Gość: Nerv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 21:21 Ciekwae czy mimno różnic ideoloigicznych prezentowanych przez oba pisma, ktoś z Głosu znajdzie prace w Wybiórczej? Oj będzie się musiał nauczyc pisać po "polskiemu"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g. Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.zol.univ.szczecin.pl 02.12.06, 16:39 nie znajdzie... Agora, wydawca Gazety, zwolnienia grupowe zaczela juz dwa miesiace temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ach jakaz strata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 16:47 a ja wczoraj byłem u znajomych, których pachole w przyszłym roku po maturze zamysla sie o dziennikarstwie.... Ach jakiez to piekne czasy były, gdy dziennikarstwo było tylko bodaj w Warszawie! Etatów było skolko ugodno.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: ach jakaz strata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 18:05 Niech idzie do ojca Rydzyka, chociaz zanim skonczy to moze sie sporo zmienic. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: ach jakaz strata 02.12.06, 21:39 Gość portalu: andreas napisał(a): > a ja wczoraj byłem u znajomych, których pachole > w przyszłym roku po maturze zamysla sie o dziennikarstwie.... > > Ach jakiez to piekne czasy były, > gdy dziennikarstwo było tylko bodaj w Warszawie! > Etatów było skolko ugodno.... '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Ale pisac mozna bylo tylko o jednym.. Taka polifonia na jeden temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi a Sobecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:04 A pani Sobecka po wtopie z panią Lubińską, gdzie napisała że Lubińska wzięła łapówkę od posła Samoobrony, jeszcze nie pakuje torebki? Bo Orkla nie będzie chyba chciała wstawiać się za swoją dziennikarką, która ewidentnie skłamała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack daniels ukochane dziecko Moje Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:54 ... to co? nie pójdzie w 3,14zdu? Tak pięknie żarło, te reportaże, te fotki, sam cymes /to tak przy szabasie/ Wybieranie dziennikarzy z publikacjami o pułapie Pulitzera i WPPhoto tez było niezłą szopką/ tak przy okazji Xmas ;-)/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: a Sobecka? IP: *.centertel.pl 02.12.06, 20:13 Sobecka to już teraz chyba kiepko zarabiała bo jakoś tak ubogo wygląda w tych tanich ubrankach i marketowej farbie na włosach. Trudno osobę tak zakłamaną nazwać dziennikarką - nosił wilk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanka Re: a Sobecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 13:22 poza tym pani sobecka uwazala sie zawsze za wielka gwiazde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julaaaa Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 13:33 ciekawa jestem kogo zwolnili z glosu szczecinskiego? chodzi mi o dziennikarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julaaaa Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 13:50 czy ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.chello.pl 03.12.06, 13:53 Yunona- Sobecka pójdzie na rzecznika prasowego prezydenta, bo w pełni zasłużyła na to nitrasowe stanowisko. Będzie musiała wziąć za morde kilkunastu nygusów ,co tam siedza na etatach i potwornie sie nudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 15:31 taaaak powinna pójść na rzecznika prasowego do Krzystka bo takiego wchodzenia w d... podczas kampanii jaki uprawiała pani redaktor to jeszcze nie widziałem. Zasłużyła sobie na wdzięczność,więc powinna zostać wynagrodzona. Jestem przekonany,że jak nie ona to jej mąż otrzymają zasłużoną posadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania a co robi mąż pani sobeckiej ?? mąż ?? IP: *.chello.pl 03.12.06, 15:49 a co robi mąż pani sobeckiej, bo różne rzeczy słyszałem ? powinni ją wypier.do1ić na zbity pysk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redachtor Re: a co robi mąż pani sobeckiej ?? mąż ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 16:00 Mąż? Jak to co? Mąż jest rzecznikiem prasowym w Zarządzie Portu, bo go po starej ekipie odziedziczyła nowa ekipa i nie ma go jak zwolnić. Ta dwójka potrafi się nieźle urządzić obstawiając różne opcje polityczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: a co robi mąż pani sobeckiej ?? mąż ?? IP: *.chello.pl 03.12.06, 16:12 Mąz Sobeckiej straszna wazelinę walił podczas wizyty ministra Wiecheckiego w porcie, czytałem na ich stronach , aż mi sie nie dobrze zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julaaaa ale kogo zwolnili z glosu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 19:04 no powiedzcie kogo zwolnili z glosu szczecinskiego? bo bardzo ciekawa jestem czy jeszcze taki jeden nieprzyjemny typ reporter tam pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghyycile to tych g Re: ale kogo zwolnili z glosu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 00:17 nikt nic nie wie?to chyba wazne dosyc..moze juz nie bedzie moich ulubionych autorow,., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghyycile to tych g Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:26 sa konkursy jakies? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julaaaa Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 12:55 no wlasnie nikt nie wie kogo zwolnili. hmmmmm..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghyycile to tych g Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:03 jak w radiu erewan..moze wiec przyjmuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julaaaa Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 14:28 w radiu przyjmuja znaczy sie poszukuja nawet wiem w jakim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany to się podziel swoją wiedzą :) IP: *.chello.pl 04.12.06, 14:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: See Re: to się podziel swoją wiedzą :) IP: 195.85.229.* 04.12.06, 15:48 Pani K, pan F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghyycile to tych g Re: to się podziel swoją wiedzą :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 16:12 to jakies nicki czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: to się podziel swoją wiedzą :) IP: *.chello.pl 04.12.06, 16:53 ja pytałem o radio które szuka naiwnych :) oj, ludzie , a gdzie umiejętność czytania ze zrozumieniem treści :P ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghyycile to tych g Re: to się podziel swoją wiedzą :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 18:51 co to rozumiec jak trwa tkm 2 Odpowiedz Link Zgłoś