Gość: szopen IP: 204.79.89.* 01.12.04, 07:12 Bo ja na przyklad nie zagladam do tych o sledziach - co sie mam torturowac. I do tych o wypiekach tez bardzo nie czesto, niewiele pieke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giezik Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- 01.12.04, 07:39 o sledziach nie - to nie są ryby o wypiekach baaardzo rzadko - nie piekę o przpisach dietetycznych - (jeszcze) nie potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szopen Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- IP: 204.79.89.* 01.12.04, 07:43 Rzeczywiscie ja tez nie zgladam do tych o przepisach dietetycznych, glikemicznych indeksach, dietach i tym podobnych. Tez nie potrzebuje a i nie za bardzo w to wszystko wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- IP: *.csk.pl 01.12.04, 07:45 a najczęściej zaglądam do tych o wypiekach i o wszystkim na słodko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:11 mailem ciasta na mysli - slodkie zwalszcza. Mufinki sie nie licza, tak jak drozdzowe z boczkiem, pizza itp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka2 Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- 01.12.04, 08:48 do tych, które mają w tytule - świństwa, ohyda, fuj itp. nie znoszę egzaltacji no i do - gdzie można kupić cośtam, bo większość pyta o okolice Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytająca Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- IP: 213.17.230.* 01.12.04, 09:03 Ja forum traktuję chyba głównie jako relaksujące czytadło. W pracy jedni wychodzą na papierosa a drudzy (czyli ja) wychodzą na forum. Zaglądam prawie wszędzie jeśli czas pozwala. Natomiast nie korzystam z przepisów wypiekowych (wyjątek piernik), bo jeśli poszukuję deserów to głównie owocowych w różnych wariantach. Odpowiedz Link Zgłoś
apolka Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- 01.12.04, 09:11 przewałkowantch i rozwałkowanych, typu: dania za 5zł, obiad w 30 min, pyszny sos do makaronu... Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- 01.12.04, 09:27 Podobnie jak Apolka do tych powtarzających się w nieskończoność. I bardzo rzadko do tych o wypiekach - z prostego powodu, bo nic nie piekę, choć słodycze - nie powiem, lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
tobika Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- 01.12.04, 09:30 - do tych - mam 100 kg czegos tam, co zrobic - kwestie pseudowegetarianskie na FK - no i do tych powtarzajacych sie - jak ostatnio kwestia sledzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo.hanna Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- IP: *.kabel.telenet.be 01.12.04, 09:53 omijam dyskusje o sprzecie bo nie jestem w stanie zastosowac wiedzy innych. No i watki z ciaza lub przepisami dla dzieci z braku potomkow (czytam namietnie rzeczy o kotach:-). Wlasciwie czytam prawie wszystko bo nigdy nie wiadomo czego sie moge nauczyc Odpowiedz Link Zgłoś
em_es Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- 01.12.04, 09:47 O wypiekach nie czytuję nigdy, nie piekę niczego oprócz pizzy (a i to rzadko) i czasami chleba. Ku zgrozie mojej teściowej - dziecko, jak można na niedzielę nie upiec ciasta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamoon Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 09:58 Do powtarzajacych sie oraz do watkow miesnych, a zwlaszcza o wolowinie, bo jej nie jadam (inne mieso nawet lubie , ale sama nie kupuje- jem tylko u kogos ;-))) oraz do watkow o niektorych ciastach (biszkopty, babki z majonezem, itp...) Odpowiedz Link Zgłoś
apolka Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- 01.12.04, 10:48 "babki z majonezem" :o), jak to brzmi! Odpowiedz Link Zgłoś
egipcjanka15 Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- 01.12.04, 09:59 Na te o slodyczach bardzo rzadko, bo nie jestem ich specjalna wielbicielka (chyba, ze akurat poszukje czegos dla mojego faceta; on slodyczowy, ale staram sie takie zdrowsze wyszykiwac). Na powtarzajace sie, zwlaszcza pytania o proste sosy do makaronu. Na z natury klotliwe o rozbych mordercach i innych okropnosciach. Na pytania gdzie kupic, bo nawet jesli wiem, to pewnie moja akurat informacja niewiele pytajacemu pomoze. Chyba nie mam zadnych forumowych sasiadow. A moze sie myle... A o sledziach owszem zagladam, ale nie w ramach masochizmu, tylko na zas. No i czasem taki sledz do mnie z Polski przyjedzie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprotka Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:38 nie jestem zainteresowana wątkami: o wege - istnieje podforum o sprzęcie ,wszelkich zmywarkach,lodowkach ,robotach - dla mnie nudne Odpowiedz Link Zgłoś
monia_77 Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- 01.12.04, 10:53 - do tych o wypiekach (muffiny, ciasta, chleby itp) bo nie lubimy sie z moim piekarnikiem, no i przerazaja mnie przepisy typu 50dag tego 250 ml tego, a ile to jest?? - do przewalkowanych i powtarzajacych sie czesto - do sledzi juz tez nie zajze bo sie wyeksploatowalam z przepisami, a oprocz cytrynowych nikt mnie nie zaskoczyl, no a sledz z bananami to nie moja bajk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 watki oszustne IP: 202.172.58.* 01.12.04, 10:59 "nienawidze tesciowej i chce jej takie cos upiec zeby jej szczena opadla ale nie umiem. oczekuje propozycji" nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senin Re: watki oszustne....:)))))))))))))))) IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 01.12.04, 11:45 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > "nienawidze tesciowej i chce jej takie cos upiec zeby jej szczena opadla ale ni > e umiem. oczekuje > propozycji bo w kuchni bardziej niz gdzie indziej milosc nie nienawisc sie liczy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- 01.12.04, 11:08 Do wątków typu "pomocy!" bo np. ktoś oczekuje, że mu się w 5 minut wymyśli menu na przyjazd znienawidzonej teściowej, eks-dziewczyny męża lub faceta, kinder bal alergików, chrzest, komunię, wesele, itd. Nie zaglądam do wątków dotyczących gofrów (nie piekę, a poza tym raz na 2 tygodnie ktoś prosi o przepis na pyszne gofry). Raczej już nie patrzę w stronę wątków o sosach do makaronu (tzn. "proszę o przepis na pyszny i szybki sosik do makronu") i pizzach. No i do wątków o deserach i wypiekach rzadko, bo rzadko robię słodkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senin Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 01.12.04, 11:54 hania55 napisała: (.....) to wszystko i jeszcze: zupy kremy - nie moj piece of cake, choc wiem, eleganckie sa.. ciasta - wiadomo... indyk - w domu "zabroniony" ;) potrawy polskie "zwykle" (albo n ie mam skaldnikow, albo wiem jak robic..;) salatek - za duzo majonezu i kukurydzy .... uupss wychodzi na to, ze do niewielu zagladam, i ze straszna ze mnie malkontentka :((( mam nadzieje, ze odczytacie to jako osobiste preferencje, a nie krytyke podawanych pomyslow, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lomas Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- 01.12.04, 12:28 Ja zaglądam praktycznie do wszystkich, czasem tytuł ma się nijak do zawartości.Omijam te o mięsie i rybach bo nie jadam , do reszty zaglądam ale tylko do niektórych wracam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- IP: 64.213.237.* 01.12.04, 12:34 Ja juz sie zmeczylam watkami o chlebie i maszynach do pieczenia chleba. Odpowiedz Link Zgłoś
perry_m Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- 01.12.04, 12:57 *pyszne sosy do spaghetti i pyszne salatki, sprawa indywidualna; *tam gdzie spinak, niecierpie go od przedszkola; *kukurydza *pierniki i pirniczki, umeczony juz jestem po kolana, co druga linijka to piernik i tak w kolo codziennie, nawet odnosze wrazenie ze to forum przemienilo sie w pierniki; *pomozcie bo cos tam albo mam gosci w sobote, sympatyczne ale przewalkowane, *watki o chlebie i o jakichs tam ciasteczkach z owsianki *help, sorry i tym podobne- mam na to alergie, a reszta sprawia mi przyjemnosc w buszowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- 01.12.04, 13:33 Nie zagladam do zup - nie gotuje i nie jem. A cala reszta ok, nawet jak sie powtarza tysieczny raz, to moze jest tam cos co mnie natchnie, a zreszta o rzeczach, ktore lubie moge w nieskonczonosc, dlatego watki o np: makaronach mi zupelnie nie przeszkadzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- 01.12.04, 14:17 do tych, ktore sa walkowane stale. Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- 01.12.04, 20:50 Lubię wątki w których głos zabiera Szopen, to prawda! A. Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- 01.12.04, 22:05 Zaglądam często do wątków, które mnie w zasadzie nie interesują, żeby zobaczyć, kto się dopisał. Bo niektóre osoby mogłabym czytać nawet gdyby pisały o kozim serze w wiórkach kokosowych (jedyne dwie rzeczy, którym nie jadam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finka Re: A do jakich watkow nie zagladacie?- IP: *.acn.waw.pl 05.12.04, 11:46 - proste salatki (moda na mieszane i wymazane tunczykiem, majonezem, ryzem i kurczakiem minely!) - co prostego na... - gdzie kupic... - sos do makaronu - powtarzajace sie - chyba ze ilosc odpowiedzi zaczyna osiagac imponujaca liczbe 24 - dietetyczne Odpowiedz Link Zgłoś