz-Weź w obronę SLD -owskich starostów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:56
            Jeśli słowo "Zoja" używasz jako synonimu Żydówka - to jesteś cham najwyższego
            gatunku, ale po wielbicielu PiS, mozna się takich zachowań spodziewać.
            Jeśli jako imię - to jesteś w totalnym błędzie.
            • sid15 Do felka 20.10.05, 13:41
              Inteligentny człowiek sens mojego porównania zrozumie.Tobie nawet nie będę
              starał się tłumaczyć.Moje porównanie ma w sobie dozę sympatii,twoje inwektywy
              są po raz kolejny nie na miejscu.Ale czego wymagać od człowieka twojego pokroju.
              • Gość: K.F. Re: Do felka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:08
                Sid, mój pokrój jest moim pokrojem. I się nie zmieni.
                Natomiast moge tylko wyrazić żal, ze nie chcesz albo nie potrafisz przyjąc do
                świadomości, iż miano "Zoja" dla Żydówek miało i ma pejoratywne znaczenie, i
                wcale dla odbiorcy nie jest synonimem sympatii. Dla osób postronnych, którym
                obce są zachowania antysemickie - także.
                Zdanie nie zmieniam - wytykanie komuś pochodzenia, tym bardziej żydowskiego w
                naszych konkretnych polskich warunkach, gdzie odżywają co raz fobie
                antyżydowskie - jest wybitnym objawem braku taktu i przyzwoitości.
                Żadne twoje usprawiedliwienia do mnie nie przemawiają.
                To co zrobiłeś - zaliczam do kategorii chamstwa,
                i mało mnie to obchodzi - czy Ci się to podoba, czy nie.
                Ja ci nie ubliżam i nie wyzywam Ciebie, ale zwracam uwagę na Twoje zachowanie.
                Ponieważ jesteś jawnym, a nie skrywanym fanem PiS, PiS zaś - mocno związany z
                Radiem Maryja, gdzie fobie antyżydowskie sa na porządku dziennym - moje uwagi sa
                jak najbardziej na miejscu.
                Mógłbyś choć raz zachować się jak prawdziwy mężczyzna - i po prostu przeprosić
                za swoje mało europejskie i niekulturalne maniery.
                • sid15 Re: Do felka 20.10.05, 14:11
                  Co ty z tymi żydami,jakieś ukryte kompleksy,czy na siłę chcesz stworzyć problem
                  antysemityzmu?Ale rób to w bardziej wyrafinowany sposób,takie tanie prowokacje
                  były dobre w czasach ZOMO.
                  • Gość: K.F. Re: Do felka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:28
                    Masz kłopoty z pamięcia i rozumieniem prostego tekstu.
                    odwracasz kota ogonem.
                    Kto zwracał sie do Ja-Asi "Zoja",
                    Ty czy ja?
                    Asia nie ma na imię Zoja.
                    Za to ręczą głową.
                    Natomiast nie wypiera sie semickich korzeni, a jak wiele razy na tym forum
                    pisano - określenie "Zoja" swego czasu używano dla Żydówek w Polsce (czasy
                    słynnego Marca).
                    Tak sie składam, że znam Asię osobiście, sympatyczna z niej dziewczyna, dlatego
                    nie lubię, jak ktoś robi jej przykrości.
                    Zamiast zachowywać się jak rozwydrzony bachor Sid - przrproś Asię i nie wracamy
                    do sprawy.

• Gość: K.F. Re: Do felka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:33
                    Nie mam żadnych kompleksów, ani jawnych ani ukrytych. Nie mam Żydów w rodzinie
                    do 4-go pokolenia, ale jak juz na forum pisałem, gdyby byli, bo dalej nie wiem
                    jak drzewo genealogiczne wygląda - wcale nie byłbym tym faktem zmartwiony. rasa
                    semicka wtdała tyle wspaniałych osobowosci, tylu wspaniałych ludzi, wymieniajać
                    choćby Jezusa czy Einsteina, że takie pochodzenie byłoby dla mnie swego rodzaju
                    zaszczytem.
                    • sid15 Re: Do felka 20.10.05, 14:39
                      Dla mnie też,ale co z tego?Nie rozumiem do czego zmierzasz?Chcesz udowodnić za
                      wszelką cenę,że nie jesteś antysemitą?Ależ ja ci wierzę.Mam złożyć publiczną
                      deklarację przywiązania i miłości do Żydów?Sprecyzuj.Naczytałeś się ostatnio i
                      chyba zbyt mocno wszedłeś w lekturę i masz problemy z powrotem do
                      rzeczywistości.Współczuję,ale musisz pomóc sobie sam,nie nadaję się na
                      terapeutę,chyba ,że jesteś szałową blondynką,wtedy się postaram.
                      • Gość: K.F. Re: Do felka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:55
                        Aby nie przesadzasz?
                        Nikt od Ciebie deklaracji miłości nie wymaga.
                        Ino zwyczajnych przeprosin Asi.
                        Nie utożsamiam sie z żadną lekturą, ani też z kopytami do niej nie wszedłem.
                        Terapeuty - także nie potrzebuję.
                        A już najbardziej robić z siebie - szałowej blondynki.
                        Nawet dla Ciebie.
                        A nawet gdybym jakimś cudem stał się blondynką - to bym Ciebie na swego
                        teraupeutę nie wybierał.
                        Mimo wszystko u mężczyzn wolałbym, jako blondynka - męskość w 100% a u
                        teraupeutów - fachowość także w 100%.

• sid15 Re: Do felka 20.10.05, 15:02
                          Mimo wszystko u mężczyzn wolałbym, jako blondynka - męskość w 100% a u
                          > teraupeutów - fachowość także w 100%.
                          >
                          Cholera,myślałem,że jednak odwrotnie.Za co mam jaskę przepraszać,że pozwoliła
                          się w tyłek pocałować?Nie przesadzasz,zawsze przepraszasz kobiety za pieszczoty?
                          Niesłusznie.One to lubią,postaraj się tylko robić to bardziej umiejętnie to i
                          przeprosiny nie będą potrzebne.Wręcz pzreciwnie.
                          • Gość: K.F. Re: Do felka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:09
                            Z mego doświadzcenia wynika, że kobiety, owszem, lubią pieszczoty i pocałunki w
                            ponizej pleców, ale chamstwa nie tolerują w żadnej postaci.
                            Nawet najmniejszego.
                            Przepraszanie należy do rytuałów, o ile się ma ochotę sympatię kobiety zachować
                            dalej.
                            Można sobie przy tym przepraszaniu wynegocjować wiele ciekawych rzeczy!
                            Polecam. Metoda sprawdzona.
                            • sid15 Re: Do felka 20.10.05, 15:13
                              Felek,a kto tu mówi o chamstwie?Znowu przynudzasz jak stary piernik.
                              • sid15 Cześć komuchy,idę coś na ruszta wrzucić.Nara! 20.10.05, 15:14
                                • swantevit Re: Cześć komuchy,idę coś na ruszta wrzucić.Nara! 20.10.05, 15:16
                                  niech cie Pan prowadzi..
        • Gość: zorro Re: xyz-Weź w obronę SLD -owskich starostów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 09:55
          Sld nie takie obciachy już przyjmowało bez mrugnięcia okiem. To ludzie bez
          zasad i bez honoru, więc wszystko im jedno, obrzygani czy nie, byle się do
          kaski podłączyć.
          • swantevit Chyba nie pamietacie "czarnego pijanstwa" 21.10.05, 10:48
            z przed paru lat. Abp. Sliwa-Sliwinski schlal sie gdzies w Rosji i zniknal na
            pare dni.
            Chryja prawie ze dyplomatyczna. I co?
            I nic!
            PS o rozjezdzaniu ludzi na drogach nawet nie wspomne..
    • xyz-xyz Re: xyz-Weź w obronę SLD -owskich starostów. 20.10.05, 11:25
      W odróżnieniu od posła PiS Leonarda Krasulskiego skazanego prawomocnym wyrokiem
      za jazdę na bani, komuchy autokaru nie prowadziły. Nachlali się bezwstydnie, acz
      zgodnie z prawem. Czego o twoim partyjnym koledze powiedzieć nie sposób. I tak
      to Prawy i Sprawiedliwy przestępca został posłem PiS. Więc zacznij od swoich. Ok?
      • ja_aska Re: xyz-Weź w obronę SLD -owskich starostów. 20.10.05, 11:29
        a przy okazji sid: mnie możesz pocałować w zakazane forumowe słowo.
        • sid15 A gra wstępna? 20.10.05, 11:32
          Może najpierw jakaś gra wstępna,od razu chcesz przejść do konkretów?U was są
          inne zwyczaje,muszę się przestawić.
          • ja_aska Re: A gra wstępna? 20.10.05, 11:53
            gra wstępna tylko z twarzą zwróconą ku partnerowi. w tej sytuacji to nie
            wchodzi w rachubę.
            • sid15 Re: A gra wstępna? 20.10.05, 13:44
              Dlatego ta sytuacja powinna być dopiero konsekwencją etapu wstępnego.
              • ja_aska Re: A gra wstępna? 20.10.05, 14:01
                pocałowanie mnie w tyłek?
                • sid15 Re: A gra wstępna? 20.10.05, 14:09
                  Nie bądz trywialna.Trochę delikatnego erotyzmu,nawet tobie nie zaszkodzi.
                  • ja_aska Re: A gra wstępna? 20.10.05, 14:58
                    erotyzm owszem ale nie w tym przypadku.
                    • xyz-xyz Aśka! 20.10.05, 15:03
                      Aska erotyzm? U prawicowca? Bozia zabrania! Padre Rydzyk zabrania! Tylko po
                      bożemu i w celach prokreacyjnych! Inaczej sid obrazi Wielkiego Prałata! I
                      jeszcze do tego z Żydówką! Łobraza boska! Sodoma Gomora!
                      • sid15 Re: Aśka! 20.10.05, 15:10
                        Jedynego prałata,odpowiedzialnego za te sprawy noszę przy sobie.Innych o zdanie
                        nie pytam.Żydóweczka,czemu nie?
                      • ja_aska XYZ 20.10.05, 15:11
                        U MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        przecież nie u tego farfocla!
      • sid15 Re: xyz-Weź w obronę SLD -owskich starostów. 20.10.05, 11:30
        23 minuty po czasie-brawo.Jeżeli był skazany,to w PiS nie ma czego szukać.A jak
        z waszymi dzielnymi chłopakami?Medale,dyplomy,czy awansik?
        • xyz-xyz Re: xyz-Weź w obronę SLD -owskich starostów. 20.10.05, 11:37
          jeżeli był skazany,to w PiS nie ma czego szukać.

Nie ma powiadasz? Ach tak...a ten to kto?

www.sejm.gov.pl/poslowie/posel5/176.htm
          wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=7636702&kat=1342&ticaid=1653
          A jak
          >
          > z waszymi dzielnymi chłopakami?Medale,dyplomy,czy awansik?

Na pewno w posły nie pójdą:)))
          • xyz-xyz Quźwa nie zauważyłem:))))))))))))))))))))))))))))) 20.10.05, 11:38
            Poseł Krasulski ma wykształecenie PODSTAWOWE:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Fachową kadrę mają Kaczory. Nie ma co:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • sid15 Re: Quźwa nie zauważyłem:)))))))))))))))))))))))) 20.10.05, 11:44
              Wyjątek potwiedzający regułę.Za to u was jeden uczciwy(co prawda nie wiem który)
              potwierdza zupełnie inną prawidłowość.
              • xyz-xyz Re: Quźwa nie zauważyłem:)))))))))))))))))))))))) 20.10.05, 11:47
                Jacy wyborcy tacy posłowie sidku. :))) Krasulski skończył ledwo podstawówkę, a
                ty nie masz bladego pojęcia o uprawnieniach organów władzy w Polsce. Jedyne co
                potraficie ty i twoje Kaczory, to kłapać dziobami bez ładu i składu.
              • Gość: K.F. Re: Quźwa nie zauważyłem:)))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:53
                Sid - zechciej uprzejmie zauwazyć, ze byli to goście określonej osoby i do niej
                bądź tak uprzejmy adresować swoje postulaty. To takze czlonek SLD ia nawet
                socjalistow europejskich. To elita socjalistów w Europie, XYZ mu do pięt nie
                dorasta w pozycji.
                • Gość: K.F. Re: Quźwa nie zauważyłem:)))))))))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 11:57
                  Jak masz problemy z pamiecia - to zaraz ze wszystkimi tytułami tudzież adresami
                  Twoja pamięć wspomoge
                • sid15 Elita? 20.10.05, 13:46
                  Fakt,elity to wy macie wyborne.Aż strach pomyśleć o całej reszcie.
                  • xyz-xyz Re: Elita? 20.10.05, 13:47
                    Niżej masz elitę twoich Kurdupli:))))
                    • sid15 Re: Elita? 20.10.05, 13:51
                      Moim reprezentantem jest Joachim Brudziński,Jacek Sauk,Lech i Jarosław
                      Kaczyński.Tamtych nie wybierałem,ale widocznie także są wartościowymi ludźmi ,w
                      przeciwieństwie do waszych czterch starostów-chamów i prostaków.
                      • xyz-xyz Re: Elita? 20.10.05, 13:57
                        Cóż nasze chamy i prostaki nie jeżdżą nawaleni samochodami. Nie są przestępcami
                        i jednocześnie posłami partii, która ma w nazwie prawo i sprawiedliwość. To jest
                        najlepszy przykład tego jak Kaczory rozumieją te dwie wartości.
                  • Gość: K.F. Re: Elita? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:13
                    Co za wzruszająca samokrytyka!
              • xyz-xyz Re: Quźwa nie zauważyłem:)))))))))))))))))))))))) 20.10.05, 13:34
                Wyjątek potwiedzający regułę.

Więcej tych wyjątków:)))))))))

1. Andrzej Adamczyk
                PiS Kraków
                średnie zawodowe.
                2. Krzysztof Czarnecki
                PiS Piła
                średnie zawodowe
                3. Leszek Dobrzyński
                PiS Szczecin
                średnie zawodowe
                4. Mieczysław Golba
                PiS Krosno
                średnie ogólne
                5.Magorzata Gosiewska
                PiS Warszawa
                średnie ogólne
                6. Tomasz Górski
                PiS Poznań
                średnie ogólne
                7. Jarosław Jagiełło
                PiS Łódź
                średnie ogólne
                8. Leonard Krasulski
                PiS Elbląg
                podstawowe
                9. Marek Kuchciński
                PiS Krosno
                średnie policealne
                10. Andrzej Lis
                PiS Gdańsk
                średnie ogólne
                11. Tadeusz Madziarczyk
                PiS Legnica
                średnie zawodowe
                12. Marek Matuszewski
                PiS Sieradz
                średnie zawodowe
                13 Marek Polak
                PiS Chrzanów
                średnie zawodowe
                14. Paweł Poncyljusz
                PiS Warszawa
                średnie policealne
                15. Marek Suski
                PiS Radom
                średnie policealne
                16. Jolanta Szczypińska
                PiS Gdynia
                średnie policealne

Większość wyżej wykształconych to urzędasy samorządowe i nauczyciele, czyli
                wszyscy na garnuszku:)
                • sid15 Re: Quźwa nie zauważyłem:)))))))))))))))))))))))) 20.10.05, 13:48
                  Ale są uczciwymi i porządnymi ludźmi.A magistrów po szkółkach partyjnych jest
                  bez liku,natomiast ich poziom intelektualny i moralny to zwykłe dno.
                  • xyz-xyz Re: Quźwa nie zauważyłem:)))))))))))))))))))))))) 20.10.05, 13:53
                    Proszę:))))) Postawa godna Czekisty! Sid wydał swoim mołojcom certyfikaty
                    moralności i uczciwości. Natomiast nie swoich uznał ad hoc za wrednych. Od kacza
                    mentalność:)))))))))))))
                    • sid15 Sami dali świadectwo. 20.10.05, 13:55
                      Ja ich za takich nie uznawałem,sami dali świadectwo swojego prostactwa.Wszak
                      nie zaprzeczysz?
                      • xyz-xyz Re: Sami dali świadectwo. 20.10.05, 13:58
                        Prostactwo nie jest przestępstwem, w odróżnieniu od prowadzenia pojazdu
                        mechanicznego pod wpływem alkoholu.
                        • sid15 Re: Sami dali świadectwo. 20.10.05, 14:05
                          Jeżeli ktoś zachowuje się w taki sposób,piastując takie stanowisko,jest
                          moralnym zerem,oraz butnym i prymitywnym chamem .Dopuszczając się publicznie
                          takich wyczynów,niejednokrotnie jeździli pewnie na bani.Wszak oni są ,,władzą"i
                          wara prostaczkom od nich.
                          • xyz-xyz Re: Sami dali świadectwo. 20.10.05, 14:13
                            No proszę:))) Jednoosobowy Trybunał Rewolucyjny wydał wyrok. Pili w autobusie,
                            to na pewno chlali i prowadzili auto... Brrrrr...! Jeżeli tak ma wyglądać prawo
                            i sprawiedliwość pod Kurduplami, to ja proszę Fidela o azyl...
                            • sid15 Re: Sami dali świadectwo. 20.10.05, 14:15
                              No to doszliśmy nareszcie do pewnych uzgodnień.Po roku takiego pobytu ,wrócisz
                              jako pierwszy piewca rządów Kaczyńskich.
                              • xyz-xyz Re: Sami dali świadectwo. 20.10.05, 14:20
                                Wątpię. Nawet u Fidela nie oskarżają pasażerów autobusowo o prowadzenie po
                                pijaku :))))) A zwei kaczoren i ich wyborcy i owszem. Poza tym na Kubie zanosi
                                się odwilż. Fidel poluzował. Au nas? Odwrotnie trybunały rewolucyjne się szykują:)
                                • sid15 Re: Sami dali świadectwo. 20.10.05, 14:22
                                  Tam już prawie nie ma autobusów.Odwilż,czyli co -będzie częściowo w ciąży,czyli
                                  kapitalizm jest be,ale nie tak do końca?Mimo wszystko zrób zapasy jedzenia,bo
                                  może być krucho z prowiantem.Kartki ci chyba dadzą?
                                  • xyz-xyz Re: Sami dali świadectwo. 20.10.05, 14:29
                                    Kartki to będą po rządach twoich bolszewików z PiS i Radia Ma ryja...
                    • swantevit sw 20.10.05, 14:01
                      Jestescie jak dzieci w piaskownicy; Moj tatus ma dluzszego siusiaka a twoj nie..
                      To nie jest kwestia przynaleznosci partyjnej, lub nie tylko..
                      i ten argument z wyksztalceniem..(:-
                      To jest uzewnetrznienie tylko panujacej kultury zachowan publicznych, zeby nie
                      naduzywac slowa "kultura polityczna" od dawna panujacej w Polsce. Bolszewizm to
                      tylko poglebil.(i straty wojenne)
                      Czesto przypominaja mi sie slowa przedwojennego ministra edukacji i oswiecenia
                      publicznego W. Jedrzejewskiego ktory w swoich wspomnieniach pisal ze " nie
                      mielismy ludzi(czyli Polska, a nie tylko oboz pilsudczykowski)nawet do
                      obsadzenia stanowisk starostow"
                      To jest wlasnie katolactwo w najczystrzej postaci, nawet z legitymacja SLD...
                      ((:-
                      • sid15 Re: sw 20.10.05, 14:07
                        Równie dobrze katolakiem możesz nazwać henia56.Dobre he,he,he,jaska pewnie
                        będzie zakonnicą.
                        • swantevit Re: sw 20.10.05, 14:08
                          Polecam Stachniuka. On to wyjasnil juz 60 lat temu.
                          • sid15 Re: sw 20.10.05, 14:16
                            Skorzystam,ale zdania raczej nie zmienię.
                      • xyz-xyz Re: sw 20.10.05, 14:08
                        Drogi swarku, tu nie kwalifikacje powiatowych buraków, czy prawych i
                        sprawiedliwych przestępców. Tu idze o to, że pierwej niech sid swoich
                        prześwietli, a potem niech innym wystawia moralne cenzurki.
                        A jeżeli chodzi o kulturę, to jesteś chyb tylko o jedną lokatę wyżej ode mnie na
                        liście ostatnich do umoralniania:)
                        • sid15 Re: sw 20.10.05, 14:13
                          Moi są prześwietleni w momencie wstąpienia do PiS,to wy bierzecie ludzi z
                          ulicy,a często i z celi.
                          • xyz-xyz Re: sw 20.10.05, 14:16
                            Moi są prześwietleni w momencie wstąpienia do PiS

Tak jak przestępca z Elbląga? Czy może poseł Diakonow.

to wy bierzecie ludzi z
                            > ulicy,a często i z celi.

Taaaaa. My z ulicy bierzemy. Sezamkowej:)))) Dwie kaczuszki....:)))))))))))))
                            • sid15 Re: sw 20.10.05, 14:18
                              Zapomniałeś o podstawowy argumencie przeciwko Kaczyńskim,tym o księżycu.Reszta
                              dokładnie jest tak samo merytoryczna.
                          • Gość: K.F. Re: sw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:22
                            Sid jak ten Ludwik XIV - ja - PiS, ja - naród, ja - słońce, "moi" ludzie.
                            Absolutyzm pełna gebą!
                            Sidku - a Ciebie kto prześwietlił? jak tam rodzinne korzenie? rdzennie polskie,
                            zgodne z doktryną Radia M.?
                            Świadcetwo moralności od księdza proboszcza a niemoralności z agencji towarzyskich?
                            Plujesz wszystkim w życiorysy - wiec może ujawnisz swój - dla przykładu, jak
                            prawdziwy PiS-owiec! czekam na to:
                            oto patrzcie - tak wygląda C.V przyzwoitego człowieka, prawdziwego Polaka i
                            katolika, obywatela IV rzeczpospolitej Polskiej.
                            ...i się nie doczekam!
                            • sid15 Re: sw 20.10.05, 14:27
                              Na szczęście po agencjach towarzyskich nie chodzę,nie mam problemów z
                              nawiązywaniem kontaktów z płcią przeciwną.Proboszcza niestety nie znam,ale to
                              mój błąd,muszę go szybko naprawić.Święty nie jestem,ale przy towarzyszach
                              starostach,jestem aniołem,to fakt.Ale to już nie moja wina ,że chłopaki tak
                              nisko ustawili poprzeczkę moralności.
                              • xyz-xyz Re: sw 20.10.05, 14:31
                                problemów z
                                > nawiązywaniem kontaktów z płcią przeciwną

Do wszystkich mówisz "Zoja"?:))) Czyżby bolszewiczki z PiS to rajcowało? Hmmmm
                                • sid15 Re: sw 20.10.05, 14:34
                                  W kontaktach z paniami poglądów politycznych nie wysuwam na plan
                                  pierwszy.Preferuję inne walory,jakie -domyśl się.
                                  • xyz-xyz Re: sw 20.10.05, 14:36
                                    Preferuję inne walory,jakie -domyśl się.

Domyślam się:))) Certyfikat od miejscowego kaczego bonza:)))))
                                    • sid15 Re: sw 20.10.05, 14:42
                                      Sądzisz,że we wszystkich partiach jest tak jak u was?Nie ,prowadzę wstępną
                                      weryfikację opartą na indywidualnych preferencjach sida 15.
                                      • xyz-xyz Re: sw 20.10.05, 14:50
                                        Sądzisz,że we wszystkich partiach jest tak jak u was?

U nas? U nas przecie sam PZPRowski beton! Na beton juz nawet Viagra nie działa:))

Nie ,prowadzę wstępną
                                        > weryfikację opartą na indywidualnych preferencjach sida 15.

Dialog:
                                        Sid15: Będziesz głosowała na Kaczyńskiego?
                                        Panna: Tak!
                                        Sid15: Kocham cię!

Dialog 2:
                                        Sid15: Będziesz głosował na Kaczyńskiego?
                                        Panna: Nie!
                                        Sid15: Ty komunistko!
                                        • sid15 Re: sw 20.10.05, 14:54
                                          Komunistki też są interesujące.A jak przyjemnie wymienia się z nimi
                                          poglądy.Scenka rodzajowa piękna,niestety zbytnio uproszczona.Nie starasz się.
                                          • xyz-xyz Re: sw 20.10.05, 15:01
                                            Komunistki stronią od prawicowych samców. Nie chcą spędzić życia przy garach i
                                            bachorach napłodzonych przez świętojebliwego frustratów.
                                            • swantevit Re: sw 20.10.05, 15:06
                                              xyz-xyz napisał:
                                              Komunistki stronią od prawicowych samców.
                                              -------------------------------------------
                                              Pragne zaprzeczyc tej opinii..
                                              • xyz-xyz Re: sw 20.10.05, 15:14
                                                Hmmmm. Jesteś swar prawicowcem i swawoliłeś z komunistką? Czy może znasz
                                                opowiadania różnych sidów, jacy to o nie macho?:)
                                            • sid15 Re: sw 20.10.05, 15:06
                                              Mało wiesz o komunistkach,feministkach,sufrażystkach itp.Dotrzyj do nich,rozpal
                                              płomień,a zamienią się w gorące wulkany pożądania ,odrzucające swoje
                                              dotychczasowe,nierealne idee.
                                              • Gość: javal Re: coraz bardziej lubie twoj dowp sid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 20:48
                                                > Mało wiesz o komunistkach,feministkach,sufrażystkach itp.Dotrzyj do nich,rozpal
                                                >
                                                > płomień,a zamienią się w gorące wulkany pożądania ,odrzucające swoje
                                                > dotychczasowe,nierealne idee.

:))) i od razu po zmianie poglądów zapiszą się razem z tobą do partii pt. Brawo
                                                niesprawiedliwość (czy jakoś tak)
                                                • sid15 Re: coraz bardziej lubie twoj dowp sid 20.10.05, 21:03
                                                  Do partii pewnie się nie wpiszą,ale będą przykładnymi matkami i żonami,a
                                                  przecież dla kobiety też jest to jakaś forma spełnienia.Szczególnie po okresie
                                                  działalności w sekciarskich organizacjach,wypaczających ideę prawdziwej
                                                  kobiecości,którą my mężczyźni tak szanujemy i podziwiamy.
                                                  • Gość: javal Re: coraz bardziej lubie twoj dowp sid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:06
                                                    > ...prawdziwej kobiecości, którą my mężczyźni tak szanujemy i podziwiamy.

jawohl ta IDEA to po twojemu drei mal K :)))
                                                  • sid15 Re: coraz bardziej lubie twoj dowp sid 20.10.05, 21:11
                                                    Nie spłycaj.Moje zdanie wyraziłem aż nadto jasno,tak przynajmniej
                                                    sądzę.Porównanie tego co napisałem,do hitlerowskiego sloganu,uważam za
                                                    niesprawiedliwe.Przede wszystkim dla kobiet.
                                                  • Gość: javal Re: coraz bardziej lubie twoj dowp sid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:22
                                                    hitlerowskiego?
                                                    sid do szkoły. to powiedzenie jest znacznie starsze niż ci się wydaje
                                                  • sid15 Re: coraz bardziej lubie twoj dowp sid 21.10.05, 11:24
                                                    Ale w tych czasach wyjątkowo eksponowane.
                                                  • ja_aska sidziu 20.10.05, 21:44
                                                    po spotkaniu z tobą na pewno nie będą matkami. jateś żywą reklamą słuszności
                                                    używania pigułek.
                                  • Gość: K.F. Re: sw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 14:46
                                    Główny walor - to uznanie SiD za man'a wszech czasów, Mister'a Elegantiorum,
                                    arbitra kindersztuby, najmądrzejszego z najmądrzejszych i najwybitniejszego
                                    znawcę sceny politycznej w RP.
                                    Poza tym - absolutnie mało wymagajaca. Splendor spływajacy z osoby Sida powinien
                                    jej w zupełnosci wystarczyć.
                                    Walory pośrednie - mentalna blondynka, wiek bez ogranizceń. Dość dykretna - by
                                    żona się nie dowiedziała, bo przywali parasolką a Sid,owi ograniczy kieszonkowe
                                    na wyskoki.
                                    • xyz-xyz Re: sw 20.10.05, 14:53
                                      Felek! Jesteś the best!!!! (mimo tego niesięgania do pięt;) )
                                    • sid15 Re: sw 20.10.05, 14:58
                                      Niestety znowu błądzisz,ale robisz to świadomie,więc ci wybaczam.Z tą dyskrecją
                                      to już całkiem przesadziłeś.Blondynka chętnie,niekoniecznie jednak mentalna.No
                                      i wymagająca musi być,te mało wymagające pozostawiam towarzyszom.
                                      • Gość: K.F. Re: sw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:03
                                        Dostałeś dyspensę na blondynki?
                                        • sid15 Re: sw 20.10.05, 15:08
                                          Nie czytasz wszystkiego uważnie.Polecam wątek o
                                          proboszczu.Demencja,skleroza,czy nie daj Boże.....
                                          • Gość: K.F. Re: sw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:19
                                            Sid, rozpędziłeś się i nie uważasz. Sam napisałeś mi w odpwoeidzi
                                            (...)Z tą dyskrecją to już całkiem przesadziłeś.Blondynka chętnie,niekoniecznie
                                            jednak mentalna.No i wymagająca musi być,te mało wymagające pozostawiam towarzyszom.
                                            Więc zapytałem uprzejmie:
                                            Czy dostałeś dyspensę na blondynki?
                                            Tj. uchylenie zakazu skoków na boki - mówiąc wprost - czy masz pozwolenie od
                                            żony, o której wspominałem, że może przywalić Ci parasolką za takie polowania i
                                            nie dać kieszonkowego na wyskoki - na ganianie za blondynkami).
                                            To takie trudne do zrozumienia?
                                            I kto tu mówi o demencji i sklerozie?
                                  • ja_aska Re: sw 20.10.05, 15:05
                                    HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
                                    • ja_aska komunistki 20.10.05, 15:10
                                      nie uznają "na mnicha" a resztę możliwości wyklucza dekalog. biedaku , musisz
                                      szukać po pielgrzymkach.
                                      • sid15 Re: komunistki 20.10.05, 15:12
                                        Nie zaliczam sie do ,,biedaków" w tej materii,ale jeżeli rejterujesz,potrafię
                                        to zrozumieć.
                                        • ja_aska Re: komunistki 20.10.05, 15:16
                                          horyzont i prtyjność cię ogranicza. ja lubie fantazję i łamanie dekalogu.
                                        • xyz-xyz Re: komunistki 20.10.05, 15:18
                                          Co? Ty askę chcesz do łóżka zaciągnąć? Odważny z ciebie
                                          kawaler.:)))))))))))))))))) Odwaga albo brawura, a może kamikaze?:)))))))
                                          • ja_aska Re: komunistki 20.10.05, 15:22
                                            może samobójca?
                                          • Gość: K.F. Re: komunistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 15:31
                                            Sid'ek z Aską na pitigrylkach?
                                            No nie!
                                            Juz ja to widzę, te dialogi na cztery nogi:
                                            - Zoja, chciałbym zobaczysz, bo u nas mówią, że u was to w poprzek!
                                            Rumor, wrzask niebotyczny a potem cisza.
                                            Po chwili z podłogi:
                                            - Dlaczego Zoja?! Ci ja takiego powiedziałem? Musiałeś mnie kopnąć w "prałata"?!
                                            Nie widzisz do cholery, że sztywny!
                                            Rumor, znowu wrzask.
                                            - Uuuuuuuuuuuuuuu, Aaaaaaaaaaaaaaaa! A A A A Asia! Dlaczego? Pour qua?! Przecież
                                            ja nic nie powiedziałem.
                                            Rumor, wrzask. Cisza.
                                            - Do diabła z tymi komunistkami. Ile to schodów? Gdzie są moje slipki? Q..a,
                                            gdzie położylem komórkę?! Nie ma tu jakiegoś światła?!
                                            Światło.
                                            - Jak do wyjścia, to drugie drzwi na lewo, pierwsze są do piwnicy. Jak do
                                            łazienki to także drugie drzwi na lewo, potem za trzecim rogiem jest szalet
                                            publiczny, ale o tej porze zamknięty. Pa!
                                            • sid15 Re: komunistki 20.10.05, 19:34
                                              Podnieciłeś się przy swoich wypocinach Felusiu?Niegrzeczny chłopczyk,mamusia
                                              prosiła żebyś nie trzymał rączek pod kołderką,a ty znowu dokazujesz.
                                              • Gość: K.F. Re: komunistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:10
                                                No pewnie! Zawsze mnie podnieca sytuacja, gdy nieznośny facet dostaje za swoje!
                                                • sid15 Re: komunistki 20.10.05, 21:13
                                                  Nie wiedziałem ,że cię rajcują zabawy SM,ale cóż ,jako prawdziwy liberał o
                                                  poglądach mocno lewicowych właściwie mnie nie zaskoczyłeś.
                                                  • Gość: K.F. Re: komunistki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:25
                                                    Bądź tak miły Sidku i rozszyfruj mi skrów SM.
                                                    Wróciłem z nieco zakrapianej kolacyjki i nie mam głowy do zagadek.
                                                    Acha! Przy okazji - gdzie jest ta moja "mocna" lewicowość?
                                                    Jakoś jej nie widzę. Pewnie przez te %% do kolacyjki.
                                                    Chyba że chodzi Ci o mój stosunek do bliźniego swego i przejęcie od 1-go
                                                    całkowitej opieki na 5 lat nad siostrzencem studentem. Bo jeśli o to ci chodzi -
                                                    to fakt.
                                                    Wspomagam socjalistycznie rodzinę.
                                                    Z własnej kieszeni. Dobrowolnie i z przyjemnością.
                                • krolewiecki Co ty z tymi bolszewikami? 20.10.05, 19:25
                                  xyz-xyz napisał:

> problemów z
                                  > > nawiązywaniem kontaktów z płcią przeciwną
                                  >
                                  > Do wszystkich mówisz "Zoja"?:))) Czyżby bolszewiczki z PiS to rajcowało? Hmmmm

Odczep sie od slow: "bolszewickie", "czekista" itp. To nasze prawicowe epitety!
                                  Wara od nich!
                                  Lepiej juz uzywaj jak dawniej: "hitlerowskie", "brunatny" itd.
                                  Ot co!
    • swantevit Aska, przestan tu sie udzielac 20.10.05, 15:22
      Ania w naszym lozku!
      tfu, watku, a ty tu sie szarpiesz i brutalizujesz...
      • xyz-xyz Re: Aska, przestan tu sie udzielac 20.10.05, 15:24
        A swar na boku Panią dyrektor BOI podrywa. A to dwulicowiec:)
        • ja_aska ogółem 20.10.05, 16:02
          1. felek zapomniałeś, że kazałabym mu jeszcze krew posprzątać,
          2. swar - ania czy jej powidła są w naszym łóżku tfu wątku?
          • Gość: K.F. Re: ogółem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 16:07
            Asiuniu, założyłem, że koniaka dostał z woleja i prosto w "prałata" a nie w nos,
            tak więc posoki na dywanach nie przewidziałem.
            Ale w następnych hipotetycznych Waszych spotkankach w "te a te" będę o tym
            pamiętał.
            Trzymaj się
            :)
          • sid15 Re: ogółem 20.10.05, 19:37
            Kazać to możecie towarzyszko,kolegom flaszki pozbierać po zebraniu
            partyjnym.Nie pochlebiaj sobie Zojka,o nokaucie możesz sobie tylko
            pofantazjować z Felusiem.
            • Gość: K.F. Re: ogółem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:09
              Tos ty na dodatek "damski" bokser?! Rany Boskie, ale z Ciebie numerek!
              • ja_aska sidziu 20.10.05, 21:51
                nie te czasy nie ta opcja. my, "komunistki" potrafimy o siebie zadbać i kosztem
                prawicowych prawiczków (kurcze masło maslane mi wyszło, teraz zawsze
                prawicowiec z prawiczkiem mi się będzie kojarzył) nieźle się potrafimy zabawić.
                • xyz-xyz Re: sidziu 21.10.05, 08:32
                  Aska co te PiSiory wiedzą o zabawie? Pamiętam ze studiów takich
                  pseudointelektualnych leszczyków, co to ani wypić, ani pobalowa. A na sesjach
                  tez nie najlepiej im szło. Żałośni byli:)))) Ale mam propozycję. Możemy się z
                  sidem na browar ustawić:)))) Pokaże nam, jaki to z niego chojrak:))))) Będzie ubaw.
                  • sid15 Tiger Pub 21.10.05, 11:23
                    Dzisiaj godz ok. 19.00-20.00-Tiger Pub.Jeżeli macie ochotę,zapraszam.Ja będę.
                    • ja_aska Re: Tiger Pub 21.10.05, 11:32
                      a jak cię rozpoznamy?
                      • swantevit bedzie mial rozaniec na rece 21.10.05, 11:35
                        i mamrotal zdrowaski..
                        • sid15 Re: bedzie mial rozaniec na rece 21.10.05, 11:36
                          Rozpoznacie.
                          • swantevit Re: bedzie mial rozaniec na rece 21.10.05, 11:37
                            to zabrzmialo jak grozba..
                            wezmie ze soba chlopcow z MW
                            • sid15 Re: bedzie mial rozaniec na rece 21.10.05, 11:43
                              Mam naturę baranka i szanuję swoich forumowych adwersarzy.
                    • xyz-xyz Re: Tiger Pub 21.10.05, 14:22
                      O 20 będę już na Papricanie:) Niestety za poźno. O 18 mógłbym na jednego browca
                      wpaść:)
              • xyz-xyz Re: ogółem 21.10.05, 08:26
                Numerek? Zwykły PiSiorek:) I to o rozmiarze XXS:)))))
                • ja_aska Re: ogółem 21.10.05, 09:41
                  z miłą chęcią się z sidusiem na drinczeczku spotkam:-)
                  • ja_aska Re: ogółem 21.10.05, 23:58
                    i sidusia (chyba) nie było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka