Dodaj do ulubionych

sygnalizacja

IP: *.zsi.pl 01.03.01, 13:47
Podobnie jest z sygnalizacją świetlną przy pentli tranwajowej na Pomorzanach.
Jedzie tramwaj a pali się żółte światło. Trzeba uważać.
Obserwuj wątek
    • grogreg Re: sygnalizacja 02.03.01, 12:28
      Mozesz potwierdzic te informacje? Rozumiem, ze chodzi o sygnalizacje wzbudzana
      przez tramwaj. Znaczy sie jest to instalacja ZMK.
      Jesli jest tak faktycznie jak piszesz to sie za to wezme
      • Gość: lijo Re: sygnalizacja IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 01.05.01, 22:17
        czy pod szumnie brzmiaca nazwa "sygnalizacja" miescza sie rowniez oznaczenia
        poziome na drodze ?
        bo jesli tak - polecam wyprzedzanie przy przerywanej linii na kilku odcinkach
        drogi przez police do nowego warpna (szczegolnie w lesie podczas slonecznej
        pogody i nieobowiazkowych swiatlach mijania). jesli sobie teraz do was gadam to
        tylko dlatego, ze mam bardzo dobry kontakt psychiczny ze swoim samochodem,
        ktory nie boi sie wystawienia na probe silnika dla ratowania mojego zycia.
        • Gość: grogreg Re: sygnalizacja IP: *.miasto.szczecin.pl 02.05.01, 08:53
          Oooo! Do nowego Warpna jezdzimy? Po proszek do prania jak sadze? I jak pirat
          jezdzimy? Wyprzedzamy bo linia przerywana, choc zdrowy rozsadek tego odradza.
          • Gość: lijo Re: sygnalizacja IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 02.05.01, 22:29
            do nowego warpna jezdzimy bo jest tam pare pieknych miejsc, z ktorymi jestesmy
            zwiazani emoclonalnie i musimy czasem podbudowywac nasza delikatna konstrukcje
            psychiczna. zreszta gie cie to obchodzi drogi grogregu :), a chocby i po faje i
            gumiesie, to co, w koncu do swoich jade, nieprawdaz ?.
            zdrowy rozsadek (znowu te nieznane slowa!) wlacza sie dopiero za druga raza, bo
            czlowiek (jejku, sorry - kobieta) gupia jezd taka, bo wymysliwa sobie ze jak
            namalowuja przerywane to niby jezd fajnie i bezpiecznie i mogie robic to co mi
            wymalowuja, no nieeee??
            • Gość: grogreg Re: sygnalizacja IP: *.miasto.szczecin.pl 04.05.01, 08:09
              bynajmniej. To ze linia jest przerywana jeszcze o niczym nie swiadczy.
              Wyprzedzac trza wtedy kiedy jewst sie absolutnie pewnym ze niczym to nie grozi.
              Ot cala filizofia
              • Gość: lijo Re: sygnalizacja IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 22:01
              • Gość: lijo Re: sygnalizacja IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 04.05.01, 22:03
                gregusiu....jestes taki madry.... jak bum cyk cyk. jak ja ci sie odwdziecze ??
                • Gość: grogreg Re: sygnalizacja IP: *.miasto.szczecin.pl 07.05.01, 09:19
                  Ojoj, lista mozliwosci jest taka dluga....
                  • Gość: lijo Re: sygnalizacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.01, 18:32
                    gotowanie, pranie i masaz odpada.
                    mozemy negocjowac pączki i cenne rady zyciowe (bo ja
                    jestem z tych co to wszystkie rozumy pozjadaly - moja
                    babcia tak wygaduje)
                    • Gość: grogreg Re: sygnalizacja IP: *.miasto.szczecin.pl 11.05.01, 09:34
                      Kurcze. a ja wlasnie na zraziki z boczkiem liczylem.
                      No nic, dobre rady tez moga byc.
                      • Gość: lijo Re: sygnalizacja IP: 217.98.224.* 11.05.01, 18:22
                        zraziki z boczkiem, tez mi cos...
                        rada na dzisiaj: nie licz na zbyt wiele, bo od zawiedzionych nadziei dostaje
                        sie wrzodow i nie mozna jesc zrazikow.

slinka: wracaj!... jutro robie zraziki... z boczkiem, ogoreczkiem, cebulka i
                        chlebkiem.
    • Gość: lijo Re: sygnalizacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 19:21
      najdrozszy grogregu,
      to zaszlo juz za daleko. musimy z tym skonczyc, bo co ludzie powiedza...
      zegnaj zraziku, zegnaj winko (buuu), zegnajcie chlebki (kuna chata - co to za
      pomysl-ziemniaczki w zrazikach ??).
      • Gość: grogreg Re: sygnalizacja IP: *.miasto.szczecin.pl 16.05.01, 09:29
        Ze co? Nie bedzie zrazikow, ziemniaczko i serniczka? Ozesz ty niewdzieczna!
        Zoladek mi lamiesz.
        • Gość: lijo Re: sygnalizacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 21:09
          bo ja jestem z tych co obiecuja, a nie daja.
          ciesz sie ze lamie ci zoladek, a nie inne czesci ciala (bo burczki w brzuszku
          mozna oszukac; wskazane żelki gumisie albo ciągutki-węże).
          ...no dobra...bulka ze smalcem moze byc ?? (jak odpiszesz, ze smalec ma byc
          wytopiony ze swiezej sloninki i podwedzonego boczku w proporcjach 2:1, z duza
          iloscia sprazonej cebulki, marynowanym czosnkiem i tartym jablkiem - to jako
          prymitywistka - dam ci w morde LUP! LUP! :) )
          • Gość: grogreg Re: sygnalizacja IP: *.miasto.szczecin.pl 17.05.01, 08:02
            I zkwareczki maja byc malutkie i chrupiace, a buleczka grahamka z ziarnami
            slonecznika na wierzchu.

No to wal!
            • Gość: lijo Re: sygnalizacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 16:24
              trąbo - jestes profanem.
              do polskiego smalcu pasuje jeno polskie, biale
              chrupiace, jeszcze cieple pieczywko.
              a z grachamki mozesz sobie zrobic co najwyzej zupke
              cebulowa "w chlebku" a la kingsajz - dla
              krasnoludkow...
              • Gość: grogreg Re: sygnalizacja IP: *.miasto.szczecin.pl 18.05.01, 10:01
                Bluznisz niewierna?
                To ciemne pieczywo jest tradycyjnym polskim wypiekiem. Ze niby polski chlop se
                wybielone pieczywko jadl? A figa! Ciemnie jak noc i jeszcze piasek mu miedzy
                zembami zgrzytal.

A zupe cebulowa to francuzow Krol Leszczynski warzyc uczyl. O!
                • Gość: lijo Re: sygnalizacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 18:39
                  Gość portalu: grogreg napisał(a):

> To ciemne pieczywo jest tradycyjnym polskim wypiekiem. Ze niby polski chlop se
                  > wybielone pieczywko jadl? A figa! Ciemnie jak noc i jeszcze piasek mu miedzy
                  > zembami zgrzytal.

wybacz, smakoszu, ale ja (w przeciwienstwie do bezzebnych leciwych dziadkow)
                  rodzilam sie po krolu ćwieczku...

• Gość: lijo Re: sygnalizacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 16:26
              a tak a propos....
              moze bys zajrzal na ivest kredyt-krwiiii, i odpowiedzial, jak sie ludzie ciebie
              grzecznie pytaja.
              • Gość: grogreg Re: sygnalizacja IP: *.miasto.szczecin.pl 18.05.01, 10:02
                Czemu mnie draznisz z rana?
                • Gość: lijo Re: sygnalizacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 18:35
                  Gość portalu: grogreg napisał(a):

> Czemu mnie draznisz z rana?
                  z sympatii.

• Gość: grogreg Re: sygnalizacja IP: *.miasto.szczecin.pl 22.05.01, 11:47
                    Eeee...? A co robisz z ludzmi z antypati.
                    • Gość: lijo Re: sygnalizacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 21:46
                      dzwonie do nich w nocy, mowie, ze jestem z policji, ze w ich bloku jest bomba,
                      a patrol nie zdazy dojechac na ewakuacje.
                      • Gość: grogreg Re: sygnalizacja IP: 212.160.165.* 31.05.01, 08:56
                        Spodziewalem sie czegos bardziej spektakularnego. Wysil sie troszke.

plocam klasyke: "Teksanska masakra pila mechaniczna"
                        • Gość: lijo Re: sygnalizacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 17:53
                          przepraszam, znowu zachowalam sie jak gowniara...to dlatego ze chce ci sie
                          przypodobac i wydawalo mi sie ze bede zabawna...
                          za klasyke dziekuje - gadżety, po ktorych trzeba sprzatac mnie nie interesuja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka