Gość: monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 14:20 Mam pytanie: jak zrobic jakis smaczny slodki sosik do pierogow z jagodami? Czym mozna je polac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: co do pierogow ? 20.11.04, 16:13 Ja polewam śmietaną z cukrem, ale chyba nie o taki sosik ci chodzi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: co do pierogow ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:49 Ja również polewam śmietaną z cukrem i cukrem waniliowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: co do pierogow ? IP: *.dami.pl 20.11.04, 17:02 a ja polewam jogurtem waniliowym Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Re: co do pierogow ? 20.11.04, 17:43 A to: Śmietana; śmietana zmiksowana z owocami; rzadki budyń; roztoione maslo; jogurt; kefir; rozgniecione owoce; sos wanioliowy. Ja osobiście jem ze śmietana albo jogurtem i to pasuje mi najlepiej. A pierogi najlepsze sa bez niczego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: co do pierogow ? IP: *.kabel.telenet.be 21.11.04, 01:56 Ja lubie nalesniki na slodko polane jakims smakowym jogurtem Pierogi tez mozna polac jakims gotowym deserkiem Odpowiedz Link Zgłoś