agusia100 13.01.04, 18:40 Kupiłam paluszki krabowe... Jak je podać w szybki i łatwy sposób??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: Paluszki krabowe.... 13.01.04, 19:01 Ja smażę w cieście naleśnikowym, raz kiedyś robiłam sałatkę wg poniższego przepisu: - mrożone paluszki krabowe, - puszka kukurydzy, - puszka groszku, - majonez, - garść winogron, - zioła prowansalskie. Winogrona przekroić na pół, paluszki krabowe rozmrozić i pokroić w kostkę. Wszystkie składniki połączyć i dobrze wymieszać, doprawić pieprzem i ziołami. A tak generalnie, to masz prawdziwe paluszki krabowe czy zmiksowane ryby w kształcie paluszków z aromatem krabowym? Zerknij na skład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Paluszki krabowe.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 23:02 Na oleju podsmażyć dużą ilość wyciśniętego czosnku,potem kłaść paluszki Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer1 Re: Paluszki krabowe.... 14.01.04, 09:14 moja ulubiona sałatka z paluszków krabowych: paluszki krabowe świeży ogórek bez skórki kukurydza z puszki majonez, ew. można dodac odrobine ketchupu Odpowiedz Link Zgłoś
dorusia Re: Paluszki krabowe.... 14.01.04, 09:26 Wpisz w wyszukiwarkę,paluszki krabowe,był juz taki temat i to kilka razy a przepisy naprawdę super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: Paluszki krabowe.... IP: *.dialup.tiscali.it 14.01.04, 10:43 Jesli paluszki "krabowe, to w zadnym wypadku mrozone. Zero smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Paluszki krabowe.... IP: 62.80.66.* 14.01.04, 11:25 Najlatwiej z bialym pieprzem, cytryna i z zielonym sosem chili,albo z tymi samymi dodatkami i ogorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: Paluszki krabowe.... 14.01.04, 11:38 Pokroić w kostkę, zmieszać z posiekanym jajkiem na twardo, posiekaną cebulą, majonezem i pieprzem. Albo z pokrojonym w kostkę avocado, oliwą, solą i pieprzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.k. Re: Paluszki krabowe.... IP: 217.153.68.* 14.01.04, 15:17 paluszki krabowe i ananasa z puszki pokrioć w kostkę i wymieszać z majonezem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.k. Re: Paluszki krabowe.... IP: 217.153.68.* 14.01.04, 15:22 aha! i jeszcze ząbek czosnku. Odpowiedz Link Zgłoś