Gość: Jagoda IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 05.06.06, 13:51 czy wam chce się latem gotować, a może to tylko ze mnie taki leń Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania.k Re: gotowanie IP: *.chello.pl 05.06.06, 14:07 i zime miec bedziem.to "lato" to bedzie tragedia.. Odpowiedz Link Zgłoś
nieskorzanka Re: gotowanie 05.06.06, 14:18 Tak samo jak i w zimie, czyli raz się chce , a raz nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re:A co to za różnica?Jeść się chce tak samo.n/t IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 05.06.06, 14:39 ja zimą więcej jem i więcej mam ochotę na coś słodkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: gotowanie IP: *.access.telenet.be 05.06.06, 16:49 Chce sie jak zwykle tylko , ze mam bardzo nasloneczniona kuchnie do tego dochodzi ogromna wilgotnosc powietrza i para z garnkow wiec wylewam w kuchni siodme poty . Robie krotkie potrawy przy strasznych upalach , na szczescie nie trwaja one dlugo , najlepiej gotowac wieczorem . Odpowiedz Link Zgłoś
milady66 Re: gotowanie 05.06.06, 16:52 jeśli jest upał to rzeczywiście czesto nie gotuję zup,tylko drugie dania np;ziemniaczki , kefir,jajko sadzone,kalafior. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EB Re: gotowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 15:42 gotować uwielbiam... przy pichceniu się relaksuję, gotowanie to magia :):) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re:Zawsze można skorzystać z doświadczeń 06.06.06, 15:44 niemieckich i w lecie przerzucić się na "kartofelsalat". Przepisó mnóstwo, przygotować można więcej a co za tym idzie w dodatku ma się więcej czasu. No i redukcja tej "męczarni"...))) Odpowiedz Link Zgłoś