Gość: AfrykaDzika IP: *.chello.pl 26.03.07, 16:12 kto wie jak długo to potrwa??? nie wytrzymam tego !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malutka masakra na Żelechowej!!! IP: *.pl 26.03.07, 16:32 to jest horror... żeby człowiek nie mógł się wydostać z własnej dzielnicy?? zastanawiam się, jak jutro jechać do pracy... jak zwykle A, ale wcześniej czy przespacerować się na Hożą do 107 (bo chyba tak będzie szybciej).. to jest paranoja .. od Ludowej w górę cała Robotnicza zakorkowana, Grzymińskiej połowa do tego cała Studzienna, Żelazna i oczywiście Hoża... koszmar.. ludzie wyłączają silniki, wychodzą na papierosa, czytają gazety... i stoją, stoją , stoją w korku!!! ponoć remont tego mostu, a co za tym idzie objazd przez Żelechową ma trwać 4 miesiące!!! padnę... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaafryka Re: masakra na Żelechowej!!! 26.03.07, 16:42 to że most w remoncie to wiem ale nie strasz ze 4 miechy!!!! niech sie ktos wypowie kto robi przy tym moscie bo oszalejemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: masakra na Żelechowej!!! IP: *.pl 26.03.07, 17:11 ... listonosz mnie uświadomił... tzn, że 4 miesiące to potrwa.. i faktycznie,, w Głosie jest to samo napisane..tyle, że ponoć robi to firma, która robi Wały, które miały byś skończone w grudniu.. :-//// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: im Re: masakra na Żelechowej!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 17:32 Jaki most jest w remoncie? Mieszkam na Golisza. Tu "normalne korki". Pi...ne nauki jazdy i tyle. Dlaczego tak zapchane na Hożej? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaafryka Re: masakra na Żelechowej!!! 26.03.07, 17:33 od godz 14 do teraz mam w oknie zakorkowane 4 ulice i skrzyżowanie, jestem odcięta od miasta :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Most 26.03.07, 18:00 Chodzi o most w ciągu ulicy Franciszka Ksawerego Druckiego-Lubeckiego. Jest remontowany już od kilku miesięcy, ale dotychczas był jeszcze przejazd przezeń jednokierunkowy od Gocławia w kierunku Centrum. Obecnie zamknięto ruch w obie strony i klops. A przeciez jest proste wyjście: wprowadzić ruch dwukierunkowy ulicą Ludową na odcinku od pętli tramwajowej do Stalmacha, przy stoczni GRYFIA i byłym TBO. APELUJĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: mam pomysł dla ZDitm IP: 195.136.49.* 26.03.07, 18:15 Z Ludowej robimy 2 kierunkową na całej długośći > Tramwaje 11 oczywiście będą musiały jechać do końca puszczamy jak 6 . Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: mam pomysł dla ZDitm 26.03.07, 19:40 Strzałowska, Pokoju, Świętojańska też były zapchane. Ale ja i tak mam swoje tajemnicze ścieżki i ok. 17 udało mi się w niespełna 20 min dojechać z Golęcina na Pomorzany :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaafryka Re: mam pomysł dla ZDitm 26.03.07, 22:14 okto ty mi pisz te sciezki ( na majla)bo ja nie wiem jak dojade jutro na ćwiczenia do centrum :((((( do 19 był korek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: mam pomysł dla ZDitm 27.03.07, 14:20 Od Twojej strony się nie da, chyba, ze policja będzie ręcznie ruchem kierować, wtedy masz szansę wydostać się z kotła 10 min. szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: Most 26.03.07, 20:24 0rhplus napisał: > Chodzi o most w ciągu ulicy Franciszka Ksawerego Druckiego-Lubeckiego. Jest > remontowany już od kilku miesięcy, ale dotychczas był jeszcze przejazd przezeń > jednokierunkowy od Gocławia w kierunku Centrum. Obecnie zamknięto ruch w obie > strony i klops. A przeciez jest proste wyjście: wprowadzić ruch dwukierunkowy > ulicą Ludową na odcinku od pętli tramwajowej do Stalmacha, przy stoczni GRYFIA > i byłym TBO. APELUJĘ !!! =============== Nic z tego, ponieważ Ludową jeździ tramwaj w jednym kierunku. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:Niech zrobią 2 kierunkową ludową inaczej będzie IP: 62.233.145.* 27.03.07, 14:03 koszmar Tramwaj 11 puścić jak 6 do golęcina albo niech 11 kończy bieg przy stoczni szczecińskiej, a w zamian przywrócić autobusy 53 , 67 , 69 które teraz do ludowej nie dojezdżają. Tak to można sie meczyć tydzień ale nie 4 miechy.Ciekawe czy ZDiTM śledzi co sie dzieje na Hożej i Strzałowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka do im IP: *.pl 26.03.07, 19:53 Jak to dlaczego na Hożej itp.. bo tędy jest objazd.. Rugiańska, Ludowa, Robotnicza i Hoża... od 14:30 do 16:30 porażka... koło 17 minimalnie lepiej.. może jutro kierowcy sobie wymyślą własne drogi.. chociaż nie wiem którędy.. odcięli nas normalnie od miasta :((( Odpowiedz Link Zgłoś
amazico Re: zakorkowane Żelechowo!!! 26.03.07, 22:20 Z tego, co się orientuję, ma tam powstać jakaś obwodnica obejmująca ul.Kpmuny Paryskiej,Rugiańską, Ludową i jeszcze jakieś, jeśli to ma jakiś związek, to obawiam się, że długo potrwa.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shp80 Re: rowerem jechalem 27.03.07, 17:45 skuter70 napisał: > i zadnych korkow nie zauwazylem:) Może siodełko za wysoko? ;) Pozdro Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryyyyyyyyyba Re: omijajcie Grzymińską!!! IP: *.chello.pl 27.03.07, 15:30 Nie dajcie się wpuścić w kanał i nie wjeżdżajcie w Grzymińską! Wczoraj była tam masakra. Nie dość, że A stał na pętli na Studziennej, to jeszcze trzeba było czekać na włączenie do Robotniczej, a póżniej na Hożej. Sprawniej poszło mi Strzałowską. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikaafryka Re: POMOCY!!!!! 27.03.07, 16:37 dzis to samo: korek od 14 i pewnie znów do wieczora? i jak tu żyć?? smród spalin, tiry pod oknami, makabrrrrrra!!! wrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: zakorkowane Żelechowo!!! IP: *.pl 27.03.07, 17:29 Właśnie na gazecie jest artykuł, w którym jest napisane: Samochody stoją w miejscu już na skrzyżowaniu Studziennej, Robotniczej i Hożej - mówi mieszkanka Robotniczej.. To NIE jest prawda!!! Wczoraj samochody stały na Robotniczej az do samej Ludowej, niektórzy zawracali i próbowali Grzymińską, przez co i ta, do Ośrodka dla Niedosłyszących również była zakorkowana... Ci, co nie mogli wjechać w Studzienną próbowali Żelazną, ale i ta stała w korku!!! Dziś koło 10 ruchem do góry kierowali policjanci (wcześniej pewnie tez, ale wtedy ja jechałam).. jutro muszę być na Komuny najpóźniej 7:30... myślę, na które A wyjść.. na 6?????? Nie wiem, jak to ma być.. jak jeździć do pracy, jak się wydostać z dzielnicy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczony a po co w ogóle remontować? Zburzyć! IP: *.sysnet.pl 27.03.07, 17:46 Przecież w tym mieście nowa ekipa tylko zamyka i likwiduje. Po co męczyć mieszkańców - niech Krzystek z Masojciową zburzą ten most, będzie z głowy. Póki co to im najlepiej "wychodzi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... horror na Żelechowej.. IP: *.pl 27.03.07, 21:57 jeśli nic z tym nie zrobią, ciężko to widzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: zakorkowane Żelechowo!!! IP: *.pl 28.03.07, 17:40 Ponoć od przyszłego tygodnia Ludowa ma być dwukierunkowa... zobaczymy... dziś o 7 nie było tak źle ;)) dość szybko dojechałam do Komuny.. nie wiem, może ludziska dopiero koło 8-9 jeżdzą do pracy i potem korki były???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(((((((((((((((( zakorkowana Żelechowa IP: *.pl 05.04.07, 17:16 no i co? od tego tygodnia mieli zrobić dwukierunkową Ludową, ale jakoś nic się w tej sprawie nie dzieje... a korki jak były, tak są.. Odpowiedz Link Zgłoś
aannii7 Re: zakorkowane Żelechowo!!! 06.04.07, 13:25 O tej porze jest już korek masakra! Nie można sie wydostać z dzielnicy. Ile jeszcze to potrwa???!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(( Re: zakorkowana Żelechowa... IP: *.pl 07.04.07, 19:58 ..no 4 miesiące.. miała być zrobiona Ludowa jako dwukierunkowa i cisza.. wczoraj południe i korek.. ja nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Zakorkowane Żelechowo!!! 07.04.07, 20:27 A pan vajs president, bedac lekarzem, nie ma nic na przeczyszczenie? Odpowiedz Link Zgłoś