agnes.trzebnica 21.06.06, 08:59 dostałam w 'spadku'prodiż jak do tej pory jedynym ciastem bez zakalca jaki wyszedł to drożdzak,czy ktoś z was zna jakieś inne przepisy na ciasta dodam że b.lubię piec a piekarnika niestety nie mam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesca1 Re: wypieki a prodiża 21.06.06, 09:11 ja prodiz czesto uzywam, moim zdaniem najlepiej smakuje kurczak pieczony na maselku wlasnie w prodizu, pieke tez zwykly jablecznik i plesniak(kruche ciasta) tez swietnie sie udaja Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.trzebnica Re: wypieki a prodiża 21.06.06, 10:42 masz racje kurczak wychodzi rewelacja ,a przy ciastach wykładasz prodiż papierem do pieczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
afrodyta190 Re: wypieki a prodiża 21.06.06, 12:46 ja pieke tylko w prodizu,wszystkie ciasta ale drozdzowe roznie mi wychodzi.na spod nie uzywam papieru do pieczenia bo przeciez grzeje od gory,chyba ze ty o to wlasnie pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
katja_79 Re: wypieki a prodiża 21.06.06, 13:10 Skubaniec, murzynek są ok z prodiża. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=24605810&a=24614769 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilu Re: wypieki a prodiża IP: *.miechow.com / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 09:48 Ja np. wykladam papierem, ale tylko po to zeby sie nie przyklejało. Piekłam nawet biszkopt, włożyłam tortownicę do prodiża i wychodzi zawsze super. Zwykłe ucierane z owocami też. Odpowiedz Link Zgłoś
mnkra Re: wypieki a prodiża 26.07.06, 16:11 Pieklam ciasto ucierane z owocami/truskwaki/ Upieklo sie ladnie i bylo smaczne o dziwo owoce nie opadly na dno.Przymierzam sie do biszkopta ale poki co za goraco aby jeszcze dogrzewac sie wlaczonym prodzizem.Pizza tez jest smaczna.Wkladam ja do nagrzanego prodiza. Odpowiedz Link Zgłoś