abracadabra1 29.12.04, 19:05 Ile dajecie ich na porcje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abracadabra1 Re: panierowane paluszki z ryb 30.12.04, 17:10 No i jak nikt tego nie jada ? Jesli w opakowaniu jest 15 sztuk dziele to 3 czesci czyli wychodzi po 5 ale ktos mi powiedzial , ze to bardzo duzo wiec zglupialam bo ja jadam je tylko z surowka i chrzanem . Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: panierowane paluszki z ryb 30.12.04, 20:12 ja tez. tzn. 5. z tego co wiem niektorzy jadaja wiecej. ja tez jem tylko z jaka surowka. kiszona kapusta lub ogorkami kiszonymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharka Re: fisk pinnar - paluszki rybne IP: *.telia.com 30.12.04, 20:41 fisk pinnar - paluszki z ryb, ta sa odpady z wszystkich ryb, ktore sa kondensowane i panierowane w bardzo duzej ilosci bulki tartej zeby utrzymac ladna forme ,ci ktorzy wiedza o tym, nie kupuja tego ze wzgledu na jakosc i zawarosc tych pol produktow, to jest takie pozywienie dla biednych. Grilowanie tych polproduktow i podawanie z odpowiednim sosem ,jest dysyc smaczne ktore zakloca glod ale to trzeba wiedziec co do czego. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: fisk pinnar - paluszki rybne 30.12.04, 22:35 Gość portalu: kucharka napisał(a): > fisk pinnar - paluszki z ryb, ta sa odpady z wszystkich ryb, > ktore sa kondensowane i panierowane w bardzo duzej ilosci bulki tartej zeby > utrzymac > ladna forme ,ci ktorzy wiedza o tym, nie kupuja tego ze wzgledu na > jakosc i zawarosc tych pol produktow, to jest takie pozywienie dla biednych. > Grilowanie tych polproduktow i podawanie z odpowiednim sosem ,jest dysyc smaczn > e > ktore zakloca glod ale to trzeba wiedziec co do czego. > powodzenia dziwne dla mnie jest takie rozumowanie. na homary i krewetki codziennie mnie nie stac, to fakt. ale co poradze na to, ze mi to smakuje. wcale nie przecze ze lubie zawsze "tansze" odpowiedniki, one czesto i gesto sa dla mnie nawet smaczniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
abracadabra1 Re: panierowane paluszki z ryb 30.12.04, 22:08 Dziekuje , ze nareszcie ktos odpisal na moj post Kucharka co masz na mysli mowiac o polproduktach ? Bulke tarta czy cos wiecej? Bo ja nic panierowanego w zasadzie nie jadam oprocz tych paluszkow , ktore bardzo lubie i kupuje opakowanie raz w miesiacu. Inne ryby pieke bez panierki , wiem , ze paluszki to takie odpadki bialych ryb bo nawet na opakowaniu pisze ale naprawde bardzo mi smakuja Odpowiedz Link Zgłoś