Dodaj do ulubionych

Media Pomorskie zwalniają pracowników

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 21:21
Ciekwae czy mimno różnic ideoloigicznych prezentowanych przez oba pisma, ktoś
z Głosu znajdzie prace w Wybiórczej?
Oj będzie się musiał nauczyc pisać po "polskiemu"...
Obserwuj wątek
    • Gość: g. Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.zol.univ.szczecin.pl 02.12.06, 16:39
      nie znajdzie...
      Agora, wydawca Gazety, zwolnienia grupowe zaczela juz dwa miesiace temu...
      • Gość: andreas ach jakaz strata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 16:47
        a ja wczoraj byłem u znajomych, których pachole
        w przyszłym roku po maturze zamysla sie o dziennikarstwie....

Ach jakiez to piekne czasy były,
        gdy dziennikarstwo było tylko bodaj w Warszawie!
        Etatów było skolko ugodno....
        • Gość: mariner Re: ach jakaz strata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 18:05
          Niech idzie do ojca Rydzyka, chociaz zanim skonczy to moze sie sporo zmienic.
        • swantevit Re: ach jakaz strata 02.12.06, 21:39
          Gość portalu: andreas napisał(a):

> a ja wczoraj byłem u znajomych, których pachole
          > w przyszłym roku po maturze zamysla sie o dziennikarstwie....
          >
          > Ach jakiez to piekne czasy były,
          > gdy dziennikarstwo było tylko bodaj w Warszawie!
          > Etatów było skolko ugodno....
          ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
          Ale pisac mozna bylo tylko o jednym..
          Taka polifonia na jeden temat
    • Gość: remi a Sobecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:04
      A pani Sobecka po wtopie z panią Lubińską, gdzie napisała że Lubińska wzięła
      łapówkę od posła Samoobrony, jeszcze nie pakuje torebki? Bo Orkla nie będzie
      chyba chciała wstawiać się za swoją dziennikarką, która ewidentnie skłamała?
      • Gość: jack daniels ukochane dziecko Moje Miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 19:54
        ... to co? nie pójdzie w 3,14zdu? Tak pięknie żarło, te reportaże, te fotki,
        sam cymes /to tak przy szabasie/ Wybieranie dziennikarzy z publikacjami o
        pułapie Pulitzera i WPPhoto tez było niezłą szopką/ tak przy okazji Xmas ;-)/
      • Gość: emil Re: a Sobecka? IP: *.centertel.pl 02.12.06, 20:13
        Sobecka to już teraz chyba kiepko zarabiała bo jakoś tak ubogo wygląda w tych
        tanich ubrankach i marketowej farbie na włosach. Trudno osobę tak zakłamaną
        nazwać dziennikarką - nosił wilk...
        • Gość: nanka Re: a Sobecka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 13:22
          poza tym pani sobecka uwazala sie zawsze za wielka gwiazde
    • Gość: julaaaa Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 13:33
      ciekawa jestem kogo zwolnili z glosu szczecinskiego? chodzi mi o dziennikarzy
      • Gość: julaaaa Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 13:50
        czy ktos wie?
      • Gość: monty Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.chello.pl 03.12.06, 13:53
        Yunona- Sobecka pójdzie na rzecznika prasowego prezydenta, bo w pełni
        zasłużyła na to nitrasowe stanowisko.
        Będzie musiała wziąć za morde kilkunastu nygusów ,co tam siedza na etatach
        i potwornie sie nudzą.
        • Gość: radek Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 15:31
          taaaak
          powinna pójść na rzecznika prasowego do Krzystka bo takiego wchodzenia w d...
          podczas kampanii jaki uprawiała pani redaktor to jeszcze nie widziałem.
          Zasłużyła sobie na wdzięczność,więc powinna zostać wynagrodzona. Jestem
          przekonany,że jak nie ona to jej mąż otrzymają zasłużoną posadę.
          • Gość: Ania a co robi mąż pani sobeckiej ?? mąż ?? IP: *.chello.pl 03.12.06, 15:49
            a co robi mąż pani sobeckiej, bo różne rzeczy słyszałem ?
            powinni ją wypier.do1ić na zbity pysk!
            • Gość: redachtor Re: a co robi mąż pani sobeckiej ?? mąż ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 16:00
              Mąż? Jak to co? Mąż jest rzecznikiem prasowym w Zarządzie Portu, bo go po
              starej ekipie odziedziczyła nowa ekipa i nie ma go jak zwolnić.
              Ta dwójka potrafi się nieźle urządzić obstawiając różne opcje polityczne
              • Gość: monty Re: a co robi mąż pani sobeckiej ?? mąż ?? IP: *.chello.pl 03.12.06, 16:12
                Mąz Sobeckiej straszna wazelinę walił podczas wizyty ministra Wiecheckiego w
                porcie, czytałem na ich stronach , aż mi sie nie dobrze zrobiło.
                • Gość: julaaaa ale kogo zwolnili z glosu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 19:04
                  no powiedzcie kogo zwolnili z glosu szczecinskiego? bo bardzo ciekawa jestem
                  czy jeszcze taki jeden nieprzyjemny typ reporter tam pracuje
                  • Gość: ghyycile to tych g Re: ale kogo zwolnili z glosu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 00:17
                    nikt nic nie wie?to chyba wazne dosyc..moze juz nie bedzie moich ulubionych
                    autorow,.,
    • Gość: ghyycile to tych g Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:26
      sa konkursy jakies?
      • Gość: julaaaa Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 12:55
        no wlasnie nikt nie wie kogo zwolnili. hmmmmm.....
        • Gość: ghyycile to tych g Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:03
          jak w radiu erewan..moze wiec przyjmuja?
          • Gość: julaaaa Re: Media Pomorskie zwalniają pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 14:28
            w radiu przyjmuja znaczy sie poszukuja nawet wiem w jakim
            • Gość: zainteresowany to się podziel swoją wiedzą :) IP: *.chello.pl 04.12.06, 14:53
              • Gość: See Re: to się podziel swoją wiedzą :) IP: 195.85.229.* 04.12.06, 15:48
                Pani K, pan F.
                • Gość: ghyycile to tych g Re: to się podziel swoją wiedzą :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 16:12
                  to jakies nicki czy co?
                  • Gość: zainteresowany Re: to się podziel swoją wiedzą :) IP: *.chello.pl 04.12.06, 16:53
                    ja pytałem o radio które szuka naiwnych :) oj, ludzie , a gdzie umiejętność
                    czytania ze zrozumieniem treści :P ?
                    • Gość: ghyycile to tych g Re: to się podziel swoją wiedzą :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 18:51
                      co to rozumiec jak trwa tkm 2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka