Dodaj do ulubionych

kto może pożyczy

30.12.08, 01:27
Witam, mam pytanie czy ktoś wie kot może pożyczyć ok 5 tys, nie dawno
dowiedziałam się że mam 2 nie spłacone zobowiązania 1. w lukas bank kredyt
ratalny na ok 500 zł i 2 PKO SA debet przy koncie też na ok 500-600 zł. Chce
pospłacać zadłużenia i kilka zł dla siebie mam umowe na czas nieokreślony
Dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: yoshima Re: kto może pożyczy IP: 84.40.217.* 30.12.08, 10:28
      zabawna z Ciebie kobieta...;-)
      • magdam.2 Re: kto może pożyczy 30.12.08, 23:20
        to ty jesteś zabaw-ny/na. Od dobrego serca na Nowy Rok Życzą CI DUŻO DŁUGÓW W
        ŻYCIU I BRAK POMOCY POZDRAWIAM !!!!!!!!!!!!!!

• Gość: bori Re: kto może pożyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 23:41
          proponuje spróbować poskładać wnioski przez internet (za darmo do doradców)
          kredythouse.systempartnerski.pl/doradztwo-kredytowe.html
          jeżeli to nic nie da to pożyczki społecznościowe może :
          kredythouse.systempartnerski.pl/pozyczki-spolecznosciowe.html
          • magdam.2 Re: kto może pożyczy 30.12.08, 23:46
            jeden normalny który z góry nie ocenia, bo nie wiadomo co tobie jeszcze pisane!!!

Właśnie jestem ale 1 dzień i bez rezultatów!!
            Mam chwile zwątpienia!Bo nie wiem kto w tym kraju jest w stanie pomóc wyjść z
            głupoty młodzieńczej!
            • Gość: bori Re: kto może pożyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 23:56
              powoli kończe spłacać o wiele większe długi

głowa do góry, zawsze jest wyjście
              • magdam.2 Re: kto może pożyczy 31.12.08, 00:02
                to powiedz jak to zrobił-eś/aś bo ja już po kilku próbach nie wiem jak to
                zrobić! Może jakaś rada?
                • Gość: bori Re: kto może pożyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 00:17
                  szczerze mówiąc to nie wiem co jest Twoim problemem?
                  czy te 1100 zł czy coś innego?

Jeżeli tylko te 1100 zł to ułóż się z bankami na spłate, po 10,20 50 zł miesięcznie. Tyle ile możesz.
                  • Gość: zxz Re: kto może pożyczy IP: *.chello.pl 31.12.08, 00:23
                    1100 masz dlugu a chcesz 5000 tys czyli jeszcze mania brania
                    kredytow ci nie przeszla ,i nie licz na nikogo tamtych sie nie
                    placilo to i teraz bedzie lipa z placeniem
                    • magdam.2 Re: kto może pożyczy 31.12.08, 00:29
                      grubo się mylisz ponieważ mam inne zobowiązania z których bardzo dobrze się
                      wywiązuje! a nie mam mani brania i nie oddawania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Pozdrawiam
                  • magdam.2 Re: kto może pożyczy 31.12.08, 00:27
                    Chciałabym pospłacać wszystko jednorazowo niż bawić się w oddawanie po 50 zł1! A
                    po drugie potrzebuje kilka zł dla siebie!Mam jeszcze kilka zobowiązań które chce
                    połączyć w jedno, bo jest to wygodne i tańsze niż wszystko oddzielnie. A nie
                    długo myślę o hipotece a tu im szybciej spłacę dług to szybciej jestem w stanie
                    dostać taki kredyt!
                    • Gość: bori Re: kto może pożyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 00:29
                      no niestety, staczasz sie po równi pochyłej
                      • magdam.2 Re: kto może pożyczy 31.12.08, 00:32
                        może i tak ale to jest długa historia i nie na forum , może masz racje!!!!!!!!!!!!
                        • Gość: bori Re: kto może pożyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 00:37
                          wiem z własnego doświadczenia, jeżeli nie możesz zorganizować 5000 zł, to każde kilkadziesiąt złotych miesięcznie dodatkowego kredytu nie będzie spłacane
                          • magdam.2 Re: kto może pożyczy 31.12.08, 00:42
                            tylko to że łatwiej jest zorganizować miesięcznie nawet ok 400 zł( też zależy
                            jakie kto ma dochody) niż w danej chwili 5000 zł
                            • Gość: bori Re: kto może pożyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 00:45
                              ja się wyplątuje z długów piaty rok, już prawie kończe
                              spróbuj powysyłać wnioski kredytowe, może ktoś Ci da kredyt

dobranoc
                              • magdam.2 Re: kto może pożyczy 31.12.08, 00:47
                                DOBRANOC!!!!!!!!!!!!!!
                                • Gość: chwilówka Re: kto może pożyczy IP: *.chello.pl 31.12.08, 02:21
                                  nie przejmuj się pierdołami!
                                  głowa do góry!
                                  ja wiszę 360 tys. hipo, 8 tys. karta, 5 tys. pożyczka w banku, 15
                                  tys. w robocie, 10 tys. mamie, 30 tys. rodzinie i pełen looz.
                                  Chyba będę spłacał po 50zł jak ktoś wcześniej radził :)
                                  Pozdro!!!
              • Gość: ane0 Re: kto może pożyczy IP: *.pabianice.msk.pl 09.02.09, 23:18
                jamam do spłacenia duże kredyty może mi doradzisz co zrobić,jest jeden problem
                nie posiadam hipoteki.
              • Gość: ane0 Re:do bori IP: *.pabianice.msk.pl 09.02.09, 23:21
                mam duże kredyty do spłacenia niewiem gdzie się z tym udać,jest problem bo nie
                posiadam hipoteki.
                pozdrawiam
    • unhappy Re: kto może pożyczy 31.12.08, 10:58
      Najlepsze co możesz teraz dla siebie zrobić to natychmiast przestać myśleć o
      jakichkolwiek pożyczkach i kredytach. Jeśli uważasz, że 5000 zł da ci oddech to
      jeszcze nie jest tragicznie. Branie kredytu na spłatę innych zobowiązań (o ile
      nie myślimy o kredycie konsolidacyjnym) to, jak ktoś ładnie napisał staczanie
      się po równi pochyłej. To jest NAŁÓG!!!

Ucz się na cudzych błędach a przykładów na tym forum masz skolko ugodno. Dzisiaj
      chcesz się uratować 5 tysiącami. Za kilka lat będziesz marzyć o kredycie 50
      tysięcy. Rusz wyobraźnią!!!

Na końcu tej drogi czeka komornik i wielki, ogromny dół psychiczny którym
      zapłacisz za chwile radości z posiadania pełnego portfela.
      • magdam.2 Re: kto może pożyczy 31.12.08, 16:11
        właśnie myślę o kredycie konsolidacyjnym!!!!
        Może macie wszyscy racje , warto powoli samemu wyjść z tej sytuacji a nie szukać
        kolejnej ucieczki w kredyt jeszcze w tych czasach które mamy. Wart się
        zastanowić nad kolejnym ruchem!!!!
        Szczęśliwego NOWEGO ROKU 2009!!!!
        • Gość: bori Re: kto może pożyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 16:32
          Nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej.
          Głowa do góry, znajdziesz rozwiązanie ale kredyt to nie jest dobry pomysł.
          • magdam.2 Re: kto może pożyczy 31.12.08, 16:42
            może lepiej żeby nie było gorzej niż jest!!!!!!!!
            z tego co tu czytam to mój problem to nie jest problem. Ludzie naprawdę mają
            dużo większe problemy- można się tym pocieszyć że ja jednak nie mam tak źle!!!!!!!!!
        • unhappy Re: kto może pożyczy 01.01.09, 14:32
          magdam.2 napisała:

> właśnie myślę o kredycie konsolidacyjnym!!!!

Jeżeli masz przeterminowane długi i jesteś w BiK to uzyskanie takiego kredytu
          może być niemożliwe. Taki kredyt będzie miał sens tylko wtedy:

a) kiedy po konsolidacji miesięczna suma obciążeń będzie niższa od obecnej
          b) nawet złotóweczki nie wydasz na cokolwiek innego niż zmniejszenie zadłużenia

> Może macie wszyscy racje , warto powoli samemu wyjść z tej sytuacji a nie szuka
          > ć
          > kolejnej ucieczki w kredyt jeszcze w tych czasach które mamy. Wart się
          > zastanowić nad kolejnym ruchem!!!!

Znam to z rodzinnej autopsji. Brat cioteczny (czy raczej kuzyn) bardzo rozsądnie
          gadał. Dał się do wszystkiego przekonać (żeby nie brać kredytu do spłacania
          innych kredytów). A robił to tylko po to żeby dać mu wreszcie spokój. Już wtedy
          rządził nim nałóg. Zaciągnięty na spłacenie zadłużenia w spółdzielni kredyt
          przejadł nie spłacając nawet złotówki. Nie zgadniecie ile zajęło mu przejedzenie
          prawie 20 tys. zł. Trzy miesiące!!!

Też wziął górką bo dług w spółdzielni był rzędu 6 tys. zł plus zadłużenie w
          banku drugie tyle.

> Szczęśliwego NOWEGO ROKU 2009!!!!

I vis a vis :D
          • magdam.2 Re: kto może pożyczy 01.01.09, 23:48
            jeśli ktoś znalazł się w podobnej sytuacji warto dać sobie kilka dni bo po
            ochłonięciu człowiek inaczej myśli. Wiem sama po sobie!
            Ale wierze w to że udzie mili podobne problemy z których wyszli nie będą robić
            podobnych błędów ponieważ wiedzą czym to wszystko grozi ale to też zależy do
            człowieka. Przy okazji wszystkiego dobrego na NOWY ROK 2009!!!!!!!!
            • unhappy Re: kto może pożyczy 02.01.09, 12:27
              magdam.2 napisała:

> jeśli ktoś znalazł się w podobnej sytuacji warto dać sobie kilka dni bo po
              > ochłonięciu człowiek inaczej myśli.

Nie napisałaś nic o sytuacji jako takiej. Ktoś kto pierwszy raz słyszy o
              komorniku, zajęciu pensji i tym podobnych przyjemnościach może czuć się
              zaszczuty. Rzeczywistość okazuje się prosta i nie tak straszna. Uciekanie przed
              długiem rzędy tysięcy często kończy się z o wiele większymi długami. A moim
              skromnym zdaniem lepiej stanąć pod ścianą (finansową) z długiem rzędu tysięcy
              niż kilkakrotnie wyższym.

> Wiem sama po sobie!
              > Ale wierze w to że udzie mili podobne problemy z których wyszli nie będą robić
              > podobnych błędów ponieważ wiedzą czym to wszystko grozi ale to też zależy do
              > człowieka. Przy okazji wszystkiego dobrego na NOWY ROK 2009!!!!!!!!

Kuzynowi rozprawienie się z długami zajęło niewiele czasu - wystarczyło
              nakablować jego żonie. Sprzedali samochód, drogocenny zestaw RTV i pozamiatane
              :D Za kilka lat mogło być o wiele gorzej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka