Dodaj do ulubionych

cwaniactwo Polaczków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:20
MAm tylko pytanie dla ludzi pracujących w tesco w Anglii dlaczego poprostu
nie możecie normalnieodpowiadac na pytania tylko zawsze udajecie kozaków co
to nie wy albo za wszelka cene chcecie zniechecic wyjezdzających narzekajac
jaka to macie ciężką prace. Skoro jest tam wam tak zle to dlaczego nie
wracacie.Pozatym ja nie nastawiam sie na jaki by tu dział pojść zeby sie
najwięcej obijać. ludzie jedziemy tam do pracy a nei na wczasy. I zrozumcie
tych którzy pytają o wszsytko .!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Autor Lenistwo Polaczków IP: 62.233.234.* 02.10.06, 12:49
      "Mam tylko pytanie dla ludzi jadących do pracy do tesco w Anglii dlaczego po
      prostu nie możecie normalnie zadawać pytań i używać wyszukiwarki tylko zawsze
      bluzgacie tych, co poświęcają swój czas na pomoc innym albo za wszelką cenę
      chcecie nas zniechęcić do odpowiadania tutaj. Skoro jest wam tak dobrze w PL to
      dlaczego tu jedziecie? (...) I zrozumcie tych, których MAKSYMALNIE dobija 50
      0000 postów nt. "To ile mogę zarobić/oszczędzić..."

A już bezpośrednio do przedmówcy: istnienie tego forum to pewien PRZYWILEJ, a
      nie OBOWIĄZEK. Nikt tutaj nie musi się udzielać i postować, a jeśli już ktoś to
      robi, to wyłącznie z własnej i nieprzymuszonej woli. Jeśli Ci to nie odpowiada,
      to poszukaj sobie innego źródła wiedzy, i nie postuj nam tu swoich płaczliwych
      lamentów, bo tego akurat zawsze jest dostatek. Powodzenia w Tesco
      • Gość: refill Re: Lenistwo Polaczków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 13:44
        To nie sa moje placzliwe lamenty :) a ty wlasnie kolejny raz pokazujesz jakim
        glup[im narodem jestesmy dzieki takim cwaniakom jak ty
        • Gość: Autor Re: Lenistwo Polaczków IP: 62.233.234.* 02.10.06, 19:24
          Myślę, że jednak są to płaczliwe lamenty. Oświeć mnie proszę, w którym to
          miejscu "pokazuję jakim głupim narodem jesteśmy", bo sam osobiście nie czuję się
          głupkiem, nie uważam też, żeby Polacy byli jakoś szczególnie głupi. Natomiast
          jeśli na swoim przykładzie uważasz Polaków za głupków, no to cóż - Twoja sprawa,
          tylko oszczędź nam dalszych wynurzeń tutaj i cwaniakuj gdzie indziej.
    • Gość: 1spag Re: cwaniactwo Polaczków IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 02.10.06, 15:03
      drogi/a refill

czy jak ktos pisze ze mial za..l to oznacza ze zniecheca? bo ja jakos nie
      znajduje postow nie jedzcie bo tam praca ciezka, wszedzie jest praca ciezka i w
      PL i w UK na tego typu stanowiskach, widze ze rozumiesz ze to nie wczasy, a
      jesli piszesz o cwaniactwie to moze podaj nicki osob ktore cwaniakuja
      narzekajac, ja ze swojej strony staram sie podawac moj punkt widzenia wywazony i
      jak narzekam na cos to znaczy ze sie na tym zawiodlem i odradzam to, ktos inny
      moze miec inna opinie na ten temat, ale wyciagniecie wnioskow zalezy od
      czytajacego, dobrze ze sa glosy tych ktorzy odradzaja bo mozna z nimi
      polemizowac, po to jest forum wlasnie, sek w tym ze czytajac widzisz tylko
      opinie kogos a nie cala sytuacje , skoro ktos narzeka to mogl trafic na kiespkie
      tesco (w sensie idiotow w pracy, razem w mieskaniu etc) a rownie dobrze sam mogl
      byc obibokiem ktorego wszyscy mieli dosc, albo przeliczyl sie z oczekiwaniami.
    • pan_niemota Re: cwaniactwo Polaczków 03.10.06, 13:48
      hmm.. taki post mozna traktowac na kilka sposobów.
      po pierwsze, osoba go pisząca nie bardzo potrafi sie poruszac w gąszczu
      internetu, czyli inaczej mówiac wyszukiwać odpowiednich informacji. w takim
      przypadku nalezy go ignorowac (ew. odpowiedziec uprzejmie jak np. kolega powyzej)
      po drugie, mozna ten post traktowac jako prowokacje. wtedy tym bardziej należy
      go ignorowac. w tkim przypadku uprzejmośc za wiele nie da.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka