Dodaj do ulubionych

koledzy Jacka P. zapraszają dziś na Wały Chrobrego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 13:42
organizowana jest mała popijawa za dawne dobre czasy...
Obserwuj wątek
    • exman Re: koledzy Jacka P. zapraszają dziś na Wały Chro 15.06.07, 13:57
      O, to polecą z "Auld Lang Syne" ?
      • absztyfikant Exman:)))) 15.06.07, 19:25
        www.maybole.org/community/celebrations/christmas/greetings/AuldLangSyne2.mp3

Nie wiem jak oni, ale my mozemy pojechac sobie na forum. Zaintonuj:)))
    • Gość: firmowiec na baczność szczeniaki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 13:59
      Jako że nie zaprosili szczeniaków z PO to teraz atak? Gó..arze niech jeszcze
      postoją w korytarzu jak przedsiębiorcy się bawią!
      Stać na baczność i łapy lizać, scczeniaki!!!
      • Gość: ? tak było czy to domysły? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 13:03
        nie wpuścili kogoś? kogo?
      • Gość: brutus Re: na baczność szczeniaki!!! IP: *.globalconnect.pl 17.06.07, 09:57
        weź, nie przynoś wstydu izbie takimi komentarzami, biznesmęcie.
        Właśnie dlatego, pomimo posiadania zaproszenia, tam nie poszedłem. Żeby nie
        stykać się z większością takich buraków, jak Ty, traktujących galę jak pokaz
        próżności.
        Żal mi Was, pseudo biznesmenów, z wystającą z butów słomą, traktujących izbę
        jak kolejną okazję do pokazania tego ile mam kasy:)
        • Gość: esta Re: na baczność szczeniaki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:32
          żal i bieda dupę ściska? to zabiezr się do robienia interesów a nie czekaj aż
          ci z polityki skapnie jakaś posad, ty śmieciu
      • Gość: wredna baba Re: na baczność szczeniaki!!! IP: *.szczecin.mm.pl 17.06.07, 23:43
        firmowcu, czy ty tak stales kiedys na bacznosc???, czy Ci kurcze partyja dala,
        "fachowcu"?
    • Gość: dyzio Re: koledzy Jacka P. zapraszają dziś na Wały Chro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 14:00
      Za swoje się kmiocie bawią a nie za publiczne, tak jak twoi chłoptasie z PO
      • Gość: ? Re: koledzy Jacka P. zapraszają dziś na Wały Chro IP: 195.28.182.* 15.06.07, 14:02
        a gdzie PO świętuje koalicje z PiS ?
      • Gość: wredna baba Re: koledzy Jacka P. zapraszają dziś na Wały Chro IP: *.szczecin.mm.pl 17.06.07, 23:46
        a Ty dyziu, za swoje kiedykolwiek bawiles sie na takich imprezach czy za
        publiczne moze i nawet nachapales sie na koszt Panstwa
    • Gość: gosc Re: koledzy Jacka P. zapraszają dziś na Wały Chro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 14:01
      Jasne szczegolnie z elyt mlodego PO zabijacy sie o zaproszenia....P. pewnie nie wie jakich Slawomirow
      ma wsrod kolegow
    • exman Re: koledzy Jacka P. zapraszają dziś na Wały Chro 15.06.07, 14:29
      Skąd ta nienawiść w narodzie ? Niech sie bawią ci z lewa i ci z prawa. Nikt
      nikomu nie musi do kieliszków zaglądać. Ważne coby na takim przyjęciu nikt nie
      poczuł się kwiatek na kożuchu.
      • Gość: miki Re: koledzy Jacka P. zapraszają dziś na Wały Chro IP: *.chello.pl 15.06.07, 15:29
        Najlepsza izba gospodarcza w Polsce , szkoda że jest to małe przełożenie na
        ogólny widok gospodarczy Szczecina.
    • andreas.007 na tonącym niezatapialnym podobno grali do konca.. 15.06.07, 18:59
      na tonacym niezatapialnym Titaniku tez podobno
      bawiono sie i grali do konca... ;))

Moze bawia sie za odprawy swoje i rodziców...

to był żart, ZARTOWAŁEM...
      • Gość: stone Re: na tonącym niezatapialnym podobno grali do ko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 19:12
        nie zaprosili? takiego byznesmena???!!!!
        • andreas.007 Re: na tonącym niezatapialnym podobno grali do ko 15.06.07, 19:22
          widzisz jaka niesprawiedliwośc... jestem z Wami przyjaciele!
    • Gość: malkontent jacy byznesmeni taka izba, jaka izba take maisto.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 13:01
      ilość nie przechodzi w jakość niestety, choć tym wychowanym na Marksie może tak
      się wydawac :)
      • rewers10 Re: jacy byznesmeni taka izba, jaka izba take mai 16.06.07, 13:03
        Gość portalu: malkontent napisał(a):

> ilość nie przechodzi w jakość niestety, choć tym wychowanym na Marksie może tak
        >
        > się wydawac :)

rozumiem,że w twoim mniemaniu wszyscy biznesmeni to komuchy ?
        • Gość: malkontent Re: jacy byznesmeni taka izba, jaka izba take mai IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 13:09
          w tym miescie poza kilkunastoma firmami, które osiągnęły sukces dzięki
          kreatywności. Cała reszta to dzieci systemu i rozprowadzania ludzi przez Jacka
          P. po firmach budżetowych oraz druga kategoria to białoskarpetkowi hurtownicy i
          handlarze...
          • rewers10 Re: jacy byznesmeni taka izba, jaka izba take mai 16.06.07, 13:13
            Gość portalu: malkontent napisał(a):

> w tym miescie poza kilkunastoma firmami, które osiągnęły sukces dzięki
            > kreatywności.

to te zaprzyjaźnione z PO ?
            • Gość: v2 może nastąpi popis "nowych" firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 13:22
              czytam te wypowiedzi i myślę : polskie piekło
            • Gość: Optymista Re: jacy byznesmeni taka izba, jaka izba take mai IP: *.globalconnect.pl 16.06.07, 13:27
              Ciekawy wątek, teraz już coś rozumiem - pamiętam jak ludzie/moi klienci,
              zazwyczaj należący do PIGi podczas kampanii namawiali do głosowania na pana JP i
              podobno dawali swoje numery telefonów do rozyłania sms przez sztab JP, też
              dostałem i cięzko byłem zdziwiony skąd/w mojej sieci mówili że to nie oni -
              chwilami było to zabawne bo o niektórych wiedziałem że mają twarde poglądy pro
              PiS lub PO i domyślałem się że to jest jakoś związane z ich znajościami w
              kręgach SLD , ale myślałem że to chodzi o konkretne osoby a nie całą organizację
              • Gość: malkontent problem w tym, ze poza paroma firmami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 19:25
                i to głownie z kręgu nowych technologii (ale bynajmniej nie mam na mysli
                unizeto :)) to cały ten nasz państwowo skarbowy przemysł był i jest jedną
                wielką maszynką do odkladania kasy. stocznie, zakłady budżetowe, firmy
                budowlane - wszystko żyje z układów... i to jest troche smutne...
                • Gość: Optymista Re: problem w tym, ze poza paroma firmami IP: *.globalconnect.pl 16.06.07, 19:48
                  mam nadzieję że trochę przekolorowałeś... :( bo to trochę smutne lekko mówiąc -
                  kiedyś jak przjechałem do tego miasta to wydawalo mi się że to miasto poporostu
                  jest na tyle głodne że w krótkim czasie musi pęknąc i inwestorzy się pojawią,
                  później przestałem się nad tym zastanawiac i zacząłem robi swoje. Jakieś 2 lata
                  temu w rozmowie z jednym klientem rzucilem taką luźną myśl że może komuś kto ma
                  wpływy, pasuje tak jak jest bo ma w tym interes, tanie grunty, brak konkurencji
                  na rynku pracy i wogóle - ale to była taka opcja gdzieś 5 w kolejności. Hm...
                  taka historia postawienia Ikei by pasowała do tej teorii...
                  • Gość: malkontent Re: problem w tym, ze poza paroma firmami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 22:57
                    kiedyś ktoś zauważył (połowa lat 90 tych) że kulturę biznesu w Szczecinie
                    kształtują przedstawiciele handlowi. Choć jestem pełen szacunku dla ich
                    ciężkiej pracy, to ubolewam nad tym, że nie było w tym procesie przeciwwagi w
                    postaci firm o kulturze produkcyjnej, obliczonej na długotrwały efekt...
                    • andreas.007 Re: problem w tym, ze poza paroma firmami 16.06.07, 23:05
                      długotrwały efekt jest charakterystyczne - zdaje mi sie,
                      dla firm, które swoja ciagłosc upatruja nie w jednym człowieku
                      czy aktualnym układzie, ale własnie w sile swojej, swojego dziłania...

Zauwaz telewizja prywatna była Gryf, działała,
                      ale jak własciciel zmarł... skonczyła sie!
                      Dlaczego... prawdopodobnie to ten człowiek by jej siła...
                      To tez pewna umiejetnośc budowania takich firm na dłuzej....

Z drugiej strony firmy jednopokoleniowe
                      maja swoja dobre strony dla biznesu
                      albowiem powstaje nisza dla kogos innego... ;)
                      Powiem w sposób naturalny!
                      • Gość: Optymista Re: problem w tym, ze poza paroma firmami IP: *.globalconnect.pl 17.06.07, 12:20
                        Akurat Gryf to dla mnie przykład przeregulowania państwa... jak zmał właściciel
                        to telewizja staneła bo koncesja była na człowieka nie firmę i KRRiT nie kwapił
                        się z szybkim rozwiązaniem sytuacji dopiero jak media się tym zajeły to coś
                        ruszyło ale niestety spółka już zaczeła się zadłużac i pewnie dlatego już się
                        nie podniosła. Szkoda, konkurencja w lokalnych mediach to zawsze urozmaicenie...
                        Z tego co kojaże to właścicielem Gryfa to ten sam co Eurotrade a oni chyba
                        jeszcze funkcjonują.
                        • Gość: Carol Re: problem w tym, ze poza paroma firmami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:40
                          Wdowa nie chciała tej TV prowadzić i tyle. Nie dziwę się jej zresztą. Po
                          powstałym szumie , koncesję miałby przepisana jak tylko by tego chciała.
                          Powodem tego były raczej straty na działalności operacyjnej tej tv, krótko
                          mówiąc trzeba było dopłacać ponad 500 tys zł rocznie. Wdowa nie chciała
                          dopłacać a chętnych nie było. Ot i cała tajemnica.
                          • Gość: szczecinianka ech nudy byly... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 19:05
                            i zenujaca Pani Sylwia majdan na sile sponsorowana przez tate i jej tandetne
                            kreacje bleeee
                            • Gość: też szczecinianka było super... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 19:59
                              Chyba byłyśmy na 2 różnych imprezach? Pokaz mody był znakomity. Świetnie
                              przygotowana choreografia, doskonała muzyka. Sukienki zwiewne, utrzymane w
                              modnej linii, pasujące do nastroju wieczoru, piękne modelki z Omi na czele.
                              Towarzystwo było nieźle ubrane - mało buraków i platikowych panienek.
                              Polityków prawie nie było widać, no i dobrze.
                              Największym skandalem był fakt, że nie było prezydenta Krzystka natomiast
                              grupka młodocianych działaczy PO jakoś zdobyła zaproszenia i nie przeszkadzało
                              im to, że jedli i pili na koszt tych, których pomiawiają i szkalują. Ale
                              darmowe koryto nie śmierdzi...
                              • Gość: nastepna szczecini Re: było super...owszem ale ciuchy straszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 20:02
                                Poprzednia impreza lepsza...
                                Co do kolekcji cos okropnego zreszta takie bylo zdanie wiekszosci ale nie
                                wypadalo nie klaskac...
                                Ach ta dyplomacja)
                              • Gość: la...mode pikne modeleki ...chyba stare baby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 20:05
                                a omi do pieknych nie nalezy ryj paskudny ...
                                pikna modelka to adriana lima a nie podstarzala Saleta i paskudna Omena ..
                                ech ta swiatowosc niektorych, niestety kobiety byly ubrane strasznie wtym roku
                                kiczowato i tandetnie, byc moze im podobala sie tandeta Sylwi majdan.
                              • Gość: burak Re: było super... IP: 195.28.182.* 17.06.07, 21:04
                                > Największym skandalem był fakt, że nie było prezydenta Krzystka natomiast
                                > grupka młodocianych działaczy PO jakoś zdobyła zaproszenia i nie przeszkadzało
                                > im to, że jedli i pili na koszt tych, których pomawiają i szkalują. Ale
                                > darmowe koryto nie śmierdzi...

to taka moda młodych szakali
                            • Gość: miss Re: ech nudy byly... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 03:05
                              michal nudny jestes, wez sie zabierz za swoje projektowanie bo zalosc i zenada
                              w twoim wydaniu to za malo powiedziane
                          • Gość: wredna baba Re: problem w tym, ze poza paroma firmami IP: *.szczecin.mm.pl 17.06.07, 23:59
                            CAROL, amen!!!! cala prawde powdziales, w koncu ktos to zrobil
          • Gość: wredna baba Re: jacy byznesmeni taka izba, jaka izba take mai IP: *.szczecin.mm.pl 17.06.07, 23:50
            nie tylko rozprowadzani przez Jacka P., rozprowadzani rowniez przez M.S, sponsor
            Zapol, jakos sie nie pojawil, glowny ROZPROWADZACZ
            • Gość: GO Re: jacy byznesmeni taka izba, jaka izba take mai IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:36
              O czy tu gadać. Jaki Szczecin jest, każdy widzi. Izba to stowarzyszenie
              wzajemnej reasekuracji towarzyszy.
    • zkaszelm Re: koledzy Jacka P. zapraszają dziś na Wały Chro 01.12.07, 08:51
      nie robia komuchy dogrywki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka