IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 21:51
Ojojoj! wszyscy oscylują pomiędzy... 21...26 luty. A może by tak ktoś z 23
lutego? I jeszcze z godz. 9.15? Najbardziej interesuje mnie rys
charakterologiczny. Ciekawa jestem jak to jest z tą horoskopową i
numerologiczną trafnością.
Obserwuj wątek
    • mimi_kucharka Re: 23 luty ? 19.01.03, 22:13
      Ja jestem z 23 lutego 1975. Podobno jestem typową rybką. Chociaż ja nie jestem
      do końca przekonana, bo w charakterystykach Ryb pojawia się często że mają one
      skłonność do nałogów. Ja raczej nie mam żadnego nałogu. No chyba że czytanie
      książek uznać za nałóg.
      • Gość: mła Re: 23 luty ? IP: serwer:* / *.gazeta.pl 23.01.03, 15:23
        cześć Mimi! Zaczytywanie się w książkach ja nazywam nałogiem (przynajmniej w
        moim przypadku ;). W sumie to nie łączy się w sposób oczywisty z datą
        urodzenia. Chociaż gdyby tak się zagłębić... Pozdrowionka. Dodam jeszcze że
        jestem z '77 godz 9.30
        • Gość: rak Re: 23 luty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.03, 22:04
          Ryby jak ja was nie znoszę.Same szkody życiowe.
          • Gość: mła Re: 23 luty ? IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 00:19
            Gość portalu: rak napisał(a):

> Ryby jak ja was nie znoszę.Same szkody życiowe.

Raczku Nieboraczku a która to Rybka tak ciebie skrzywdziła i położyła cień na
            świetność naszą? Może byłeś dla niej niedobry i biedna musiała przeistoczyć się
            w piranię ???
        • omok Re: 23 luty ? 19.02.03, 01:14
          A ja jestem z 6:30 i nic z wami nie mam wspolnego po za 23 lutym. Dodam ze rok
          byl 1980.
    • Gość: mła Re: 23 luty - 100 lat ! IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 19:51
      Słoneczek, kwiatuszków, serduszek i powodzonka w życiu! Rozpoczynamy kolejny
      roczek życia. Życzę wam żeby spełniły się wasze życzenia. Droga do celu niech
      będzie usłana różami i wszystko niech idzie jak po maśle. Kłodom pod nogami
      mówmy stanowcze "NIE" - Pozdrawiam - mła
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka