Dodaj do ulubionych

Jadach,szukam kontaktu.

14.07.07, 20:31
Poszukuję kontaktu z potomkami Franka Jadacha ur.w Jadachy ok.1918
r.Prawdobodobnie mieszkał w Tarnobrzegu ale zmarł dawniej.Jego rodziców byli
Józef Jadach i Maria Zych.Miał jedną siostrę Aniela oraz trzech
bratach,Jan,Wojciech i Władek.Jestem Mania Jadach córką Wojciecha Jadacha.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Jadach,szukam kontaktu. IP: *.am.wroc.pl 16.07.07, 06:49
      Znam jednego lekarza o nazwisku Jadach Radosław.
      Pracuje w Kl.Chir.Szczękowo-Twarzowej we Wrocławiu
      • Gość: tomus Re: Jadach,szukam kontaktu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 10:10
        he he a ja jestem tomasz jadach jak co to pisac na maila tomek1385@o2.pl
    • Gość: Anka Re: Jadach,szukam kontaktu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 13:21
      Witam! Nazywam sie Anna Jadach Moj ojciec nazywal sie Jozef Jadach miejsce
      urodzenia Jadachy moj mail Anna_Jadach wp.pl
      • Gość: egoelzbieta@gazeta Re: Jadach,szukam kontaktu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.10, 22:15
        W Warszawie jest Andrzej Jadach i syn RRafal. Budowlancy. Bytnara 20 m.72. swietni ludzie. polecam. eo
    • Gość: Izabela Jadach Re: Jadach,szukam kontaktu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 23:53
      Jestem wnuczką Franciszka Jadacha.Mieszkamy w Koszalinie.Moim tatą jest syn
      Franciszka Jadacha-Zbigniew Jadach.Dziadek sie urodził w Jadachach.Dziadek zmarł
      pare lat temu, a jego żona żyje- ma na imię Aleksandra.Mieszkali kiedyś w
      Jadachach krótko.Wszyscy teraz mieszkamy w Koszalinie. MóJ mail ;
      iza22lub@interia.pl lub grcel@interia.pl
      • Gość: Bożena Re: Jadach,szukam kontaktu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 20:39
        poszukuje krewnych ,moja babcia z domu Jadach ,corka Marii i Michala jadach.Pochodzili wlasnie z iejscowosci Jadachy.
        kontakt do mnie ania1286@buziaczek.pl
    • Gość: agata Re: Jadach,szukam kontaktu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 19:18
      www.3dwhite.pl/?click=f6a5596f07e7fb4c0c80c9a213317e0a
    • Gość: Izabela Jadach Re: Jadach,szukam kontaktu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 20:42
      Prawdopodobnie jesteśmy bliską rodziną, ja pisałam też wczoraj. Po rozmowie z
      moja babcią czyli żoną Franciszka Jadacha wynika, że chodzi Ci o mojego dziadka
      ojca brata. Moj mail iza22lub@interia.pl
    • Gość: Bożena Jadach Re: Jadach,szukam kontaktu. IP: *.gprs.plus.pl 25.12.08, 20:26
      Jestem córką Jadach Władysław i Janiny Pomykała. Moi dziatkowie od
      strony taty to Tomasz Jadach i Anna - nie wiem nazwiska
      panieńskiego. Dziatkowie pochodzili koło Jadachowa ZARĘBKI

B.J.
      • Gość: Magda Re: Jadach,szukam kontaktu. IP: *.chello.pl 22.01.09, 22:56
        Jestem Magda Jadach,moim tatą jest Roman.Rodzice mojego taty to Tomasz Jadach i Wanda Chajec.Tato urodził sie koło Tarnowa,mamy rodzinę w Wojniczu,Gliwicach i Swinoujściu.Tato mój po śmierci rodzicow jako małe dziecko został oddany pod opiekę ciotki Elżbiety (siostry jego mamy a mojej babki)Ciotka ta mieszkala we Wrocławiu dlatego mój tato wychował się i zamieszkał we Wrocławiu.Pozdrawiam serdecznie wszystkich Jadachów
        • Gość: Tomek Re: Jadach,szukam kontaktu. IP: *.146.41.45.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.05.10, 13:44
          pozdro siostra;]]!!!
    • fergiez Re: Jadach,szukam kontaktu. 30.01.09, 01:41
      Ja niestety nie znam, ale polecam sie zalogować na gomze.pl
      czyli portal odwiedzany przez wiele osob szukajacych osob, ktore
      widzialy lub chca poznac. DO szukania krewnych idealne - duzo osob
      dodaje tam takie ogloszenia (dział krewni/inne).
      Chwile to zajmuje, a zawsze dodatkowe miejsce, więc nie szkodzi
      próbować.

jama1950 napisał:

> Poszukuję kontaktu z potomkami Franka Jadacha ur.w Jadachy ok.1918
      > r.Prawdobodobnie mieszkał w Tarnobrzegu ale zmarł dawniej.Jego
      rodziców byli
      > Józef Jadach i Maria Zych.Miał jedną siostrę Aniela oraz trzech
      > bratach,Jan,Wojciech i Władek.Jestem Mania Jadach córką Wojciecha
      Jadacha.

• Gość: Rafał Re: Jadach,szukam kontaktu. IP: *.net152.okay.pl 10.01.10, 00:47
        Nazywam się Rafał Jadach. Pochodzę z Wojnicza a mieszkam obecnie w Tarnowie. Mój
        pra dziadek Wawrzyniec jako mały chłopiec wraz z rodzeństwem (Tomasz, Wojciech i
        ?Józef?) i rodzicami (Franciszek i Maria z domu Sułek/Sałek/Sołek) przybyli do
        gm. Wojnicz z miejscowości Jadachy. Mój e-mail: rjadach@gmail.com
    • Gość: ŁJadach Re: Jadach,szukam kontaktu. IP: *.uznam.net.pl 07.02.10, 20:00
      Moj pradziadek to Walenty Jadach, ur. prawdopodobnie w 1896 r, zona Rozalia. Mial kilku braci, ale niestety nie znam ich imion. Przed II wojna zamieszkaly w Bukaczowcach na Ukrainie. Jezeli wystepuje u kogos w drzewku genealogicznym, albo ma jakies informacje o jego rodzenstwie prosilbym bardzo o kontakt.

lukasz.jadach@gmail.com
    • vangheluwe Re: Jadach,szukam kontaktu. 23.01.11, 12:38
      Witam. I am a benevolent genealogist. The mother of my friend was Zofja JADAK, born in Jadacy, Poland, 1904. My friend is born in France. She was abandonned by her mother. Any connection? Do you know how I could obtain a birth record? Do you know the religion of the JANACH family? Cordialy
      Daniel Vangheluwe 23 rue Emile Zola 76300 Sotteville-les-Rouen - France
    • vangheluwe Re: Jadach,szukam kontaktu. 23.01.11, 12:40
      Witam. I am a benevolent genealogist. The mother of my friend was Zofja JADAK, born in Jadacy, Poland, 1904. My friend is born in France. She was abandonned by her mother. Any connection? Do you know how I could obtain a birth record? Do you know the religion of the JANACH family? Cordialy
      Daniel Vangheluwe 23 rue Emile Zola 76300 Sotteville-les-Rouen - France
      vangheluwe.smietan"at"laposte.net
    • Gość: Ania Re: Jadach,szukam kontaktu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 19:17
      Cześć. Mój tato nazywał się Czesław Jadach, z tego co się zorientowałam po twoim wpisie, był bratem Twojego taty. Jeśli jesteś zainteresowana napisz na adres anulad1@o2.pl
      Pozdrawiam
      Anna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka