Gość: wiruanczyk IP: 195.116.69.* 31.10.06, 10:13 nie sądze aby usuniecie niewielkiej ilosci masla miala jakikolwiek wpływ na zmniejszenie ilosci kcal gdyz sam ten deser jest "bombą" kaloryczną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeramus Mus czekoladowy III IP: *.acn.waw.pl 08.12.06, 19:24 lepszy bez masła, bo lżejszy; spróbujcie z białą kulinarną czekoladą ( bez dodatków smakowych, bo nie wyjdzie) rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurczakos Mus czekoladowy III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 09:17 Mus jest przepyszny. Nawet wersja tylko z białkami. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Mus czekoladowy III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 17:49 ja mam własny przepis na mus czekoladowy:) 2 tabliczki czekolady(gorzekiej) 1 opakowanie sniezki do ubicia 1 białko czekolade ropuscic w kapieli wodnej i przestudzic. sniezke ubic wg przespisu na opawkowniu. białko ubic na sztywno. wymieszac białko i sniezke bardzo delkitanie. do wystudzonej czekolady dodawac malymi porcaji sniezke wymieszana z białkiem i mieszac delikatnie. wstawic do lodówki na ok 4 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chocolat'ka Mus czekoladowy III IP: 82.160.239.* 09.08.07, 11:55 SUPER PRZEPS!!! Szczególnie ten z białkami, zawsze mi zostawały po zrobieniu szarlkotki(właśnie 6). Ogromne dzięki, teraz podaję szarlotkę, a po niej mus czekoladowy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mus czekoladowy III IP: *.smrw.lodz.pl 03.12.07, 21:21 A nie probowalas szrlotki z beza Odpowiedz Link Zgłoś