gosiunia513
01.12.11, 15:44
Witam! Mam problem zamawialam krzeselko do karmienia dla dziecka na ebayu angielskim poniewaz mieszkam w anglii (ale firma u ktorej zamowilam to polska firma ORSOLINEA). Zamowienie zlozylam 28/10/2011.
2 listopada zaplacilam za przesylke przez paypal i w ciagu 6-9 dni mialam otrzymac ta wlasnie przesylke (po tym czasie nic nie przyszlo). Pisalam maile (bez odpowiedzi) i dzwonilam po kilku telefonach okazalo sie ze maja problem z paypalem i nie maga odebrac pieniedzy, ale powiedzieli ze do dnia nastepnego ma sie to wyjasnic no i sie wyjasnilo pieniadze pobrali przesylke tez podobno wyslali po kilku dniach (21/11) otrzymalam maila ze nie maja tego krzeselka w magazynie i ze wysla mi inne lub jesli wole zwroca mi kwote ktora zaplacilam w trybie natychmiastowym, odpisalam ze wole zwrot pieniadzy.
Niestety zwrotu nie otrzymalam, znowu dzwonilam dowiedzialam sie ze najpozniej do 24/11 otrzymam pieniadze.
Oczywiscie mina 24, 25 i pieniedzy nie nie bylo 26 dzwonilam znowu to byla sobota powiedzieli ze dzisiaj nie pracuja i w poniedzialek otrzymam odpowiedz co sie stalo, w poniedzialek nikt sie nie odezwal. We wtorek zadzwonilam ja odebrala kobieta i powiedziala ze ona zostala w domu z dziecmi i zadzwoni do kolegi do firmy i kolega do mnie oddzwoni (oczywiscie nikt nie oddzwonil)
Od tamtej pory nikt nie odbiera telefonu firmowego(mialam jeden do firmy i 3 na komorki) a komorki sa wylaczone. Czy jest jakis sposob zeby rozwiazac ta sprawe z gory dziekuje za odpowiedz.