Gość: elask IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 13:47 jak zrobić sajgonki, żeby nie pękały podczas smażenia? I co w środek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katarzyn Re: sajgonki IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 13:02 Szkoda,że nikt nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
serena wiem 02.07.02, 13:14 W srodek: makaron sojowy, taki cieniutki, tylko pokrojony, grzybki chińskie (ja tam wolę pieczarki), podsmarzone mielone mięsko z cebulką, sos sojowy grzybowy, przyprawy do smaku. A jak zrobić żeby nie pękały? No cóż mnie po prostu nie pękają... Odpowiedz Link Zgłoś
zeos Re: wiem 02.07.02, 13:28 serena napisał(a): > W srodek: makaron sojowy, taki cieniutki, tylko pokrojony, grzybki chińskie > (ja tam wolę pieczarki), podsmarzone mielone mięsko z cebulką, sos sojowy > grzybowy, przyprawy do smaku. > A jak zrobić żeby nie pękały? No cóż mnie po prostu nie pękają... A czym to sie owija? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: wiem IP: 213.134.140.* 02.07.02, 13:49 Papierem ryzowym do sajgonek :-)) mozna w dobrych supermarketach kupic i ma z reguly nawet instrukcje fachowego zawijania. Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: wiem IP: *.speed.planet.nl 20.07.02, 19:51 jest jeszcze jedno dobre rozwiazanie,zeby nie pekaly-nie smazyc.NAjpopularniejsze na zimno sa chyba sajgonki cesarskie-nadzienie z piersi kurczaka,ogorka,makaronu i krewetek.NA arkusz papieru kladziemy lisc salaty i dopiero potem nadzienei-zawijamy.NAdzienei oczywiscie z ogromna iloscia czosnku.Sos najlepiej z miodu,czosnku i migdalow. Odpowiedz Link Zgłoś