Dodaj do ulubionych

Dziewczyny!! Szukam fryzjera "idealnego"!!!! Help!

15.06.07, 18:43
Albo fryzjerki, w Szczecinie, zeby zrobila mi ladny baleyage albo delikantne
pasemka.
Moze polecicie mi kogos sprawdzonego?

Mam taki "mysi" kolor wlosow i sa one dosc cienkie, wiec dobrze by bylo, zeby
poradzily mi dziewczyny o podobnej strukturze wlosa, bo z wlasnego
doswiaczenia beda w stanie cos powiedziec...

Z gory ogrooomne dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Dziewczyny!! Szukam fryzjera "idealnego"!!!! IP: *.chello.pl 15.06.07, 19:31
      nie pamietam - jak się azywa to studio... ale fyzjer to Krzysztof - a siedziba
      jest na Jagielońskiej - prawie na samym końcu - tam, gdzie Cafe Jerzy - wejście
      jest niżej - przechodzi się przez brame i tam jest fryzjer.

Krzysiek jest mistrzem blondu :)
    • Gość: ulhappy Re: Dziewczyny!! Szukam fryzjera "idealnego"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 19:55
      hej mam identyczne wlosy.tez mowie na nie mysie bardzo polecam gooldwela.jak
      jest bar rab,w strone pl kosciuszki 1 w lewo.za poczatku uliczki polecam
      szefowa agnieszke SCINA NAPRAWDE SUPER I FARBUJE POZDR
    • Gość: ja Re: Dziewczyny!! Szukam fryzjera "idealnego"!!!! IP: *.szczecin.mm.pl 15.06.07, 22:10
      Sprawdziłam naprawde wielu i moim zdaniem najlepszy jest Sebastian z salonu na
      Kaszubskiej, prawie naprzeciw Pleciugi. Potrafi każdego ostrzyc tak, że jest
      zadowolony, a włosy jeszcze długo się dobrze układają, nawet jak odrosną. A
      jeśli chodzi o farbę, to Patrycja z tego samego salonu jest rewelacyjna.
      Serdecznie polecam, naprawde warto sprawdzić.
    • nutelka1234 Re: Dziewczyny!! Szukam fryzjera "idealnego"!!!! 15.06.07, 22:41
      DZIEKI!
      Teraz musze jakos znalezc ich w googlach (w Szczecinie bede pod koniec
      czerwca;))

Kiedys chodzilam do Ernesta Kawy, ale mowiac szczerze kiepskie ma podejscie do
      klientek i niestety to nie on obsluguje tylko jakis stasznie niemily gosc,
      brrrrr...
      • mus11 Yes- nie polecam 16.06.07, 10:45
        To wlasnie jest salon ernesta...
        zblazowane towarzystwo, moja kolezanke wypuscli z niedokonczona robota (np
        mokrymi wlosami!!!) bo sie spieszyli...

Tragedia
        • Gość: iza gabriel IP: 83.168.74.* 17.06.07, 09:19
          JA POLECAM PANIA SYLWIE Z SALONU GABRIEL, ULICA WYSZYNSKIEGO - ZAWSZE JESTEM
          ZADOWOLONA Z BALEYAGU JAKI MI ZROBI. POLECAM !!!!
        • Gość: wy też? Re: Yes- nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 22:51
          ja całe lata chodziłam do ernseta,ale jego totalny brak podejścia jest
          wkurzający.zostawiasz 100 a on cie traktuje jak dziecko..
          • Gość: gość Re: Yes- nie polecam IP: 83.168.96.* 20.06.07, 21:26
            Od lat chodzę do Ernesta Kawy i niestety muszę stwierdzić, że teraz jest gorzej
            Nie zawsze chyba chce mu się doradzić fryzurę lub podpowiedzieć coś nowego.
            Włosy farbują jego pracownicy, niektórzy mają problem z doradzeniem lub
            dobraniem koloru. Ostatnio byłam bardzo niezadodolona, no i nie jest tam tanio.
            • Gość: mada Re: Yes- nie polecam IP: *.g4-net.com 07.07.07, 11:08
              i do tego trzeba sie umowic z dwutygodniowym wyprzedzeniem "bo do niego" a on
              nawet nie podchodzi do ciebie!
              ale juz widze fajne adresy
    • 1.bazyl Re: Dziewczyny!! Szukam fryzjera "idealnego"!!!! 16.06.07, 11:04
      Najlepszy jest pan Jacek ze Studio Trico. Maja kilka siedzib, m.in. na pl.
      Kilinskiego obok Centrum Fitnessu ACTIVE.
    • Gość: gupek Re: Dziewczyny!! Szukam fryzjera "idealnego"!!!! IP: *.chello.pl 16.06.07, 12:42
      Ja mogę Cię wpierw rozczochrać tu i ówdzie. A potem wielkim grzebieniem
      przejechać tu i ówdzie.
    • Gość: Frustrat Re: Dziewczyny!! Szukam fryzjera "idealnego"!!!! IP: 195.28.182.* 16.06.07, 21:42
      Ludzie maja większe problemy na Głowie!!!!!!!!!
      • Gość: miki Re: Dziewczyny!! Szukam fryzjera "idealnego"!!!! IP: *.chello.pl 17.06.07, 10:06
        Czy to prawda ,że na fryzjerów przyjmuja teraz samych homoseksualistów.
        • Gość: taki ktoś Re: Dziewczyny!! Szukam fryzjera "idealnego"!!!! IP: *.chello.pl 21.06.07, 22:34
          Gość portalu: miki napisał(a):

> Czy to prawda ,że na fryzjerów przyjmuja teraz samych homoseksualistów.

Zapytaj pana Romana - on o homoseksualistach wie wszystko (no, prawie wszystko -
          wszystko wie, nomen ome, WIErzejski).
    • Gość: kika Re: Dziewczyny!! Szukam fryzjera "idealnego"!!!! IP: *.centertel.pl 19.06.07, 07:04
      Od kilku mc próbuję znależć dobrego fryzjera który zrobi mi jasne pasemka (to
      chyba nie super wymagania?). Niestety jeden fryzjer totalnie spalił mi włosy, a
      drugi nie ma pojęcia jak wyglądają słoneczne pasemka ( studio Yes ). Czy tylko
      liczy się zysk i kasa ? ładuje się na głowy klientek złe farby i nie dopasowane
      kolory aby tylko zarobić ( za dużą kasę na dodatek ). Mam dość braku
      profesjonalizmu i chałtury więc z dużym zaciekawieniem czytam wątek. Dziewczyny
      nie dajmy się oszukiwać.
    • Gość: hexa Re: Dziewczyny!! Szukam fryzjera "idealnego"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:20
      studio KEUNE przy Kaszubskiej za placem Lotników
      • Gość: hexa Re: Dziewczyny!! Szukam fryzjera "idealnego"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 08:56
        Przepraszam, pomyliłam ulicę, studio KEUNE jest oczywiście na Małopolskiej, ja
        polecam Monikę, choć wiem ze inni tez są OK!!!
    • gora_zlota Re: Dziewczyny!! Szukam fryzjera "idealnego"!!!! 19.06.07, 10:18
      też polecam Sebastiana z Kaszubskiej. jest naprawde dobry
      • nadiaa4 Re: Dziewczyny!! Szukam fryzjera "idealnego"!!!! 20.06.07, 22:25
        Ja też gorąco i szczerze polecam Sebastiana z Kaszubskiej. Jest naprawde
        super,samo strzyżenie trwa godzinę i włosy układają się potem cały czas. Jeśli
        chodzi o farbowanie i rozjaśnianie trwa długo ale włosy są nadal zdrowe i
        lśniące.Chodzę do niego od lat i jeszcze nie było tak żebym wyszła nie
        zadowolona."no może raz" ale odrazu wyczuł:) "Warszawa ma Czajkę a Szczecin
        Sebastiana" Gorąco Polecam!!!!!
    • anamar Re: Dziewczyny!! Szukam fryzjera "idealnego"!!!! 19.06.07, 15:28
      andreasa spytaj.on się zna na wszystkim.
    • Gość: czuprynka Sebastian z salonu Evolution na Kaszubskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:49
      jak do fryzjera to tylko do Sebastiana. Bywałam w wielu salonach ale tylko on
      poradził sobie z moimi włosami. Idealnie dobrany kolor, fryzura cudoooo!
      Nie bez znaczenia jest też miła i profesjonalna obsługa w salonie. Polecam!
      • Gość: xxx Re: Sebastian z salonu Evolution na Kaszubskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 09:56
        byłam u tego Sebastiana -sorki ale jak wróciłam do domu to tylko czułam odpływ
        sporej kasy i nic poza tym. Nikt nawet nie zauważył, że byłam u fryzjera (a
        poszłam tam z zamiarem totalnej przemiany, ścięcie dobór fryzury itd.)skończyło
        się na pocieniowaniu mało widocznym zresztą a dość kosztownym. W tej cenie
        zawsze u innego fryzjera mam baleyage ścięcie i modelowanie
        • Gość: Sylwia Studio vis a vi Turzyna IP: *.chello.pl 21.06.07, 10:33
          Prowadzi je młode małżenstwo, osobiście chodze do żony czyli pani Magdy,
          świetnie strzyże i robi pasemka. Jej mąż świetnie strzyże ale pasemek nie robi.
          Polecam ich ,bo są poprostu dobrzy.
      • Gość: Gosia Do Czuprynki IP: *.szczecin.mm.pl 21.06.07, 12:25
        Jaki jest koszt ścięcia i modelowania u Sebastiana?
        • Gość: xxx Re: Do Czuprynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 12:41
          za ścieniowanie bez modelowania zapłaciłam 100 zł i nic ciekawego na głowie niestety
          • Gość: ? Re: Do Czuprynki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 13:51
            Sebastian to ten, który kiedyś pracował w CH Magnet na POgodnie? Tamten był super!
            • Gość: czuprynka Re: Do Czuprynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 15:55
              tak Sebastian pracował kiedyś w Magnecie
        • Gość: czuprynka Re: Do Czuprynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 15:55
          ja zawsze płacę ok 80 zł za scięcie i modelowanie, z tego co zauważyłam koszt
          ścięcia + modelowania w zależności od długości włosów to od 55 - 95 zł
          • Gość: gosia Re: Do Czuprynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 22:26
            ...no sorry, ciekawe, że tak dobrze tutaj znają cenniki Pana Sebstiana, pewnie
            darmową reklamę sobie robią... bo najlepiej anonimowo i nikt nie może sprawdzić,
            że sami sobie wypisują te opinie.

a Ty kobieto jak chcesz zrobić sobie fajną fryzurę to idź, ale nie do
            przereklamowanego i ubarwionego przez współpracowników Sebastiana... popytaj
            kolezanki, które sprawdziły i są zadowolone z fryzjera, ale nie przez net.

A Pan Ernest jest super i nie wiem o co się go czepiacie mi super doradził i
            jestem zadowolona
            • Gość: klientka Re: Do Czuprynki IP: *.devs.futuro.pl 07.07.07, 14:49
              Sebastian jest przereklamowany
              • Gość: katoda Re: Do Czuprynki IP: *.g4-net.com 07.07.07, 20:02
                A dziewczyny pracujące u niego? Podobna wioletka jest ok?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka