Dodaj do ulubionych

Czarnogóra

09.07.08, 21:40
Witamwink

Wybieram się we wrześniu do Czarnogóry. Bardzo mi sie podoba ten kraj - jak na razie z opisów i zdjęć ale...wiecie jak to jest, wchodzisz do sklepu ubierasz bluzke i wiesz, że jest dla Ciebie tak dla mnie jest Czarnogórawink
Do rzeczy bardzo proszę o przydatne informacje na temat Czarnogóry. Może ktoś z forumowiczów wybiera sie z biurem podróży Oscar w terminie od 10 lub od 11 września? A jesli ktoś był czy radzi, na przykład taka prozaiczna kwestia, wykupić posiłki w miejscu zakwaterowania czy też lepiej stołować się na "mieście" i nie chodzi mi tu o cene ale o jakość posilków.
Będe wdzięczna za wszelkie uwagi na ten temat a jeśli spotkam osoby, które tez sie tam wybierają to może będzie nam raźniejwink?
Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Czarnogóra IP: 78.8.106.* 22.07.08, 10:39
      witam!

ja wybieram się koncem wrzesnia albo początkiem sierpnia, ale indywidualnie. na
      Twoim miejscu wykupiłabym obiad, ale wieczorami stołowałabym się w miejscowych
      knajpkach. nie wiem dokąd jedziesz i jak wielkie jest to miasto, ale jedzenie "w
      terenie" nie musi być dużo droższe niż stołówkowe, a pozwala nawiązać kontakt z
      miejscowymi i zbliżyć się do kultury. co do pozostałych kwestii, napiszę, jak
      wrócesmile
      • emixes Re: Czarnogóra 22.07.08, 12:43
        Dziękuje za odzewwink
        Chyba wybierasz sie koniec sierpnia lub początek września?
        Też bym chciała indywidualnie ale chwilowo nie dysponuje samochodem a i nie mam odpowiedniej ekipy na taki wyjazdcrying . Co do wykupu posiłkow jest opcaja śniadanie i obiadokolacja w pakiecie więc nie mam wyboru ale już rozwiązałam ten problem. Postanowiłam żywić sie na mieście - bo tak ciekawiej i zawsze można zmienić knajpkewink) na śniadania też nie lubie wcześnie wstawać a do tego zamierzam wykupić ze trzy całodniowe wycieczki więc te trzy dni by mi przepadły.
        No to w takim razie czekam niecierpliwie na Twoja relacje i jeszcze raz dziękuje za odzew.wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka