Dodaj do ulubionych

Loty do Australii

27.05.11, 11:12
Hej

Wybieram sie do Australii na 4 miesiace i szukam biletu ale juz swira dostaje...
Orientuje sie ktos jak tanio tam doleciec?
30 lipca musze tam byc i tak oststniego listopada bym chcial wracac +- tydzien wczesciej moge wyleciec lub wracac.
Móglby mi ktos pomóc znalezc tani lot do Cairns? Pasowalo by mi z niemiec.
Nie mam nic przeciwko by lot 3 dni trwal... chodzi tylko o cene

Pozdrowienia

Alan
Obserwuj wątek
    • untochables Re: Loty do Australii 27.05.11, 16:44
      www.rezerwuje.pl/bilety-lotnicze
      wychodzi na to że z Frankfurtu - do Londyny i dalej Quantas do Sydney i Carins

wyszkiwarka pokazuje taki lot za 3840
      jeśli nadal jest to za drogo dla ciebie - Lufa ma aktualnie promocje do Singapuru za 2000 musisz szukać połaczenia dalej - np. do Kula Lumpur i Air Asią do Australi ale to chyba przekombinowane
      ostatnio do Australi też Brunei miało promocje
      generalnei trzeba szukać ;)
      • Gość: flash Re: Loty do Australii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 20:19
        chyba taniej nie bedzie jak proba kupna czegos np w promocji do jakiegos azjatyckiego kraju (Tajlandia, Singapur, Malezja), a dalej liniami Air Asia.
        Bezposrednio (z miedzylodowaniem i przesiadka gdzies) chyba oststnio najtaniej widzialem gdzies 3500-3800 ale juz nie pamietam gdzie to bylo.
        • neronek1 Re: Loty do Australii 30.05.11, 12:07
          zgadza sie najtaniej wyjdzie lecieć air asia !
          pozdr
          neronek
          • Gość: Aborygen Re: Loty do Australii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 17:27
            a ile kosztuja loty z krajkow azjatyckich do Australii liniami Air Asia?
            • untochables Re: Loty do Australii 05.06.11, 23:16
              www.airasia.com

zobacz ceny ;)
              • Gość: Aborygen Re: Loty do Australii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 15:30
                hmm tak na szybkiego dla sprawdzenia wzialem lot z Bangkoku to Melbournne w lipcu cena cos okolo 1500 zl
                z Malezji 1200 zł
                Ja dobrze angielskiego nie znam wiec musze sie wczytywac i na spokojnie sprawdzac, ale tak orientacyjnie ponizej tych kwot sie poleci np. z innego azjatyckiego panstwa? Ma ktos doswiadczenie z tanszymi lotami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka