money9222 Re: EOS KSI Polska sp zoo 03.02.17, 21:27 Witam Masz problem w uzyskaniu pożyczki lub kredytu? Twoim problemem jest zły Bik i zła przeszłość kredytowa? Mamy na to sposób przyjdź do nas jeśli masz samochód i jesteś jego jedynym właścicielem. Możesz uzyskać kredyt do 60 % wartości samochodu. 100 % przyznawalność bez względu na bazy. Olek 668 810 547 Serdecznie zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: EOS KSI Polska sp zoo IP: *.dynamic-ww-05.vectranet.pl 27.05.17, 11:08 Tak słyszałam sama z nimi mam do czynienia.Są bezczelni grożą zastraszają a rozmowy prowadzone są w sposób nieprzyjemny wręcz wrogi.Z kRUKIEM jeszcze można grzecznie rozmawiać z EOSEMjest to nie możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanek Re: EOS KSI Polska sp zoo IP: 37.120.156.* 07.08.19, 10:01 ja mam dobre doświadczenia z tą firmą chociaz temat niefajny no jak to windykacja wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: EOS KSI Polska sp zoo IP: *.agg2.bnc.chf-qkr.eircom.net 16.08.19, 15:18 do budy windykacyjny kundlu z EOS KSI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: EOS KSI Polska sp zoo IP: *.m247.com 12.01.20, 17:25 Ja też mam pozytywne doświadczenia, na pewno nikt mi nie groził ani mnie nie zastraszał podczas rozmowy, serio może wy się jakoś bucowato zachowaliście? Ja rozumiem, że takie sprawy są bardzo emocjonalne, ale jeżeli ty jesteś grzeczny do ludzi oni odpowiadają ci tym samym. Odpowiedz Link Zgłoś