Dodaj do ulubionych

Sernik gotowany NIGDY NIE OPADA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 12:23
1 margarynę roztopić / schłodzić/
1 kg sera tłustego zmielonego
półtorej szklanki cukru
6 jaj
Wszystko zmiksować /bakalie jak kto lubi/
W jednej szklance mleka rozpuścić 2 budynie śmietankowe i dodać do sera.
Wszystko intensywnie mieszać do zagotowania,aż pojawią się takie bąble gdy
gotujemy budyń .gotować ok 1 min.Wszystko wylać na upieczony już biszkopt
odstawić w chłodne miejsce ,potem jest sernik lepszy gdy przechowujemy go w
lodówce.

Moja rada do gotowania sernika najlepszy jest garnek z grubym dnem.
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka