Dodaj do ulubionych

brak potwierdzenia z Ryanair

IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.12, 07:57
Może kto mi podpowie co to znaczy- zarezerwowałam lot w Ryanair do Malmo, ale dostałam tylko potwierdzenie wstępne przy rezerwacji- potwierdzenia na @ nie dostałam, pieniędzy z karty nie ściągnęli, minęło już 5 dni i nic. Nie wiem co robic, bo czas ucieka a ja nic innego nie rezerwuję ( np. hotel lub inny transport)bo nie wiem czy mam ten lot. Boje się że w końcu zostanę z niczym .Czy miał ktos taką sytuację? Będę wdzięczna za podpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: pp Re: brak potwierdzenia z Ryanair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 08:14
      Jeśli po zakupie pokazała się strona z potwierdzeniem i kodem rezerwacji to powinno być ok.
      Wejdź na zakładkę o rezerwacji i sprawdź, czy jest w systemie - spróbuj odprawić się online.
      Jeśli masz dostęp do karty online, zobacz w podglądzie operacji karty, czy masz założoną blokadę - pieniądze mogą zostać ściągnięte parę dni po zakupie. Jeśli karta jest debetowa i masz podgląd dostępnych środków, sprawdź kwotę pozostałą na koncie.
      A może po prostu zadzwoń na infolinię. To nie boli. W dwie minuty wyjaśnisz wszystko.
    • Gość: luska Re: brak potwierdzenia z Ryanair IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.12, 10:22
      Dziekuję za podpowiedź, dzwoniłam, wyjaśniłam, rezerwacji nie ma. Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka