Dodaj do ulubionych

Veronika Misejova Recruitment Manager

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.14, 19:28
czy ktoś sie spotkal z ta osoba juz moze ? dzwonila dzisiaj do mnie i oferowala prace w burton on trent na magazynie. Co musze zrobic tylko to wstawic sie w w/w miescie do tego i tego. Zakwaterowanie itp. wszystko oni zalatwiaja niby. Moglby ktos pomoc bo nie wiem co robic? aktualna oferte mozna zobaczyc tu: www.poloniusz.pl/o1-22lcg8/
Obserwuj wątek
    • Gość: azkeel Re: Veronika Misejova Recruitment Manager IP: *.grn.es 18.09.14, 22:54
      Z ogloszenia wynika ze Veronika jest pracownikiem The Best Connection, jednej z bardziej znanych agencji pracy w UK. O ile o samej ofercie nic nie koge powiedziec to sama agencja nie osbiega od standardow ani w jedna ani w druga strone.
      • Gość: pietrekiewski Re: Veronika Misejova Recruitment Manager IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.14, 23:56
        wyslalem maila do głównej siedziby The Best Connection z zapytaniem czy ta osoba jest u nich zatrudniona, ale nie dostałem jeszcze odp.
        • Gość: azkeel Re: Veronika Misejova Recruitment Manager IP: *.grn.es 20.09.14, 07:16
          I pewnie nie dostaniesz. Tutaj malo komu chce sie odpowiadac na tego typu pytania. Dziewczyna podaje sluzbowy email co dla wiekszosci ludzi jest wystarczajacym potwierdzeniem wiarygodnosci.
    • Gość: dinok Re: Veronika Misejova Recruitment Manager IP: *.sta.asta-net.com.pl 21.03.15, 17:30
      Ja byłem. Polecam wszystko profeska. Tylko odciągają hajs za nocleg i posciel i to co tydzien.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka